Nikola-Pera 190 Napisano Jul 20, 2017 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan i suv put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jul 20, 2017 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svako i samo dobro vam zelim. Uzivajte i kapa dole!Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 20, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Почело је Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jul 20, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji uvod u putopis koji sam ikada procitao Srecno, da uzivate, da zabodete zastavicu i da se zivi, zdravi, srecni i veseli vratite kuci Srecno momci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Jul 20, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan PratimПослато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5914 Napisano Jul 20, 2017 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno vam bilo! Prosle godine sam u NS pomogao momku Turcinu koji je krenuo negde sa Istoka na Nordkap sam, imao je problem sa prednjim tockom (pogodio rupetinu). Resismo i dobio sam fotku i potvrdu da je stigao tamo. Cekam nastavak pisanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7347 Napisano Jul 20, 2017 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim rečima, željama i savetima. Odoh da tovarim stvari i .... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1562 Napisano Jul 20, 2017 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jul 20, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put i lep provod momci, neka vas sreća prati!Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Jul 20, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Срећан пут колеге,једва чекамо наставак... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Jul 20, 2017 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ljudi! Maja iz Trebinja poznajem lično, ljudina od čoveka! Srećan vam put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano Jul 20, 2017 motoras, 2450 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Norveška, mmmmm... Daleko je,daleko... Srećan put braćo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3298 Napisano Jul 20, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sretno!!! p.s.pando da pomognem, od svih nabrojanih vrlina i mana svih clanova ekipe Majo je all in one Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Jul 20, 2017 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Vec gustam, a nije jos ni pocelo ... samo naprid i bez predaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 20, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera momci! Srecan put zelim! I dobro vreme koliko je to moguce! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 20, 2017 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Maxster je napisao: Da mi je to neko rekao... Nešo, vjeruješ ili ne, da su se kockice poklopile ali se na moju veliku žalost nisu, mi bismo barem što sam do sad video i saznao negde 24.-25.7. na Nordkapu zajedno popili šampanjac... Prošle godine nakon tripa po Romuniji pala je ideja, da sledeču godinu nas četvoro idemo na Nordcap. Pripreme su započele več u augustu prošle godine. Sve je maltene išlo po planu... Mitja, crveni BMW S1000 XR, inače naš navigator je brzo sve isplanirao i tako smo nas četvoro bili odlučeni, da sledeče godine baš negde 24.-25.jula, posle 3890 km nazdravimo bocom najboljeg šampanjca... I tako u očekivanju prolazi vreme, brzo je došao i decembar, kad pred sam kraj godine saznam dosta lošu vjest. Ta vjest me dosta uzdrmala i ujedno stavila moje ovogodišnje putovanje pod veliki upit i na kocku. Na moju veliku žalost bio sam primoran, da negde u početku maja mjeseca otkažem put . Razlog teška bolest mog oca. I tako su Mitja, Emil i Franjo trebali dobiti nekog, koji je uskočio umesto mene. Na sreču brzo se našao Ivan, koji me je častno zamenio. I tako je ostalo još dovoljno vremena, da se uredno srede još vize za Belorusiju i Rusiju, koje če se posjetiti prilikom vračanja. Kod nas je polazak isto petak 21 jul, preko Graz-a, Beča, Bratislave, ukupno oko 10.000 km, 10-tak zemalja i vračanje negde 8.- 9.8. Isto smo planirali i oko troškova puta i došli kao vi na 120€/dan, ali nismo nigde planirali spavanje u šatoru. Sve je rezervirano u hostelima... No u međuvremenu mi je pre 10 dana, tačnije 10.jula doslovno na rukama preminuo otac. Sahranio sam ga pre 5 dana, tačno tjedan dana pred sam put. Tako da kad čete sa ekipom gore sresti crvenog BMW SXR-a, crnu Hondu Varadero, crvenog MT09 Tracera i Hondu Deville, svi sa MB-Maribor oznakama, znajte, da su to moji prijatelji Mitja, Emil, Franjo i Ivan. Na žalost ovaj put gore neče biti Mirana i belog Guzzija Norga. Al ču im reći, da če se tamo u isto vreme nalaziti ekipa sa GS-ovima i crvenom multistradom. Pa možda onda svi zajedno popijete i za mene... A ja se nadam nekom drugom prilikom. A vama od srca želim da vas na putu prati sreča, lepo vreme i sve dobro. A šampanjac čemo nadam se popiti neki drugi put, na nekom drugom mestu. Srečno ! Dugarstvo ne zna za granice ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 20, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno predstavljanje ekipe...Puno sreće i nezaboravnih lepih trenutaka! Alal vera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1547 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 1296 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Jul 21, 2017 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Jul 21, 2017 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Drugari srecan i suv put vam zelim a Mileta garant Madjari vracaju sa granice zbog kolicine kobasice ponete da se nadje, jos jednom SRECNO!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Jul 21, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i sve najbolje. Pratimo vas i iz Crne Gore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1192 Napisano Jul 21, 2017 prisutan, 1116 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ljepota ziva!!! Ovo se mora ispratit,sretan put!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 21, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Srecan odlazak i jos srecniji povratak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7966 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, svaka vam cast na volji i zelji za ovakvom avanturom, koja je san vecine nas koji cemo sa nestrpljenjem pratiti vase putesestvije. Srecan put i da sve prodje kako se samo pozeleti moze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jul 21, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari srecan put ! Ne muchite mnogo Laleta. Pozdrav iz Belgije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...