Jump to content

Moto Zajednica

strasilo

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2185
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3476 Excelent

3 Pratilaca

O članu strasilo

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 30.04.1978.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Podravska pripizdina u HR
 • Motocikl
  egzotični GSXR750 K88

Poslednji posetioci profila

4524 profile views
 1. strasilo

  Kupujem kompletan prednji kraj od sledecih motora

  Da mi *ebeš komšijinu kujicu, ja neznam koji je ovo suzuki ?!?
 2. strasilo

  Poklanjam BJB stikere/naljepnice

  sorry, ja sam ti malo na godišnjem, pa sam slab sa internetom .. vidim da si me označio, pa mi javilo na mail .. Ubi me ako se ja sjećam da sam ti poslao adresu ... (ali možda i jesam.... prestao sam piti tabletice, pa ne garantiram ništa... )
 3. strasilo

  Dodje i taj dan, posle 33 godine

  Lako se sad zajebavati ... ali sa druge strane, to je dobar znak .. ;)
 4. strasilo

  Dodje i taj dan, posle 33 godine

  Nek si ti živ i zdrav ... a lom će zarasti ... ... bRRz ti oporavak želim .. Nego, nisi napisao da nisi možda telefonirao u vožnji ?!?
 5. strasilo

  Pomoc u busenju tomosa apn

  Isplativost je ovdje sporedna stvar .. tj. NEMA isplativosti u "friziranju" tomosa .. ... ali taj gušt nema cijenu ... ali ono što sam napisao i na šta si se ti (da ne kažem VI zbog razlike u godinama) nadovezao i dalje stoji ...
 6. strasilo

  Pomoc u busenju tomosa apn

  Vidim da se dosta razmišlja o većem klipu i većoj brzini ... a malo tko razmišlja o klipnjači, ležajima i kočnicama ...
 7. strasilo

  Cemu sluzi ovo

  Ima to svaki motor .. .. samo je konstrukcijski drugačie riješeno ... Uglavnom se na motociklima to nalazi na samom ventil deklu, a ne ovako izdvojeno, ali ima..
 8. strasilo

  Povratak u 90-te Suzuki gsxr1100 /uljara

  Preko 1100 rpm na 1100ccm svakako .. .. pogotovo ako je bilo šta tunirano .. 750ccm se još može spustiti na 1000 rpm .... ali i njemu paše da doljnja strana kazaljke bude na 1000 .. Ovo za kvačilo sam pitao s razlogom, ali ako nemaš problema, onda super ..
 9. strasilo

  Povratak u 90-te Suzuki gsxr1100 /uljara

  Daj mi recikako ti se kvačilo ponaša sa tim opletenim crijsvom ?!
 10. Dovraga i dođavola, nisam se sjetio (my bad ) staviti najavu za Otvoreno prvenstvo Hrvatske (međunarodni karakter) Kako naslov kaže .. Ako ima netko da nezna lokaciju ... :palacgore: Još uvijek nije kasno da se netko odluči na poduhvat dolaska .. a od mene može očekivati pivo ako kaže da je najavu pročitao na ovom forumu i to može dokazati ... J
 11. strasilo

  Alati

  Centralna matica na kvačilu je također veće tvrdoće..
 12. strasilo

  Alati

  Kovane gedore (kako kažeš) imaju smisla jedino u kombinaciji sa "kovanim" šarafima (kao što je šaraf od točka na autu) ... tj. sa šarafima veće tvrdoće od standardnih 8.8 ... u svim ostalim slučajevima kovana gedora će odraditi posao kao i bilo koja druga ..
 13. strasilo

  Tramvajske sine

  Vidim da je tema stara, ali nisam ju do sad vidio .. Ja živom u malom gradiću gdje nema tramvaja ... i ja se sad pitam, čitajući temu, kako sam uopće preživio posjete velikim gradovima koji imaju tramvaje i njihovu prugu ?!? Sad sam ustvari zabrinut jer da nisam vidio ovu temu nebih uopće znao da je tramvajska pruga opasna za motore .. ... do sad sam se vozio normalno, a od sad ću biti u strahu za goli život ...
 14. strasilo

  Alati

  Po slici se vidi samo da je crijevo armirano i da će izdržati pritisak ... po priključcima bih rekao da je to fi6 ... na na fi6 ako je duže od2-3 metra nevalja .... mora biti bar fi8 na tu dužinu ... a ako je preko 5 metara onda i fi10... Da bih ti to slikovito opisao, probaj uzeti komad crijeva za bašču od 10-15 cm i duvaj kroz njega, pa oda uzmi to isto crijevo od 10 metara i duvaj kroz njega ... osjetit ćeš razliku .. ... e tu razliku osjeti i pneumatski alat ..
 15. strasilo

  Alati

  Sav hoby i poluprofi pneumatski alat je napravljen da radi na (do) 8 bara i u zavisnosti od upotrebe imaju različiti protok, ali su i dalje svi u granicama koje hoby kompresori moraju moći odraditi, samo je kod nekih kompresora stvar u tome koliko će se često morati paliti ... Kao što sam već bio napisao, najčešći problem se javlja u crijevu od kompresora do alata .... Ona jeftina "feder" crijeva su za qurac i s njima teško da ćete napraviti nešto što traži malo više od alata ..
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja