DraganNS 8044 Napisano Novembar 30, 2017 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovaj motor - stoji na ulici barem mesec ipo dana (ako ne i dva), na istom mestu, bez tablica, niko ga ne pomera... Prvo sam mislio da je neko od kolega napravio akviziciju za pravljenje npr. kafe rejsera i sl. ali pošto se ništa ne događa toliko vremena počelo je da me kopka pitanje-sumnja da li je sve regularno sa njim. Evo par slika, pa ga pogledajte, možda nekoga obradujemo : PS: ako nekome bude trebala konkretna adresa gde se motor nalazi neka me kontaktira preko pp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14470 Napisano Novembar 30, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Uredno parkiran,ako ga je neko i maznuo moramo primetiti da je savestan (sto se parkiranja tice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Novembar 30, 2017 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ok, moj bivši motor. Kolega što ga je kupio držao kod prijatelja, ovaj se u međuvremenu preselio. Istekla registracija pa ne može da ga odveze. Mislim da bi trebao ovih dana da reši to. U svako slučaju hvala za obaveštenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Novembar 30, 2017 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Samo је problem što vozilo ne sme bez tablica i neregistrovano da bude parkirano na javnoj površini. Komunalci imaju zakonsko pravo da nalože njegovo odvoženje. Srećom pa se zakon kod nas ne primenjuje striktno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Novembar 30, 2017 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu! Mislim da je kolega Abarth Maniac nudio negde u blizini smeštaj - deljenje garaže preko zime, pa ako se drugar ne snađe to mu može biti, makar, prelazno rešenje. Ovako je malo "na izvol'te", nezaključan, a ima ih raznih... Šta mu je ono na prednjim vilama, kao na gasnim amortizerima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 30, 2017 (promenjeno) Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je i bio motor dok sam bio u prethodnoj garazi. Bio je na servisu i trebalo je da bude registrovan dok ja uradim sta treba, medjutim tu se nesto zakomplikovalo, a kad sam se selio u drugu garazu sam pitao drugara sta ce sa motorom, kaze oterace ga. Nisam ni znao da ga drzi napolju... tj mislio sam da je resio registraciju. Moram se cuti sa njim, steta da motor stoji napolju! Edit: sad vidim pitanje pa da se na dovezem da vile nisu Yamahine, neko ih je ranije promenio. I napravio meni zanimljiv posao da otkrijem koje semeringe da porucim. Promenio Novembar 30, 2017 član abarth_maniac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Decembar 1, 2017 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac vidi sa njim da preterate motorče do garaže. Ako je daleko mogu ja pomoći da nađem neku prikolicu. Motor je XS400, ja sam bio oduševljen kako ide i radi. Uveren sam da će se voziti i 2081 godine kad bude star 100 godina. Žao mi što sam ga prodao, ali mnogo mi je 3 motora ispred kuće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Decembar 1, 2017 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne grešim neka mi se javi moja firma je preko puta i možemo ga ostaviti tamo par dana dok nerešite garažu a možda i garažu mogu da obezbedim... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Decembar 1, 2017 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta je kolegijalnost! Komšija, evo tebi odma' jedan "plus"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Decembar 1, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, DraganNS je napisao: Evo šta je kolegijalnost! Komšija, evo tebi odma' jedan "plus"! To je taj gdin. Dundjerski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Decembar 1, 2017 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zvacu ga da vidim sta i kako, ne znam zasto mi nije rekao da mu je motor napolju, pa da resimo nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pored Kit komerca u Dimitrija Tucovica stoji naslonjen na zid.. neko ga je oslobodio fara... Nema tablicu siroma. Farban je u crno, onako lose.. mozda ga neko prepozna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...