darkofly 7 Napisano Januar 7, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Isto i ja trebam da menjam rucice iz istog razloga, ako nadjes druge koje mu pasuju original prosledi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Januar 7, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan imas na msp (oko 35e) i megazip (oko 33$), bez postarine i, eventualno, carine. ako ovo ne uspem da ubudzim, to je sledeca adresa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Januar 7, 2018 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj rucke kod ovih: http://www.motodelovi.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Januar 8, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Mart 1, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan buduci da nisam nameravao ostaviti rucicu u datom stanju (a i ne daje mi se 35e za novu, iskreno), bacio sam se na posao. prvo je trebalo ukloniti 10 ispusta sa unutrasnje strane. skalpel u ruku i pocinjem: ide nekako, ali ne onako kako sam mislio. guma se migolji, posle reza ne ostaje ravna povrsina kako sam se nadao i to mi malo ubija elan. pokusao sam sa nekim secicama, ali su prevelike za ovo sto meni treba. a onda, nenadano i u sekundi mi pada na pamet sta bih mogao upotrebiti... obicna grickalica (ili noktarica, ko kako zove) je resila dobar deo problema. meni se cini da je operacija uspela, a i pacijent je preziveo da li sam u pravu, prosudite sami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Mart 1, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan verujem da vecina prilikom sredjivanja manjih ili vecih stvari na vozilima uvek pronadje jos zilion sitnica koje sredi, iako prvobitno nisu bile u planu. ni ja u tome nisam izuzetak, ali je problem sto to odvlaci radove u sirinu i visestruko uvecava vreme potrebno za zavrsetak posla. u planu mi je bilo sredjivanje kocnica, odnosno zamena kocionih plocica. kad vec menjam plocice, valjalo bi da promenim i gumice na klestima. kad sam vec sve to isplanirao, steta da ne promenim i diskove. masti nema kraja, a posto zivimo u materijalnom svetu, ko ne moze da je sputa- u velikom je problemu. i tako, posle izvesnog vremena, masta postaje stvarnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 1, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, raps said: buduci da nisam nameravao ostaviti rucicu u datom stanju (a i ne daje mi se 35e za novu, iskreno), bacio sam se na posao. prvo je trebalo ukloniti 10 ispusta sa unutrasnje strane. skalpel u ruku i pocinjem: ide nekako, ali ne onako kako sam mislio. guma se migolji, posle reza ne ostaje ravna povrsina kako sam se nadao i to mi malo ubija elan. pokusao sam sa nekim secicama, ali su prevelike za ovo sto meni treba. a onda, nenadano i u sekundi mi pada na pamet sta bih mogao upotrebiti... obicna grickalica (ili noktarica, ko kako zove) je resila dobar deo problema. meni se cini da je operacija uspela, a i pacijent je preziveo da li sam u pravu, prosudite sami. "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Mart 1, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan onaj ko sam nije radio pripremu za farbanje, moze da kaze da je farbanje skupo. onome ko je samostalno okusio taj posao je jasno da to bas i nije dobro placeno volim da probam razne stvari, ali ovo je nesto sto ne bih ponovio ili bih prvo dooobro razmislio pre nego sto se prihvatim posla. pored konobarisanja i voznje kamiona, definitivno jos jedan posao koji ne bih mogao da radim. uglavnom, posle nekoliko radnih sati, u radionicu su plastike (i nesto metala) otisle ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Mart 1, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan a izasle su ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 1, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom motoru sam položio za A kategoriju i iskreno jedva čekam da ga vidim sklopljenog. Znam da nećeš stati i da ti ne treba neko da te tera ali ipak, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Mart 1, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan kako su limarsko-plasticarsko-farbarski radovi zavrseni, mogu da se vratim kocnicama. mislio sam da ce zamena gumica biti ne toliko lak, koliko jednostavan posao. nema tu neke filozofije, cista mehanika i malo sile. medjutim, ispostavilo se da je "mislio sam" majka svih zajeba... rastavio sam klesta i izvadio klipove. prvu gumicu sam izvadio rukom i skoro bez poteskoca sto me je uverilo da sam bio u pravu glede zamene gumica, ali me je pogled na klipove bas obeshrabrio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 1, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Klipovi su OK ... ne vidim šta te toliko brine ? Lijepo ih očisti, ali nemoj koristiti nikakve grube "alate" .... nemoj šmirglom ili šaberom .. jer onda će biti sranje ... Uzmi fini scotchbrite pa s njim, ali opet lagano ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Mart 1, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan kada sam skupio malo hrabrosti, pogledao sam i u kakvom su stanju kociona klesta. nisam verovao kada sam video koliko mulja ima u njima. tada jos nisam video zadnja i finale: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Mart 1, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan posle ciscenja klesta, ostao sam u nedoumici cime bi trebalo ocistiti lezista gumica. cini mi se kao da ima ostataka starih gumica u skoro fosilnom stanju. ne bih hteo da ostetim lezista nekim metalom kojim bih to sastrugao ili mozda celicnom cetkom, kako mi neki predlazu. sto se tice klipova, tu nedoumica nije bilo. dobili su tretman nekim odmascivacem, a posle toga i vodenom smirglom 2000. vidljiva su ostecenja, ima korozije ali i nekih, cini se, mehanickih. meni ne izgledaju bas najbolje, ali mozda i gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Mart 1, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan @lomitelj u pravu si, niko ne treba da me tera, ali naci vreme je problem. pa jos to uklopiti sa ostalim profesijama koje su mi neophodne, nije bas jednostavno. hvala na podrsci @strasilo brine me kako izgledaju klipovi kada se skine prljavstina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 2, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga, to sam vidio nakon čiščenja .. ali onako na prvu, neka od oštećenja se čine da su nastala prilikom nepravilnog vađenja iz čeljusti ... ?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Mart 2, 2018 Ne silazi, 7345 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Mart 2, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan po kolicini mulja u klestima rekao bih da nikada nisu otvarana. medjutim, ovi tragovi od nekog sekaca ili neceg slicnog, navode na drugaciji zakljucak. definitivno, ovi klipovi se ne vracaju u klesta. valjalo bi da ulete novi, ali o tom potom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Mart 3, 2018 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Leziste gumice mozes zicom -iskljucivo od aluminijuma-debljine prema kanalu(1 do 2 mm),savijenom pod pravim uglom i vrha obradjenog ravno kao srafciger ili mala spahla.....naravno uz dosta natapanja,ali ne axal-om... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Mart 15, 2018 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan posle ciscenja klesta, ostao sam u nedoumici cime bi trebalo ocistiti lezista gumica. cini mi se kao da ima ostataka starih gumica u skoro fosilnom stanju. ne bih hteo da ostetim lezista nekim metalom kojim bih to sastrugao ili mozda celicnom cetkom, kako mi neki predlazu. sto se tice klipova, tu nedoumica nije bilo. dobili su tretman nekim odmascivacem, a posle toga i vodenom smirglom 2000. vidljiva su ostecenja, ima korozije ali i nekih, cini se, mehanickih. meni ne izgledaju bas najbolje, ali mozda i gresim. Uzmes strafciger(jeftin, nekvalitetan) zavijes vrh pod 90' i time ocistis. Neces ostetiti kanale nemoj da brines. Mozes i sa krpicom preko savijenog vrha ako ti je TOLIKO SUBE(sto kazemo mi u Makedoniji)Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Jun 12, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na radovima do sada!!! Ulozio si finih para. Nadam se da ce biti vrijedno silnog ulozenog truda a i novca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Jul 5, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan ocistio sam lezista gumica od ostataka istih, ali jos uvek ima nekih sitnica. na netu sam gledao da ciste nekom pastom (pp nekom abrazivnom) i cetkicom za zube odnosno tekstilnom krpom i ispadne ful cisto. ima li neko iskustva ili predlog koju pastu uzeti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 5, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih mnogo njakao oko toga, gledaj da dobro isperes kocionim uljem posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje za iskusnije majstore: da li se razlikuju kocioni klipovi za gs-a 1990. godiste od, recimo, 1994. godista? pitam ovo jer po netu ima kojekakvih podataka, tipa za gs od '89 do '93, '89 do '96, '89 do '00, '89 do '92, '93 do '00, i tome slicno. problem je i sto im se cena razlikuje, pa tako jedan kocioni klip za gs '90 godiste kosta oko 23€ a par za '93 godiste kosta oko 36€. pritom, nalazim da su im dimenzije 38x22mm, ali i da su im sifre kod dobavljaca razlicite (konkretno, u msp). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bili stapovi na reparaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...