N.F.S. 24895 Napisano pre 19 sati Integrisan, 10315 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da istrazim malo, evo i ova naprava, vidim da ima na polugu da se guma odlepi od felne a ista se oslanja na go metal. Kako li se montira guma posle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 711 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Ja bih bas tako nesto za sebe! Ako neko zna po Srbiji gde ima pa da narucim! Ima neka okrugla ali mi nije jasno kako se njome montira, deluje mi da je samo za skidanje. Kad kazes okrugla, mislis na ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24895 Napisano pre 19 sati Integrisan, 10315 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To ima ovde, deluje da na sebi ima samo alat da gumu od felne odlepi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 855 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ae kad se i dalje pise o tome, guglao sam juce bas koliko te sprave kostaju i naidjoh na ovaj snimak. Ko je vest sa tim stvarima, moze tako nesto i da napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 711 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan U pravi si @N.F.S.. Sad sam citao uputstvo, u nazivu prizvoda kaze alat za MONTAZU I DEMONTAZU guma, ali kad pogledas uputstvi, zapravo je alat samo za odlepljivanje od felne, cak nema ni onaj umetak za demontazu gume vec samo ovaj sa slike za odlepljivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4606 Napisano pre 13 sati motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Vujka je napisao: U pravi si @N.F.S.. Sad sam citao uputstvo, u nazivu prizvoda kaze alat za MONTAZU I DEMONTAZU guma, ali kad pogledas uputstvi, zapravo je alat samo za odlepljivanje od felne, cak nema ni onaj umetak za demontazu gume vec samo ovaj sa slike za odlepljivanje. Ima taj alat za odvajanje gume od felne,a za skidanje gume sa obruca klasicno montiracima. Jedino sto se felna naglavi na taj obruc i radi se kao na postolju ,a ne na zemlji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2492 Napisano pre 13 minuta Skuteras, 3787 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao madjar gume. Postarinu galantno platio on. Jedino sto je podigao cenu otkupa za toliko. Trebale mu pare za gorivo do Pozege juce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...