mrle 8686 Napisano Novembar 3, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ode još jedan od nas. Pozitivac. Tuga velika. Saučeće porodici, prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... gledam profil i vidim i ja da je postovao u temi o dokumentarcu "Ispravljanje krivine" a u objavljenoj vesti pise da je motociklista presao na drugu stranu kolovoza tj. ispravio krivinu. Uh... Saucesce porodici i prijateljima. Ugasio se jos jedam mladi zivot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3062 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan U moru ružnih vesti ove godine, ova me je posebno pogodila...Tuga...Neka su mu široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Au tuge... neka su mu siroki nebeski putevi... Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 3, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Strašno, tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano Novembar 3, 2017 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tragedija, saučešće porodici i prijateljima....Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 3, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Novembar 3, 2017 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Нека су му широки путеви небески. Велика туга... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima , tuzno .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan mlad momak bem ti zivot... neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1780 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja.Valjalo bi ga se setiti sutra,ako idete u crkvu(sutra su zadušnice),namenite jednu sveću za ovu bajkersku dušu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Novembar 3, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Tuga...saučešće porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Novembar 3, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10574 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja...saučešće porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Novembar 3, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici..Druze siroki ti putevi nebeski..Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano Novembar 3, 2017 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dexason Svrati ponekad Članovi 124 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Napisano Octobar 26 · Prijavi odgovor Prvo sam procitao ovde komentare pa onda odgledao... Greska... Video sam sliku voditeljke i blenuo u nju u celom video klipu, jos pogotovo onaj deo kad se vratila sa tockarenja, kad je adrenalin udario u glavu, garant da se parila sa onim kaskaderom odmah to vece... Secite mi ruku ako gresim... A sto se celog video klipa tice.. Nista ne razumem ni poentu price, ni uvod ni razradu ni zakljucak.. Sve nepovezano... Negde sticem utisak kako je lepo voziti motor, a negde sticem utisak kao da je ovo upozorenje i da cemo svi jednog dana da izginemo.. Tako mi se cini... Svasta... 2 Citat Jebem ti život. Neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Novembar 3, 2017 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Citat je zaista neverovatan nakon ovoga sto se dogodilo. Tek sada ima tezinu, posebnu. Neka su mu siroki putevi nebeski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nam je svima dobra opomena. Jedan od nas je otišao zauvek, iznenada i bez najave. Momak je seo na motor isto kao sto i mi sedamo svaki dan, apsolutno ne pomisljajuci da završava svoj život za koji trenutak umesto da dočeka starost neku. Nisam ga poznavao niti sam imao sa njim na forumu neke prepiske, sto bi rekli ovi nacitaniji, nisu nam se ukrstila slova na forumu ali opet..opet nekako teško. Valjda sto je jedan od nas, a mogao je biti i bilo ko drugi od nas. Neka mu je laka zemlja..Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19333 Napisano Novembar 3, 2017 Integrisan, 8550 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pisao si još pre par dana u njegovom oglasu... Eto koliko se ne poznajemo. Strašna tragedija... Malopre mi reče drugar. Tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan O tome sam i pisao, pohvalio sam motor iz oglasa, ne obraćajući pažnju na to čiji je motor a još manje pomišljajuci da će ovako da se završi par dana kasnije. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Novembar 3, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, BaneVuk58 said: Dexason Svrati ponekad Članovi 124 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Napisano Octobar 26 · Prijavi odgovor Prvo sam procitao ovde komentare pa onda odgledao... Greska... Video sam sliku voditeljke i blenuo u nju u celom video klipu, jos pogotovo onaj deo kad se vratila sa tockarenja, kad je adrenalin udario u glavu, garant da se parila sa onim kaskaderom odmah to vece... Secite mi ruku ako gresim... A sto se celog video klipa tice.. Nista ne razumem ni poentu price, ni uvod ni razradu ni zakljucak.. Sve nepovezano... Negde sticem utisak kako je lepo voziti motor, a negde sticem utisak kao da je ovo upozorenje i da cemo svi jednog dana da izginemo.. Tako mi se cini... Svasta... 2 Citat Jebem ti život. Neka mu je laka crna zemlja e jebem ti zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Novembar 3, 2017 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tragedija, ode još jedan mlad čovek prerano.Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 3, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Jbem ti život...strašno!!! Seo je na motor baš kao što i mi svi sedamo svakog dana....i uživamo dok se vozimo, kao što je i on uživao....Sav se ježim dok pišem ovo..Neka počiva u miru, saučešće porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Novembar 3, 2017 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee jbg, tragedija, potpuni pozitivac, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Novembar 4, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...