Dasic Jovan 173 Napisano Jul 16, 2017 Jovan Dašić, 108 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda VF750 CafeRacer Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani prijatelji i kolege, ovom prilikom želim da vas obavestim o mom velikom putu oko Evrope (40-50 dana, 10 000km) na motoru (Honda VF750 CafeRacer), koji sam sam napravio. U prilogu se nalazi PDF document sa detaljima ovog puta... svaka pomoc mi je dobrodošla (u vidu saveta, nekih vaših iskustva) PONUDA-ZA-SARADNJU.pdf 1 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3267 Napisano Jul 16, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma kako bih ti pomogao, nemam ništa pametno za reći, ali IDEEMOOO!!! Smrzo sam se! Naježio sam se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Jul 16, 2017 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ambiciozno Al da te ledja malo ne zabole -_-bAlat stvari koferi I salji like: -0Sent from my F5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 16, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i jos srecniji povratak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jul 16, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan posto vidim da prolazis kroz CG ,sto se tice crne gore tu sam da pomognem sta te bude interesovalo, imas i smjestaj dzabe kod mene ako ti sta znaci. svaka cast na ovom izazovu, cekamo detalje i slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 16, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vidimo Kako se moze putovati i na nekom ne-enduro/tour motoru Srecan put i lep provod. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jul 16, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ako plan nije preambiciozan sa 500 i vise kilometara svaki dan, nece to biti nikakav problem. Putovali ljudi oko sveta i pre BM GS-a, a putuju i danas. Dodaj barem mini touring vizir (Puig Mini-Touringscreen Plus) ili tako nesto, sto ce ti samo deflektovati deo vetra sa grudi i trupa, a nece narusiti u nekoj strasnoj meri izgled masine. I uzivaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Owl90 2 Napisano Jul 17, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Dubovac Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam vlog Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 17, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom, bezbedno se vrati. A nauzivaces se sigurno ,svaka cast ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Jul 17, 2017 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Bice zanimljivo,samo napred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 17, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ajd neka ti je sa srećom i nek te prati lepo vreme, jer ako te uhvati kiša ili mokar put bićeš i mokar i prljav samo tako ( znam iz ličnog iskustva - vozio sam motor bez blatobrana ) . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dasic Jovan 173 Napisano Jul 17, 2017 Jovan Dašić, 108 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda VF750 CafeRacer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ljudi PUNO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Jul 17, 2017 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tooo Jovane kuco stara, nemam ti sta pametno reci sem da nabavis mnogo dobru opremu za putesestvije, trebace ti i te kako. Pozdrav, pratim i srecno ti bilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 17, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ајде и овде једном Срећан пут, да те срећа прати и безбедно да се вратиш. Да уживаш и за нас а ми ћемо уживати у твојим сјајним клиповима сваки дан 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jul 17, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za entuzijazam, treba imati muda. Neka te sreća prati, a mi ćemo pratiti tvoj vlog Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Jul 17, 2017 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 17, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo šekularac, samo napred!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Jul 17, 2017 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Jul 17, 2017 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Срећно земо! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jul 17, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ambicioznije nego prvobitni plan.Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dasic Jovan 173 Napisano Jul 17, 2017 Jovan Dašić, 108 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda VF750 CafeRacer Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, ivica744 je napisao: Mnogo ambicioznije nego prvobitni plan.Srecno Gledam da posetim vece Gradove i neka mesta o kojima mastam sad par stotina kilometara gore dole Hvala PUNO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jul 18, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno drugar! Veoma ozbiljan i ambiciozan poduhvat. Sa nestrpljenjem čekam prve postove i klipove sa puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Jul 18, 2017 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan On 2017-07-17 at 0:23, Mind Resetting je napisao: Ako plan nije preambiciozan sa 500 i vise kilometara svaki dan, nece to biti nikakav problem. Putovali ljudi oko sveta i pre BM GS-a, a putuju i danas. Dodaj barem mini touring vizir (Puig Mini-Touringscreen Plus) ili tako nesto, sto ce ti samo deflektovati deo vetra sa grudi i trupa, a nece narusiti u nekoj strasnoj meri izgled masine. I uzivaj Ako se ne varam to bi bilo 200-250 km po danu, nikako 500 +. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jul 18, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Zeleni 65 je napisao: Ako se ne varam to bi bilo 200-250 km po danu, nikako 500 +. Ma ne moze voziti svaki dan, mora nekad odmoriti, razmisliti o svemu, privesti neku strankinju, popiti, otrezniti se... i onda to ispadne 60% dana ima voznje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuty13 12 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: GPZ1100B2, TDM900A Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred bravo za poduhvat sa cafe rejserom, ja sam se pre nedelju dana vratio sa priblizno istog puta po Evropi 9500km za 24dana(od kojih samo 3 dana bez vozhnje, Porto, Lisabon i Zaragoza.) Nisam zalazio kroz Nemachku ali sam posvetio mnogo vishe vremena za Francuske Alpe( Cime la Bonette, Col de L'iseran, Combe Laval itd) i Pirineje (Picos de Europa-putevi N625(N621-N634) 15 dana sam bio sa saputnicom ostatak solo. Shto vishe para u dzhep i shto manje garderobe za shetnju je moj savet, navekji troshkovi su gorivo i drumarine 50% celosnog budzheta, smeshtaj zavisi od 25-60E a ide i navishe po velikim gradovima.. Hrana ti je kao kod nas na Balkanu(Makedonija-Srbija) po vekjim supermarketima Spar, Lidl, SuperMarcado ...itd. za nas dvoje buzdhet-potroshen 2300eura(ukljuchena avionska karta(wizzair) za saputnicu Skoplje -Barcelona i nazad) Ako imash nekih pitanja pitaj, pozdrav i samo napred. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...