DraganNS 8676 Napisano Jul 6 (promenjeno) Drug član, 1808 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, SaleKg je napisao: Pa jel velika razlika izmedju Pirelli angel gt i gt2? Ja vozim GTII, GT nisam vozio, i do kraja sezone ću obrnuti 20 hiljada na njima. Veoma sam zadovoljan, onako amaterski rečeno jer nisam trkač, vozim uglavnom defanzivno, mada me ponekad povuče put... Slične su izgleda, evo ako može da pomogne jedan rivju: Tested: Pirelli Angel GT / GT II motorcycle tyres review WWW.BENNETTS.CO.UK Full review of the Pirelli Angel GT and Angel GT II tyres; tested on an adventure tourer, a sportsbike and a... Promenio Jul 6 član DraganNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1958 Napisano Jul 6 (promenjeno) Drug član, 1243 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo opasno, danas kad sam se vracao iz Bele Crkve po ovoj vrucini je nastalo, vrv na neki kamencic. Dot je malko stariji 2019. Promenio Jul 6 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 38 Napisano Jul 6 U prolazu, 31 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, SaleKg said: Pa jel velika razlika izmedju Pirelli angel gt i gt2? Vozio sam jednu za drugom na istom motoru i nisam primetio nikakvu razliku, jedino mi se ucinilo da prednja GT2 duze zadrzava oblik, jer se generalno brzo pojede sa strane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1893 Napisano Jul 6 Drug član, 1276 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zarkela je napisao: Da li je ovo opasno, danas kad sam se vracao iz Bele Crkve po ovoj vrucini je nastalo, vrv na neki kamencic. Dot je malko stariji 2019. Deluje mi kao cepanje/pucanje gume usled ciklusa vruce/hladno, a ne mora znaciti, moze biti i da si naleteo na nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1958 Napisano Jul 7 Drug član, 1243 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71, @Žaksi , @Disko Nindža koja bi bila preporuka za gume? Trenutno su na njemu 160/60 i 120/70, da li da uzimam 150/70 i 120/70 ili da stavim koje su i bile? To je jedno pitanje, a drugo koju gumu uzeti, da li Mitar touring ili Metzelder roadtec ili možda nešto treće.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12758 Napisano Jul 7 (promenjeno) Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za moj Bandit je fabrički preporučena dimenzija guma 120/60-17 i 160/60-17 pa sam tako i kupio. Izbor je pao na Continental Road Attack 3 i prezadovoljan sam već 20 K km. Još 10-tak hiljada pa ću da ih menjam. Kod mene gume duže traju od bregastih na KTM-u. Između Mitas-a i Metzeler-a lično bih se uvek odlučio za Metz. Bridgestone je takođe sigurica, za koji god da se odlučiš od sport turing modela... Promenio Jul 7 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11139 Napisano Jul 7 Hronični Motociklopata, 7603 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela ostani na sadašnjim dimenzijama, jer Bandit 600 mk1 ima komplet felne, kočionice i viljuške sa RF 600R modela, a on nosi 160 zadnju gumu, a Bandit na istim tim felnama iz nekog meni nepoznatog razloga nosi 150 gumu. Slobodno uzmi Mitas Touring Force i ne brigaj, to je odlična guma, ali ako lova nije problem Metzeler Roadtec je vrhunska guma. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1958 Napisano Jul 7 Drug član, 1243 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovako Metzelder z6 i m3 komplet za nekih 26000 din. Mitas touring je ista cena. Metzelder su kod Xmoto a Mitas je Vectra Sremska Mitrovica. Ostalo mi je još da pogledam u Ki šta ima i da vidim kod jednog prijatelja polovne ako ima godinu dve dana stare i da su očuvane i to mi je opcija. Mada polovne baš i ne bih. Juče kad sam se vraćao iz Bele Crkve dao mu po gasu i samo me preseče po malom mozgu, gumaaaa ne divljaj! Posle sam vozio 100-110 i pravio pauze na svakih 45 min. Mislio sam da ću izgurati sa ovim gumama celu sezonu al bolje da se ne igram na ovim vrućinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12758 Napisano Jul 7 Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Šta će ti polovne gume, lično radije ne bih vozio motor, ako se nema za gume... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4742 Napisano Jul 7 Drug član, 2478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio ali ce biti sledeca Metzeler road se 01 ili 02, kontam sledece sezone tako da videcu sta bude. Moja ekipa je zadovoljna s njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1958 Napisano Jul 7 (promenjeno) Drug član, 1243 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako su dot 2023 i da su baš baš kao nove ono, što da ne. Mislim nemam pojma i drugar mi je rekao da uzmem nove pa sam miran dve tri sezone. Promenio Jul 7 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7416 Napisano Jul 7 Drug član, 2074 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, bajker71 je napisao: Šta će ti polovne gume, lično radije ne bih vozio motor, ako se nema za gume... preostar si pre 11 minuta, Zarkela je napisao: godinu dve dana stare i da su očuvane i to mi je opcija. nije bas da je glup i da mece sta god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12758 Napisano Jul 7 Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj ko skine i zameni godinu-dve dana stare gume ne radi to džabe... I da, Dunlop ni na poklon! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8676 Napisano Jul 7 Drug član, 1808 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan X-moto? Cccc 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7416 Napisano Jul 7 Drug član, 2074 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, bajker71 je napisao: Onaj ko skine i zameni godinu-dve dana stare gume ne radi to džabe... I da, Dunlop ni na poklon! evo primera kolege s foruma... sigurno ima razlog sto je skinuo , ali sigurno je da ove gume imaju kupca za ovu cenu , a polovne su... pre 8 minuta, DraganNS je napisao: X-moto? Cccc samo sam cekao ko ce da primeti e 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3476 Napisano Jul 7 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan samo sam cekao ko ce da primeti ePa naveo je razlog, stavlja gume koje su više orijentisane na off.Ja sam kupio polovne Bridgestone gume skinute sa novog NC750, vlasnik ih je vozio koliko je čekao da mu stigne Michelin, samo to vozi. Mene guma super služi. Nije Road 6 ali ne zato što je polovna, jednostavno niža klasa gume. Ali cena je bila neodoljiva :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7416 Napisano Jul 7 Drug član, 2074 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Gordak985 je napisao: Pa naveo je razlog, stavlja gume koje su više orijentisane na off. Ja sam kupio polovne Bridgestone gume skinute sa novog NC750, vlasnik ih je vozio koliko je čekao da mu stigne Michelin, samo to vozi. Mene guma super služi. Nije Road 6 ali ne zato što je polovna, jednostavno niža klasa gume. Ali cena je bila neodoljiva Sent from my 2107113SG using Tapatalk nisi dobro skontao... fora je u ovome , X-moto , jer je burazer podrzao prvorodjenog , i vozio motor podrzavajuci ga , pa je X-moto naglo izgubio na popularnosti posle toga... ne narucujemo vise gume koje mirisu na madjarsku ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3476 Napisano Jul 7 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ispratio i skontao, loše sam citirao, što se moglo videti iz konteksta jer sam pričao o polovnim gumama i razlozima za skidanje istih od strane prethodnog vlasnika.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9170 Napisano Jul 7 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela kasnim sa odgovorom. @Disko Nindža ti je odgovorio za dimenzije,što se tiče proizvođača...tu moraš sam da odlučiš.Lično sam vozio Angel ST,nove kupljene,nisam im verovao 100%,kod drugih radi odlično(lični afinitet mnogo znači)Trenutno imam Road 6....bolesno dobra guma,što bi neki rekli....druga dimenzija.Polovne gume za motor....ne razmišljaj o tome. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1958 Napisano Jul 7 Drug član, 1243 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam da vidim i polovne. Vrte se od 30 do 40, komplet od 80 do 90 evrica. Svakoj sam nasao manu i realno nije to to za te pare, tako reci preskupo. Sve su da se odvoza sezona i na bacanje. Bice definitivno nove. Mitas je opsta nestasica za dimenziju 160 60 17. Ima varijanta ta u Sr.Mitrovici ali se ceka na njih, kod Baki doo nema od maja, ima samo 150 70 17, a to bas ne bih. Nekako mi je najrazumnija cena i kvalitet za Metzeler roadtec z6, trenutno su mi na motoru z8. Povljne su jos i Pirelli Diablo Rosso II i road st, ako nisam pogresio u nazivu. Bridgstone i Miselin necu. Uzeo bih u obzir jos Conti road i one su dosta povoljne. Sve je to manje vise isto, oko 25-27 hiljada. Meni treba i za kisu i za suvo i za brzu i laganu voznju i da se ne trose puno, a to je koliko sam skontao Metzeler z6. Za doticni Xmoto ili neki drugi stvarno me ne interesuje da li podrzava ove ili one, kao sto ne znam ni od ostalih firmi da li iko od vlasnika podrzava ili ne, niti me interesuje, tako da to stavljamo u stranu za neku drugu debatu. Bitno mi je da uzmem gume sto pre da mogu da nastavim moto sezonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12758 Napisano Jul 7 (promenjeno) Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo ti rekoh za polovne, da nisu džabe skinute sa motora. Većina su za otpad ili da se cveće sadi u njih... p.s. Mogao bi i ti tu svoju naprslu gumu da skineš, namažeš imalinom i u oglase... Jbg to ti glavu čuva, dok ima neku falinku, u kontejener. Promenio Jul 7 član bajker71 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1958 Napisano Jul 7 Drug član, 1243 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam i ja to, al eto ponadao sam se, kao ono zeznucu sistem . Videcu jos malo po internetu ko sta ima, pa cu zvati telefonom, tek tu ocekujem da pola toga nema na stanju. Nece ta guma ici u oglase, da ga posle nosim na dusi za sitne pare, moze samo nekom za ljuljasku na poklon. Nasao sam i na autogume.rs pa cu mozda i tamo poruciti, vidim gde ko i kako naplacuje i postarinu, pa tu koja crvena ne igra ulogu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12758 Napisano Jul 7 Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Zarkela je napisao: Nece ta guma ici u oglase, da ga posle nosim na dusi za sitne pare, moze samo nekom za ljuljasku na poklon. Naravno, to sam napisao više ilustrativno kako neki rade... Kada god sam menjao gume bacao sam tj. ostavljao stare kod vulkanizera. Nije mi ni na pamet palo da ih poklanjam a kamoli prodajem jer ne želim da neko fasuje zbog loše gume, osećao bih se krivim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1591 Napisano Jul 8 Drug član, 2042 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Z6 je guma stara kao biblija. Prosto mi je neverovatno da se to još pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1998 Napisano Jul 8 Drug član, 1510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam da vidim i polovne. Vrte se od 30 do 40, komplet od 80 do 90 evrica. Svakoj sam nasao manu i realno nije to to za te pare, tako reci preskupo. Sve su da se odvoza sezona i na bacanje. Bice definitivno nove. Mitas je opsta nestasica za dimenziju 160 60 17. Ima varijanta ta u Sr.Mitrovici ali se ceka na njih, kod Baki doo nema od maja, ima samo 150 70 17, a to bas ne bih. Nekako mi je najrazumnija cena i kvalitet za Metzeler roadtec z6, trenutno su mi na motoru z8. Povljne su jos i Pirelli Diablo Rosso II i road st, ako nisam pogresio u nazivu. Bridgstone i Miselin necu. Uzeo bih u obzir jos Conti road i one su dosta povoljne. Sve je to manje vise isto, oko 25-27 hiljada. Meni treba i za kisu i za suvo i za brzu i laganu voznju i da se ne trose puno, a to je koliko sam skontao Metzeler z6. Za doticni Xmoto ili neki drugi stvarno me ne interesuje da li podrzava ove ili one, kao sto ne znam ni od ostalih firmi da li iko od vlasnika podrzava ili ne, niti me interesuje, tako da to stavljamo u stranu za neku drugu debatu. Bitno mi je da uzmem gume sto pre da mogu da nastavim moto sezonu. Sa Metzeler nećeš pogrešiti, sve su dobre, zavisi samo od modela koliko će se brzo potrošiti, Pirelli, Michelin i ostali top brendovi takođe.Mitas je druga liga, a bile su ok kompromis dok su bile upola cene top brendova, sad su se toliko približile po ceni top brendova tako da ih ne bi razmatrao pri kupovini.Vozio Mitas Touring Force i toj gumi nikad nisam verovao, nisam mogao da se opustim ma motoru, izbacila me je par puta u krivinama, pobegao zadnji kraj, jako neprijatno iskustvo.Ali bile su bukvalno upola cene krštenih guma pa me to privuklo da ih kupim.Posle na isti motor stavio Metzeler Z8 preporodio se.Trenutno imam Pirelli Angel GT i zadovoljan sam, pre toga Pirelli Scorpion koje sam zatekao na motoru takođe strava guma.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...