drumskalisica 8741 Napisano Jun 29, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to jednostavno rešio ( zašto komplikovati ) . Ako negde putujem - zna se - oprema. Ako sam u gradu - sednem na zoljicu ( automatik ) , od opreme samo džet kaciga i uživanje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Jun 29, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan svaki dan gradska vožnja posao kuća... kaciga, rukavice, pojas i juče skroz otkopčana jakna. A i danas ću tako pri povratku kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1219 Napisano Jun 29, 2017 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, mrle said: svaki dan gradska vožnja posao kuća... kaciga, rukavice, pojas i juče skroz otkopčana jakna. A i danas ću tako pri povratku kući. Sve isto, svaki dan preko mosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Jun 29, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan masna kosa i prljave gaće. Bajkerski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 29, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, bocca_bastard said: A sta uradis jarane kad dodjes mokar kao da je bio pljusak a u kancrlariji 18 strpeni pice 3 klime na najjace? Pojacas klimu na 25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Jun 29, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, bocca_bastard je napisao: Ja ozbiljan skroz Ujutru je ok, malo zastanem u J. Gagarina, onda ga razvučem preko Gazele do autokomnde, tu se popnem u Južni bulevar i tu sam... I hladim se ceo dan. Povratak kući, dođem mokar, skinem se i onako ošamućen legnem na novu ugaonu garnituru od soma evra, tu me žena iznaduva kako je sada sve mokro i da sam svinja (obično sam debeli meda ), deca odmah hoće napolje, pregrizem nešto, decu izvedem u parkić, sednem u hlad. I čekam nekog od ćalaca druge dece da zveknemo po hladno pivo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jun 29, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Otkopčana jakna nije neka zaštita, praktično je kao i da nemaš jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano Jun 29, 2017 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovako, ili nikako... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Jun 29, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ništa jakna, samo kaciga i rukavice, PAKAO od 0 do 100 gradske vožnje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16228 Napisano Jun 29, 2017 Misbehave Responsibly, 1647 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, MOTOM said: Ma ovako, ili nikako... Jel ova fotografija u vezi sa Savanovom temom o podvezivanju testisa ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jun 29, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Kod klizanja nije zaštita ni laktova ni ramena jer se smakne, svuče. Eventualno otkopčana jakna zaštiti lakat i rame ako se sapleteš pa u mestu padneš.... Bar ja mislim tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 29, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kad je ovako vruce imam letnji kombinezon tanak super za voznju.. Ali ako idem do grada,sorc i majca i opet je prevruce jedva cekam da predjem 40km\h da pirne malo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Jun 29, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da pirne.Sinoc oko 21.00 posle paklenog dana voznja do Vrujaca i nazad da se malo rashladim,nista,bolje da sam ostao u kuci.Jakna letnja skoro pa cela mrezasta,al izgleda da jebe veliki vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Jun 29, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan A kad zaladi plakanje za vizirom,ko ce nama ugoditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 29, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kod klizanja nije zaštita ni laktova ni ramena jer se smakne, svuče. Eventualno otkopčana jakna zaštiti lakat i rame ako se sapleteš pa u mestu padneš.... Bar ja mislim tako.U pravu si, otkopcana jakna će zaštiti, ali samo na sekundu dok ne sleti ili se pocepa. A dok voziš sa otkopcanom jaknon ona služi kao padobran Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Jun 29, 2017 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga,Majica, pojas, rukavice, farmerke minimum.Vozio sam i ja tako puna oprema a prolaze kolege u majicama i japankama, danas sam video Kalinića šorc, siledzijka i bez kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15042 Napisano Jun 29, 2017 moto merkat °°, 4944 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da je kacigom bar facu sakrio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Jun 29, 2017 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan nekako mi bezveze da nosim jaknu na 35 po graduSent from my MI 4W using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Jun 29, 2017 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Za par kilometara po gradu, dok obučem ful opremu radije ću pješke..Kaciga i pojas i to je to, i osim ako ne idem na bazen ne praktikujem u šorcu, tu se baš osjećam kao go na motoru.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2656 Napisano Jun 29, 2017 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, SlobodanR1 said: Za par kilometara po gradu, dok obučem ful opremu radije ću pješke.. Mene upravo ovo i sprečava da motor koristim kao prevozno sredstvo po gradu. :| Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Jun 29, 2017 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Realno po gradu vozis isto kao da je skuter zasto se ne bi isto i obukao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 29, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja na ulicu uopšte ne izlazim bez jakne sa protektorima, zaštitom za kolena,farmericama,rukavicama i kacigom.Ispod kacige se podrazumeva potkapa.Čak i kada idem peške bez obzira na temperaturu. Ko zna šta može da mi uleti, padne na glavu ili se slučajno okliznem na nečiji sladoled pa padnem na asfalt. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5590 Napisano Jun 30, 2017 Pana, 543 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Nemus je napisao: Ja na ulicu uopšte ne izlazim bez jakne sa protektorima, zaštitom za kolena,farmericama,rukavicama i kacigom.Ispod kacige se podrazumeva potkapa.Čak i kada idem peške bez obzira na temperaturu. Ko zna šta može da mi uleti, padne na glavu ili se slučajno okliznem na nečiji sladoled pa padnem na asfalt. Zagrcnuo sam se od smeha. Razumem što se po BGD , NS... ljudi opremaju kad voze, veći grad - veća km, ... Po Šapcu retko da i vozim motor, kratke su to relacije . Po vrućini baš izbegavam. Biciklom sve obiđem i najviše stradaju pedale od zaleganja . 2010 je bila neka protesna vožnja po BGD . Dok smo se sačekivali , ostavim jaknu u bisage , ruke su mi tako izgorele - reš ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Jun 30, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1752 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da se nebi trebalo sedati na motor bez pune opreme prvenstveno zbog sigurnosti ali to je u ovim paklenim danima pogotovo u gradu zaista nemoguce. Ja u gradu sad samo rukavice, kaciga, pojas i obavezno dugi rukav da nebi izgoreo a otvoreni put odnosno magistrala oprema ali sto vise letnja neka jakna od mesha zavrsava posao i pantalone koje propustaju vetar i aktivni ves na dalje obavezno po vrucini savetujem iz iskustva nema znoja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 2, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2017 at 11:38 PM, vasa.93 said: Mene upravo ovo i sprečava da motor koristim kao prevozno sredstvo po gradu. :| Da zivim u gradu koristio bih samo javni prevoz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...