BokyBoy 16364 Napisano Februar 5, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Vitez Koja je napisao: Kako vam se cine ove gume? 210€ su i da li si jeftinije u Bosni, da li zna neko Dobra cena, guma bolesno dobra, pisao sam vec negde o njima, moja iskustva vise nego pozitivna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Februar 6, 2022 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy da li znas mozda kakve su cene guma u Bosni? I kakva je ova guma za Touring.. jer nisam neki agresivac, pogotovo kad idem sa devojkom. Ako su jeftinije u Bosni, bolje tamo da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16364 Napisano Februar 6, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Vitez Koja je napisao: @BokyBoy da li znas mozda kakve su cene guma u Bosni? I kakva je ova guma za Touring.. jer nisam neki agresivac, pogotovo kad idem sa devojkom. Ako su jeftinije u Bosni, bolje tamo da uzmem Iskreno, ne znam cene u Bosni, mislim da je guma vise sport nego turing, jednokomponentne su, ja sam ih vozio na Yamahi Tunderace 1000 i bio odusevljen njima, zagreju se za 500m voznje i drze bolesno, ali se brzo i trose, mislim da bi ih brzo ukockastio putujuci na njima. Bolje trazi neku putnu gumu. Ako vec kazes da nisi agresivac, razmisli o Mitasu turing force, guma je ooodlicna, najbolji drugar ih vozi na Hayabusi, ko zna koji set vec i kune se u njih, ja sam za Nindzu uzeo prosle sezone Sport force + i takodje odusevljen njima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12546 Napisano Februar 6, 2022 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vitez Koja said: @BokyBoy da li znas mozda kakve su cene guma u Bosni? I kakva je ova guma za Touring.. jer nisam neki agresivac, pogotovo kad idem sa devojkom. Ako su jeftinije u Bosni, bolje tamo da uzmem To je sportska guma. To što ti hoćeš je Continental RoadAttack 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Februar 6, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy da li znas mozda kakve su cene guma u Bosni? I kakva je ova guma za Touring.. jer nisam neki agresivac, pogotovo kad idem sa devojkom. Ako su jeftinije u Bosni, bolje tamo da uzmemIz svega navedenog sa tvoje strane i moj glas ide za Turing Forse, pristojna je cena a poslužiće te i vise nego dobro. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7177 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BokyBoy said: Iskreno, ne znam cene u Bosni, mislim da je guma vise sport nego turing, jednokomponentne su, ja sam ih vozio na Yamahi Tunderace 1000 i bio odusevljen njima, zagreju se za 500m voznje i drze bolesno, ali se brzo i trose, mislim da bi ih brzo ukockastio putujuci na njima. Bolje trazi neku putnu gumu. Ako vec kazes da nisi agresivac, razmisli o Mitasu turing force, guma je ooodlicna, najbolji drugar ih vozi na Hayabusi, ko zna koji set vec i kune se u njih, ja sam za Nindzu uzeo prosle sezone Sport force + i takodje odusevljen njima. To je zato što voziš kao curica Mi prave muškarčine vozimo na slikovima i grejemo gume pre nego što krenemo motorom do radnje po bakaluk. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16559 Napisano Februar 6, 2022 Integrisan, 4955 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 2/5/2022 at 8:32 AM, Vitez Koja said: @Motorcyclist hvala, sta mi predlazes gde ih uzeti? Kod nas, u Bosni ili mozda da iscimam druga u Becu da mi naruci? Na koje tacno? Ako si pitao za Mitas onda kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16364 Napisano Februar 7, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: To je zato što voziš kao curica Mi prave muškarčine vozimo na slikovima i grejemo gume pre nego što krenemo motorom do radnje po bakaluk. True...ja na mojima ivice brijem slajfericom, guma ko k....nista ne valja (apropo Continentala @Vitez Koja, nadjoh sliku, do gume je, nije do mene ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Februar 7, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dobar auspuhPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Februar 7, 2022 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy sa kojom smirglom si ovo uradio guma je kriva za sve, razumem te 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16364 Napisano Februar 7, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Nole Bg je napisao: Dobar auspuh Najbolji...Robert car... pre 18 minuta, Vitez Koja je napisao: @BokyBoy sa kojom smirglom si ovo uradio guma je kriva za sve, razumem te Nemoj bas onom najgrubljom, provalice te...uzmi onu malo finiju...i nikako kruzni pokreti, samo levo-desno i to ostro... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Februar 7, 2022 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy eto vidis, tu sam ja pravio gresku, ja sam sve krusne pokrete pravio nema sta, neiskustvo je cudo haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam već u drugoj temi, ali mislim da je preglednije ovde da ostane zapisano, možda nekome zatreba. Koje gume preporučujete za GSX650F? Nije mi još potrebno da ih menjam, ali kada budem menjao, neće se štedeti, dakle novac nije problem. Vožnja pretežno po gradu, povremeno autoput, normalna vožnja, bez nekog zaletanja i jurnjave. Promenio Februar 16, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Februar 17, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, blackmore said: Pisao sam već u drugoj temi, ali mislim da je preglednije ovde da ostane zapisano, možda nekome zatreba. Koje gume preporučujete za GSX650F? Nije mi još potrebno da ih menjam, ali kada budem menjao, neće se štedeti, dakle novac nije problem. Vožnja pretežno po gradu, povremeno autoput, normalna vožnja, bez nekog zaletanja i jurnjave. Onda ih nemoj menjati dok se ne bude videlo platno! Salu na stranu...ja bih ti preporučio Mitas Touring Force, ne zato sto je jeftina vec je skroz dobra guma...meni se na xj900s 150/70 pokazala kao odlična(po mokrom će svaka guma da prokliza po beloj liniji, zato se po mokrom i vozi laganije i sa vise opreza ). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Februar 17, 2022 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas te su i bile spemne za Suzanu Preporucujem isto, super guma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 17, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, braca je napisao: Onda ih nemoj menjati dok se ne bude videlo platno! Salu na stranu...ja bih ti preporučio Mitas Touring Force, ne zato sto je jeftina vec je skroz dobra guma... Bogami i nije baš jeftina bar kod švaba, nedavno sam gledao cene na Reifendirekt i iznenadio se, Mitas TouringForce skuplji od: Pirelli Angel ST, Metzeler Roadtec Z6, Dunlop GPR300... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Februar 17, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, N.F.S. said: Bas te su i bile spemne za Suzanu Preporucujem isto, super guma! Zemlja proizvidje, jel slovenija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Februar 17, 2022 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 23400 din sam platio par 160/120 u novembru. "Sport force" zadnjih par setova (180/120) su me kostali nesto ispod 19000din... I one su poskupele vidim, ima ih sa sufiksom "EV" i bez njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Februar 17, 2022 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, braca je napisao: Zemlja proizvidje, jel slovenija? Nisam gledao, gume vratih posto sam motor prodao posle par dana od kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Februar 17, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Disko Nindža said: Bogami i nije baš jeftina bar kod švaba, nedavno sam gledao cene na Reifendirekt i iznenadio se, Mitas TouringForce skuplji od: Pirelli Angel ST, Metzeler Roadtec Z6, Dunlop GPR300... Mozda u nemačkoj, kod nas nisu skupe, set oko 24000din. Kolegi treba 160/60/17 za zadnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Februar 17, 2022 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... a vozio sam i "sport force" na tom motoru. Nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Iznenađen sam da nije bilo više pomena Pirelli i Michelin guma Sad ću malo prelistati net, uopšte nisam u toku sa cenama, ova Mitas Touring Force deluje sasvim korektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Februar 17, 2022 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i to da kazem... Bas sa motocikla koji je kod tebe skinuo sam nove (vozene pola sezone) road 5 gume, sa kawe sam ih takodje skinuo pa dao na poklon uz motor. Mnogi ih hvale, oko 35000din je par, premekane, "zvacu" i ne trose se lepo... Sve su to moje impresije, ne pravilo! Dosta kostaju, nikakav osecaj nemam sta se pod tockovima desava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš, sve ovo što čitam mi samo potvrđuje već ono što ja pričam odavno - da pojma nemam i da još treba mnogo toga da naučim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Februar 17, 2022 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da ponovim, to je moj utisak, ne pravilo. Svi imamo razlicite prohteve, stil voznje, ocekivanja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...