ninja_swe 32 Napisano Novembar 13, 2018 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/27/2018 at 11:51 PM, Mladen990 said: Jesu, ali cini mi se da ih ima i u Danskoj, neka me neko ispravi ako gresim, meni su rekli u Zagrebu na nekim predavanjima da vlasnik Jyska daje imena proizvodima po mestima u Danskoj, da ga hebem nisam proveravao. Nema u Danskoj. A Dane ima isto zanimljivih imena jakni i pantalona za motoriste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6406 Napisano Novembar 14, 2018 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano Novembar 21, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam u citanju.Brz pauze sam sve procitao Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 20, 2019 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, obozavam Nordkapp putopise svasta nesto se nauci novo svaki put kada citam neki. Planiram za 2020. Vespom 125ccm da odem do Nordkapp-a. Ako nije porblem molio bih Vas sledece. Procitao sam koliko je sve kostalo po coveku, dan 90e u proseku. Interesuje me ako se secate koliko trajekta ste promenili kroz Norvesku u povratku od fjorda do fjorda i koja je otprilike cena bila po prelasku za trajekt tog tipa. Takodje su mi interesantni (zbog nize cene) oni studentski domovi gde ste spavali, koliko kosta soba za jednu osobu, ili dvokrevetna. Unapred zahvalan Dejan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_bandit 2 Napisano Februar 23, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: ZG Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan definitivno top putovanje i isto napisano, za takvu veliku grupu sve je prošlo izvrsno mnogi bi takvo putovanje priveli kraju prije nego bi i krenuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 72 Napisano Februar 23, 2019 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da do juce nisam znao za putopis, svaka cast na pisanju, plakao sam od smeha do nocas u 4... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar zr 10 Napisano Februar 27, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Respect za celu družinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7425 Napisano Februar 27, 2019 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.2.2019. at 10:16, KAWASAKI ZR 500 A je napisao: Ako nije porblem molio bih Vas sledece. Procitao sam koliko je sve kostalo po coveku, dan 90e u proseku. 1. Interesuje me ako se secate koliko trajekta ste promenili kroz Norvesku u povratku od fjorda do fjorda i koja je otprilike cena bila po prelasku za trajekt tog tipa. 2. Takodje su mi interesantni (zbog nize cene) oni studentski domovi gde ste spavali, koliko kosta soba za jednu osobu, ili dvokrevetna. 1. Za te trajekte izmedju fjordova cena je bila oko 10-15 Evra po motoru (zavisi od rastojanja). Iskreno, ne sećam se tačno koliko ih je bilo. Morao bih ponovo da pročitam putopis da se potsetim 2. Sobe u studentskim domovima su bile od 35 Evra pa na gore po čoveku. Najbolje je u booking.com-u da tražiš smeštaj u regiji i da sortiraš spisak od najjeftinijeg pa na gore. Oni su uvek među najjeftinijima na spisku. Trenutno mnogi od njih ne postoje na booking-u jer im nije sezona. Za nas su ti hoteli bili prijatno iznenadjenje ali smo ih otkrili kad smo već bili tamo. Uspeh u planiranju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Februar 28, 2019 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/20/2019 at 9:16 AM, KAWASAKI ZR 500 A said: Pozdrav, obozavam Nordkapp putopise svasta nesto se nauci novo svaki put kada citam neki. Planiram za 2020. Vespom 125ccm da odem do Nordkapp-a. Ako nije porblem molio bih Vas sledece. Procitao sam koliko je sve kostalo po coveku, dan 90e u proseku. Interesuje me ako se secate koliko trajekta ste promenili kroz Norvesku u povratku od fjorda do fjorda i koja je otprilike cena bila po prelasku za trajekt tog tipa. Takodje su mi interesantni (zbog nize cene) oni studentski domovi gde ste spavali, koliko kosta soba za jednu osobu, ili dvokrevetna. Unapred zahvalan Dejan Uz google mozes ovo koristiti: Färjor i Norge - Färjeguide Norge - Husbil Semester HUSBILSEMESTER.SE Det finns rätt många färjor i Norge. I området Fjord Norge, där de världsberömda fjordarna finns, tar vägen ofta tvärt slut... Currency and prices - Official travel guide to Norway - visitnorway.com WWW.VISITNORWAY.COM Cash is no longer king in Norway, and almost all establishments accept debit cards. Fjord1 si offisielle heimeside WWW.FJORD1.NO På Fjord1.no finn ein oppdatert og nyttig informasjon om selskapet, trafikkmeldingar, rutesøk med meir. Rutebuss, ekspressbuss, bussleie og reiser | Tide Buss AS WWW.TIDE.NO Tide buss er et av norges ledende kollektivselskap med virksomhet innen drift av rutebuss, turbusstutleie... Kolumbus AS - kollektivtrafikk i Rogaland WWW.KOLUMBUS.NO Rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for buss- og båttilbudet finner du på kolumbus.no. Senja and Central Troms, Norway – Visit Norway WWW.VISITNORWAY.COM Go kayaking and hiking in the midnight sun, or skiing and dog sledding under the northern lights. Nord-Norge | Norrsken, midnattssol, arktiska äventyr WWW.VISITNORWAY.SE I Norges nordligaste delar väntar arktiska äventyr under midnattssolen eller norrskenet. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 1, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Како би написао један мој суграђанина : ХВАЛА Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Mart 1, 2019 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Pitajte ljudi slobodno, ima "Skandinavaca" na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nara 9 Napisano Maj 4, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan Naklon do poda... za odvaznost, za putovanje, za strpljenje, za drugarstvo, za putopis... i veliko hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pod uticajem jake inspiracije za ovako putovanje procitao sam ponovo putopis u komadu i popravio sebi vece a i otvorio nove vidike. Momcima svaka cast na izuzetnosti.Da se ja pitam ovakva pisanija bih uvrstio u nize razrede osnovne skole kao obaveznu lektiru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4606 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od putopisa koji te teraju da otvoriš mapu i gledaš gde bi mogao sledeće da ideš. Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Septembar 26, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kas Nas puste da putujemo. Osecam se ko muva u tegli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Septembar 29, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme da i ja pročitam ovo remek delo. Iskreno mislio sam da je neka sprdnja ( prosudio po naslovu), kad sam počeo čitati brzo se razuverih. Svaka čast momci ovako nešto treba doživeti i preživeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 21, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Smeo sam da se kladim sam jednom vec procitao ovaj putopis Ali eto celo jutro ga citam na prekide(zbog posla) tako da ne mari i ako sam ga procitao dva puta,ne znaci da necu i treci Jedan od boljih putopisa na forumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NedeljkoG 430 Napisano Novembar 1, 2020 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Graz Motocikl: BMW R1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan A kada se ide ovako na 'ladni sjever na skoro pa mjesec dana, interesuje me koliko se slanine po kilometru troši? Mile je spakovao jedno omanje oborče u te kofere, rako bih Svaka čast za pisanje i trud, svaka čast za drgugarstvo i za prijeđeni putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 17, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam samo uzivao u ovoj avanturi... svaka cast na opisivanju svih situacija i dogodovstina.. Jos puno novih avantura i sigurnih kilometara zelim druzini 5 motora i jednom Dukatiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 521 Napisano Decembar 22, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis. Hvala puno na trudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...