Nikola Aleksic 0 Napisano Novembar 29, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo,dajte mi neki predlog,nekog copera/cruisera do 125cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 29, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Virago 125 Honda Rebel 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Novembar 29, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda I honda cm 125t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Aleksic 0 Napisano Novembar 29, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa,hvala vam,inace motor kupujem pocetkom sezone,taman imam vremena da se odlucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Novembar 29, 2017 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Marauder 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 30, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan preporučujem katloge bilo kog renomiranog proizvodjača za 2018 ..Znači kad kupiš tebi nov motor osečaj je 100% ,a kad je nov iz salona onda je 100% plus još dosta posto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nislija84 6 Napisano Novembar 30, 2017 U prolazu, 21 postova Motocikl: Triumph speedmaster , Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan aprilia red rose 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Novembar 30, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Rebel 125 definitivno e sad, ono sto mi ne znamo a to je tvoja visina jer na osnovu toga lakse mozemo da znamo sta da preporucimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Aleksic 0 Napisano Novembar 30, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Moja visina je oko 185cm,tezina oko 92kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 30, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije i z tekategorije ali razmisli o yamahi ybr 125,mislim da ima jeftino i dobar je motor a i u stilu je sedamdesetih.Udoban neosecaju se rupe trosi 3 litre,a opet deluje i moderno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Novembar 30, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Nikola Aleksic je napisao: Moja visina je oko 185cm,tezina oko 92kg Sa tim gabaritima bolje preskoci 125cc.... To ti pricam iz iskustva posto sam i sam u tim dimenzijama.... Eventualno Honda cm125 posto je vislja, al i nije bas coper/cruiser.... Ako mozes, razmisli bar o 250cc.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Aleksic 0 Napisano Novembar 30, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Inace sad imam keeway hurricane 49cc,on je inace malo manji skuter,i vozim ga bez problema,a nemam kategoriju za 250cc,polozio sam A1,imam 17 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 1, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogled na Varadero 125. To je visoka masina,pouzdana,udobna,relativno brza i veoma sposobna za voznju mesovitim terenom. Ima V2 agregat zapremine 125cc. Mozes voziti lagano i devojcicu gde god pozelis, pritom je i lep. Izguglaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 1, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli i o roku trajanja. Taj motor ćeš voziti godinu dana dok ne položiš za A2, a onda ćeš tražiti sledeću dozvoljenu kubikažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Decembar 1, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, lordvax je napisao: Sa tim gabaritima bolje preskoci 125cc.... To ti pricam iz iskustva posto sam i sam u tim dimenzijama.... Eventualno Honda cm125 posto je vislja, al i nije bas coper/cruiser.... Ako mozes, razmisli bar o 250cc.... Kako mislis nije bas? Pa to je jedan od modela malih, kubikazom, copera/kruzersa koji je kasnije zamijenjen sa Rebelkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Decembar 1, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, draki je napisao: Kako mislis nije bas? Pa to je jedan od modela malih, kubikazom, copera/kruzersa koji je kasnije zamijenjen sa Rebelkom Jeste zamenjen Rebelkom, al ne vidim nikakvu fizicku slicnost sa nekim coper motorom....ako pricamo o cm125 jc05.... Ja obozavam taj motor, i sam imam jedan koji sredjujem da mi bude za svrljanje po gradu (umesto skutera), a vozim i coper (honda shadow 750), i kada udjem u garazu bas ne vidim nikakvu slicnost izmedju ova dva motora.... Drugacije sedenje, drugaciji oblik,.... CM125 je po izgledu blizi nekom retro naked izgledu nego coperu,al svejedno.... nazovimo ga kako god, motor je odlican za pocetnika i za svakodnevnu upotrebu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 1, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam cm125 odlican je ali mislim da je nizak za njega tako visokog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Decembar 1, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, duledjo je napisao: I ja imam cm125 odlican je ali mislim da je nizak za njega tako visokog Pa i ja se sa tim slazem. Cak i za mene koji sam 175 cm 125 je bio nekako kratak. Sta znam, vama visokim ( govorim za @Nikola Aleksic) jako je tesko naci coper male kubikaze, mada i velike zna biti problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Aleksic 0 Napisano Decembar 1, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci,svima na savetima,poslusacu svaki pa cu izabrati,koja je najbolja solucija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Decembar 1, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Nikola Aleksic je napisao: Hvala momci,svima na savetima,poslusacu svaki pa cu izabrati,koja je najbolja solucija Nadjes u oglasu, odes probas i vidis Srecno u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Aleksic 0 Napisano Decembar 1, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Dada naravno Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 1, 2017 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti mozda savetovao da uzmes nekog kineza od 125 ako si iskljucio vece kubikaze, svi japanci do 125cc deluju prilicno mrsavo i majusno ti imas gabarita prilicno ako uzmes nekog rebela predpostavljam da ces ga se jako brzo zasititi i vec za sezou 2 ces pozeleti nesto jace, a potesko se prodaju za tu cenu, moj savet ako naletis na dobrog princa 125 ili 250, challengera 250 ako nadjes on bi ti najpre odgovarao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 1, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Svi gore pomenuti Japanski modeli su jako pouzdani i kvalitetni, neces se pokajati koji god da kupis od njih... Sto se tice Kineza, licno sam vozio 2 sezone Sprint Prince 125, presao nekih 13.000km, jedini kvar je bio pucanje lanca i to je to bilo to. Po kvalitetu ne moze da parira Japancima i o tome je suvisno pricati, bas dok sam ja vozio njega burazer je imao Viraga 125 (odlican motorcic za pocetnika a jos bolji 250). U potpunosti se slazem sa @velimirjevtic, ako ti je 125 samo odskocna daska, kao mnogima ovde, onda po mom misljenju je bolje uzeti Kineza za neke sitne novce, vozaj ga 1-2 sezone i prodaji, u mom slucaju, dosta sam lakse prodao Kineza nego burazer Viraga (cena cini svoje) Srecno u potrazi a i u kupovini posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 2, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Da imam 17 godina i želim čoper moj izbor bi bio Sprint Regal Raptor 125. Ubedljivo najlepši kinez u toj klasi. Sad, da budem iskren, ne znam ništa o tom motoru da bih mogao da ga preporučim, samo mi se dopada dizajn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Decembar 2, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug je imao regal raptor 125 u isto vreme kad sam ja imao prince 125. O lepoti necu pricati, lepe su obe masine ali na raptoru je dosta drugaciji polozaj sedenja, mnogo si vise nagnut unapred, dok na princu sedis normalno, plus sto korman mozes da podesis kako tebi odgovara. Princa sam vozio 2 godine, nisam imao kvarova osim pregorele sijalice zmigavca...doduse jeste bilo malo teze naci takvu sijalicu cinjenica jeste da princ 125 ima manjak snage i da bi valjalo da mozes odmah da uzmes 250, ali bih rekao da je skroz ok kao prelazna varijanta. I jos jedna stvar, na mom sam morao da prepravim polugu menjaca, posto je na princu fabricki klackalica,sto nama nogatima smeta, pa sam odsekao zadnji krak poluge, ostavio prednji i sve ok, ali to ces vec videti sam, ako se odlucis sa njega. Inace, ja sam 193cm 120kg, gabaritno mi je bio taman (mada je vrv moja kilaza doprinela manjku snage )Sent from my Redmi 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...