Jump to content

Moto Zajednica

strasilo

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2215
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3562 Excelent

3 Pratilaca

O članu strasilo

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 30.04.1978.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Podravska pripizdina u HR
 • Motocikl
  egzotični GSXR750 K88

Poslednji posetioci profila

4843 profile views
 1. Ali sam ja na trenutak posumnjao ..
 2. Evo samo da kažem da sam napravio ovo govanjce .. ide oko 100-tke i jako lijepo ide u obrtaje .. i preko 12k A najveći problem je bio ustvari u meni i tome što sam vjerovao da su fušeri prije mene znali šta rade, pa sam tražio greške tamo gdje ih nema ... Pa sam jednostavno krenuo od početka i završio kako treba ...
 3. Filter zraka izrezan od neke spužve (sunđera) pitajboga kakve... svjćica od auta, na karburatoru fali šaraf za štelanje (našao odgovarajući) ... Dobio sam ja njega da on radi relativno OK... u leru mirno i ne gasi se ... gas prima OK i spušta se na ler ... Što se toga tiče, imam ga ... Ali znaš ono kad ti nešto fali .. nije to to ... Nekako neće povući.... ne ide brže od 75-80max i pod opterećenjem neće preko 7-8K o/min ... slabašan ... Sjećam se one Aprililililijice, išla je bolje ... bila živahnija nekako ..
 4. Ma imam jednu u radioni i nikako s njom na zelenu granu ... Problem je u tome što je po tome šarafao kako je tko stigao i poslije svakog šarafanja je motor bio u još većem sranju ... I sad bih ja to trebao dovesti u stanje kako treba biti, a iskreno, nisam baš puno šarafao po tim 50-icama .. zadnja mi je bila Aprilililija prije dobroh 10 godina ..
 5. Na "struji" nema ništa ?
 6. profil (oblik) gume definira prostor do lanca, a ne širina gume ..
 7. Svaka felga ima toleranciju na širinu gume ... isto kao što svaka guma ima toleranciju na širinu felge ... i dok je sve to unutar propisane tolerancije, nema brige ... Ako si izlazi iz propisane tolerancije, to radite na vlastitu odgovornost ..
 8. Živ živ ...
 9. Gdje sve ima blokade ovo malo govanjce !? ..
 10. strasilo

  Hrana!

  Par kila janjetine pod pekom ...
 11. strasilo

  Yamaha Pw 50

  Iglicu na karburatoru spusti prema dole, a ne dizati .. Ako ti isto radi sa i bez filtera, onda definitivno nešto nevalja .. Probaj ga upaliti bez auspuha ... pa vidi kako se ponaša što se gasa tiče .. Mješavina obavezno sa friškim gorivom ..
 12. A kod mene baš završi sve ono što pravi majstori neće raditi, pa moraju kod fušera kao što sam ja ..
 13. Koliko god netko ima priča o "nekorektnim" serviserima, bar duplo toliko ja mogu ispričati o takvim mušterijama ...
 14. Meni je bilo sasvim pošteno i OK kad sam u servisu bio plaćen po obavljenom (naplaćenom) poslu... Ustvari, stvar je izgledala ovako ... Imali smo nekakav fiksni dio plaće ispod kojeg nije išlo .. nije bio baš nešto, ali OK ... Od svakog naplaćenog radnog naloga, 50% od dijela za "ruke" i 30% od dijela zarade na dijelovima se pisalo meni na plaću ... kad bih na taj način zaradio onaj fiksni dio, onda mi je rasla plaća po istom sistemu ... Mislim da nikad nije bilo da nisam zaradio najmanje još jedan taj "fiksni" dio, što je već bila pristojna plaća, a znalo se desiti u sezoni kad je posla da bude i osjetno više, pa i do 3 i više "fiksnih" dijelova.. Za slobodne dane (1-2 dana) nikad nije bilo nikakvih problema, čak se više puta znalo desiti da mi se nisu niti pisali da sam ih potrošio (ako je bilo nešto opravdano) ... Što se poslodavca ticalo, nije bilo problema niti oko godišnjeg ( 15-20 dana) samo nas nije moglo otići istovremeno više sa iste vrste posla, pa smo se morali međusobno dogovarati, a za vrijeme godišnjeg smo dobivali prosječnu plaću zadnja tri mjeseca.. Nije nam bilo zabranjeno dati na veresiju, ali ako nije bilo naplaćeno u mjesec dana, ukupan iznos radnog naloga bi bio na naš račun (odbijeno od plaće).. Ako si bio zaposlen duže od 6 mjeseci, dobivali su se i kojekakvi paketići za Božić i Uskrs... bonusi i slično za kojekakve praznike... Iglavnom, nitko nam nije ništa poklanjao na "lijepe oči" ali je sve bilo i više nego fer i pošteno ...
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja