Savan 8689 Napisano April 20, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bas bas dobro izgleda. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 23, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sutra stiže od Stiva. Najobičnije, bez veza i kedera, ali funkcionalno i prema mojoj raspodeli prednji / zadnji deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 123 Napisano April 23, 2018 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedno remek delo odradjeno kod Stiva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 23, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Da je natpis "Super" uradio crvenim koncem, bilo bi bas super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano April 23, 2018 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog sedista, Stiv ga preradio.... inace covek radi po dogovoru sto se tice boje konca, kroja itd... ja sam zadovoljan i topla preporuka od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 25, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda na motoru. Što se funkcionalnosti tiče, suvozački deo konačno funkcionalan, udobno se sedi, ne kliza napred, a jedino je malo širi od originala.Vozački deo je odličan, oseća se potpora pozadi, a jedinu zamerku imam što mi izgleda kao da je otanjeno i osećam tvrdu podlogu ispod, posebno na rupama. Takođe mi se čini da je za toliko sedište niže. Stiv tvrdi da je nemoguće jer je još i dodao 1 ili 2cm sunđera preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eka 47 Napisano Octobar 25, 2018 U prolazu, 58 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Potražio sam temu o sedištima zato što želim da prepravim postojeće sedište a puno je prošlo od kada sam to radio zadnji put, pa da proverim ima li nešto novo...kad ono umesto razmene iskustava gomila razmene ,,ko je više u pravu,, Hajde da se svi potrudimo da ne komentarišemo tuđe iskustvo, već da informišemo o svom iskustvu i da pitamo za detalje drugih iskustava... što jeste i bio izvorni cilj teme. U konkretnom smislu imam odlično iskustvo sa Bobanom. Preradio mi je sedište na Douvilleu i to je uradio odlično. Takođe on je i dobar čovek. Meni je uvek poželjno da sem profesionalnog razmenim i ljudski kvalitet. Ne sećam se tačno cene (oko 120 do 150 eur) ali se sećam da je meni bila u potpunosti saglasna sa onim što sam dobio. Meni je to ok. Dalje, probaću da pomognem u razumevanju razlika u cenama i kvalitetu. Radi se o tome da se ,,majstor,, formira dugi niz godina. Kada su u pitanju tapetarski poslovi, umeće i znanje da se nešto majstorski skroji i sašije tako da su šavovi besprekorno ravni bez gužvanja materijala... i još uz dugogodišnje učenje o ergonomiji i dizajnu i na kraju vrhunskim oblikovanjem i nabavci odličnih materijala... Složen posao u kome naravno postoji čitav dijapazon razlika u pristupima i načinu rada, a do odličnog majstora i odlično uradjenog posla prođu i decenije. To je proces u kome se stalno napreduje i naravno da će samosvestan čovek koji je postigao vrhunski rezultat u svom poslu vrednovati svoj rad i pokušati naplatiti onoliko koloko misli da treba. To je sasvim ok i tako i treba. Drugi opet, u procesu svakodnevnog napredovanja takodje procenjuju svoje mesto na tržištu i u odnosu na kolege donose odluku koliko će vrednovati svoj rad. Ovo je takodje sasvim ok , i cene jednog i drugog uglavnom će se razlikovati, i to zato što u stvari oni tačno znaju zašto, kako i koliko. Nekome su detalji i ukupan profesionalni utisak gotovog posla vrlo važni i spremni su za to da plate čitavo malo bogatstvo. To je sasvim ok i bilo bi lepo saslušati takve ljude i možda proširiti sopstvenu percepciju. Drugima sve ovo nema nikakvog smisla i oni su pre svega praktični i maksimalo vagaju uloženo/dobijeno. Naravno da je i ovo sasvim ok i da trebaju da urade po svome i takodje podele svoje viđenje konkretnog posla. Suština je da svi treba da uradimo po svojoj volji, a da se ovde družimo i sa uvažavanjem saslušamo što više različitih iskustava i doživljaja konkretne teme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 25, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan U STARTU: Ulaziš u zanat, ideš sa niskom cenom svestan (ili ne) svojih mogućnosti, trudiš se da nahvataš što više kupaca ne bi li nešto i zaradio. PAR GODINA KASNIJE: Ovladao si solidno zanatom, imaš određenu klijentelu, cenovno tražiš svoje mesto na tržištu. Ne radiš više baš džabe a klijentele taman koliko da uposliš sve svoje kapacitete. OBRNUO SI IGRICU (ili ti džedaj majstor): Svestan si kvaliteta koji plasiraš, čeka se u redu za tvoj rad, mnoge moraš i da odbiješ. To je problem. Podižeš cenu do nivoa dok se pomahnitala tražnja ne spusti na ono što možeš da izguraš i tad si car - maksimalan profit. Sasvim normalan razvojni put... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Octobar 26, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dal radi sa kozom ne znam, mogu ti dati br. pa pitaj coeka. moje je u pravo kod njega sa sve gelom i grejacem Kad zavrsi, posalje.....pisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Octobar 26, 2018 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su fabricki ili aftermarket grejaci?Sent from my TA-1000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Octobar 26, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan S Alia kolega, evo grejaca, evo gel-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8116 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Dare ugrađuje centralno grejanje za cojones - neće Honda ove zime spavati, vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Octobar 27, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dragance, zimocu ne da trpim al nikako. Da se ja pitam, ziveo bi samo na moru, zimogrozljiv sam u pm, tako da grejac ruku, guzce i za cipelke si imam.......valja cuvati zdravlje koliko god je moguce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 1, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan On 26.10.2018. at 9:57, Satelis je napisao: Dal radi sa kozom ne znam, mogu ti dati br. pa pitaj coeka. moje je u pravo kod njega sa sve gelom i grejacem Kad zavrsi, posalje.....pisem Koj gel si uzeo cenat ili dva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Novembar 1, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu lepa cena za gel! Ko da prepravlja sediste ponovo... Sta mislite da se od 35x35x2 gela napravi/skroji jastuce koje bi se sa dve cicak trake kacilo na sediste kada se dalje ide? Uradim za suprugu i sebe, demontazno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 1, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Само да не клиза при убрзању и кочењу, то би било много непријатније од тврдог седишта. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Novembar 1, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo istrazujem upravo po internetu, moracu Ivicu (Stiva) da za savet kontaktiram... Ima tih gel jastucica vidim, jeftinije od "airhawk" opcije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Novembar 1, 2018 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za gel podlogu. Kupio u Louis-u i preporodio se. Nije toliko do tvrdoće već što gel upija vibracije kad je truckav put. To mi je najviše smetalo a da nisam ni znao. Sedište na NeCi i nije tvrdo. Nagib ga malo kvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Novembar 1, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema greske za gel, testiran je vise meseci, svakodnevno na drvenoj stolici Moze se izvesti bilo koje grumfovanje po zelji i meri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 5, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima nameru da narucuje gel nek se spremi u NEDELJU. Ovo mi se cini povoljna kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Novembar 5, 2018 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mala.sugestija, mislim da mi preko alike pazarujemo u subotu zbog vremenske zone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 5, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je cenim nekih 6 sati tako da moze malko u subotu a moze malko i u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Novembar 6, 2018 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha nismo svesni, trebalo je neko da nas prosvetli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Novembar 27, 2018 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dal radi sa kozom ne znam, mogu ti dati br. pa pitaj coeka. moje je u pravo kod njega sa sve gelom i grejacem Kad zavrsi, posalje.....pisem El zavrseno sediste?Ja narucio grejace ali gel nisam, hteo sam prvo da se konsultujem sa vama. Kako se postavljaju ovi grejaci i gel, sediste-gel-grejac ili sediste-grejac-gel? Da nece mozda vremenom ovaj grejac da rastopi gel? Ja bih povezao grejace da se ukljucuju preko prekidaca na guvernali. Sto znaci da bi morao da imam neki dzek-brzu spojku izmedju motora i sedista a sediste skidam cesto jer su mi ispod sedista kukice za drzanje kaciga. Ima li neko ideju za taj dzek-brzu spojku?Sent from my TA-1000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 27, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 1.4.2018. at 21:09, Savan je napisao: Izgleda dobro, ali... Ne samo kod njega nego uopšteno kod većine majstora, ali kad već pričamo o njemu, sto još u januaru nije mogao da ubode datum taj isti u martu, umesto još 2x da zivkaš? Nije majstor početnik pa da ne zna koliko mu treba za jedno sedište. Ali dobro, ja sam možda previše zahtevan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Mozda nije samo to jedno sediste, i mozda nema u zivotu samo obavezu prerada sedista. Po meni je ovo korektnija varijanta, da vlasnik ne bi dugo bio bez sedista, a da on (Ivica) ne bi morao da zbrza posao, da bi rok i dogovor bili ispostovani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...