el classico 6082 Napisano Maj 19, 2017 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Song je mrakVozim motor a nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 20, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Buki u svoju temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Maj 21, 2017 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan WP_20170521_12_28_40_Pro.mp4 WP_20170521_12_28_40_Pro.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16274 Napisano Maj 22, 2017 Ne silazi, 1209 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj podvig coveka i masine ima ogromnu tezinu. Nezamisliva prostranstva i bespuca. Sam. Nek te Bog cuva i sreca prati i veseo da se vratis. I naravno, mnogo slika nece biti na odmet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/21/2017 at 0:43 PM, BucaGedeon said: WP_20170521_12_28_40_Pro.mp4 WP_20170521_12_28_40_Pro.mp4 izvinjavam se, greškom postavio dva puta isti video....ne snalazim se baš najbolje, ali učim. Hvala na iskrenim željama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 23, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja se još jednom izvinjavam, nisam dobro postavio video...trebalo je da ga postavim na you tube pa onda link, a ja nisam baš vešt...to je kratak snimak Honde CB 400 N sa kojom idem za Magadan.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan to je ona ista sa slike na početku teme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 23, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hajde Buco probaj ga upload na youtube pa nam okaci onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1388 Napisano Maj 23, 2017 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I slobodno nabroj sve modifikacije koje si joj radio, zanimljivo je štivo. Meni si ispričao samo nekoliko detalja onomad, kad sam imao plavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan u suštini, ništa veliko nije promenjeno..A i to je sve urađeno još pre osam godina. Rezervoar je od Kawasakija Z 750 od 19 litara. Povišen je napred za 25mm, cev upravljača je od Enfilda 500. Akumulator od 14 Ah...to je to.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan zameniću lanac bregaste, lamele i opruge na kvačilu, i to su prvi radovi na motoru posle 89 900 km. Delove sam kupio kod Davida Silvera UK. Naravno nove gume Dunlop Trail Max i pogonski lanac i lančanike. Poneću i komplet guma Continental TKC 80 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Maj 23, 2017 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Srdacan pozdrav za mog sugradjanina Bucu!! Nema kome nisam ispricao za tvoj podhvat i pokazivao slike,da jeste to smo mi!! S obzirom da znam gde je sve proso taj motor,mozda mnogi nisu obratili paznju na natpisima na njemu...ali to se ne bi ne moglo svrstati u neki putopis, zivot nije putopis jer traje 365 dana u godini..Ali sam siguran u to da neces ni ove ljude razocarati sa dealjima puta,jer znam kakav si covek.Vidimo se na ispracaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1388 Napisano Maj 24, 2017 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, BucaGedeon said: u suštini, ništa veliko nije promenjeno..A i to je sve urađeno još pre osam godina. Rezervoar je od Kawasakija Z 750 od 19 litara. Povišen je napred za 25mm, cev upravljača je od Enfilda 500. Akumulator od 14 Ah...to je to.... Zaštita štapova od MZ-a. To me najviše oduševilo. I širi korman. Drugi motor. Dan danas mi žao što sam je prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17898 Napisano Maj 25, 2017 Integrisan, 8403 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrh tura. Pratimo, pušemo u jedra Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Maj 28, 2017 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Бог да те чува на том путу, а верујем да хоће, јер путујеш кроз просвећену земљу и просвећен, и братски нам народ. Верујем да ћеш на том путу срести и нашу браћу Ноћне вукове, уколико ти се пре не јаве. Срећно брате. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Maj 29, 2017 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na iskrenim željama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Maj 29, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Bice to zanimljivo putovanje,sa istim motorom koji je vec presao razne staze i bogaze po Juznoj Americi.Procitao sam tvoju knjigu "Krusero Alto" u jednom dahu,i divim se ljudima koji se usude da osvajaju svet na taj nacin .Postoji jedan lik,englez,Ted Simon, koji je putovao po svetu takodje sam ,pocetkom 70-ih godina,sa vec dotrajalim Trijumfom 500 Tigar.Za razliku od tebe,ipak je imao sponzora u jednom uglednom listu,ali to nije bio odlucujuci faktor,vec njegova volja i hrabrost.U tvom slucaju su tvoja volja i hrabrost na kvadrat.Zelim ti puno srece i uzivanja na putu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Maj 29, 2017 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Au!! Neka je sva sreća uz tebe!! (Javljaj se često, ne štedi "pero" ni kameru) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 29, 2017 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 5. 2017 at 16:41, vasic.z je napisao: Sto bas Magadan? Malo dodje zabacen.... Svaka cast na hrabrosti,pratim Što baš Vršac? Poješće te divlji zečevi i kunići. Jedino honda ima da te spasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Maj 30, 2017 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/29/2017 at 7:44 PM, nenada said: Bice to zanimljivo putovanje,sa istim motorom koji je vec presao razne staze i bogaze po Juznoj Americi.Procitao sam tvoju knjigu "Krusero Alto" u jednom dahu,i divim se ljudima koji se usude da osvajaju svet na taj nacin .Postoji jedan lik,englez,Ted Simon, koji je putovao po svetu takodje sam ,pocetkom 70-ih godina,sa vec dotrajalim Trijumfom 500 Tigar.Za razliku od tebe,ipak je imao sponzora u jednom uglednom listu,ali to nije bio odlucujuci faktor,vec njegova volja i hrabrost.U tvom slucaju su tvoja volja i hrabrost na kvadrat.Zelim ti puno srece i uzivanja na putu ! Hvala inače, čitao sam tu knjigu, naslov je Jupiterovo putovanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Maj 30, 2017 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/29/2017 at 9:23 PM, mirorab said: Au!! Neka je sva sreća uz tebe!! (Javljaj se često, ne štedi "pero" ni kameru) Bogami malo sreće, tu i tamo neće biti na odmet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Maj 30, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Komšija, kad krećeš? Biće li neki ispraćaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Maj 31, 2017 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan krenuo bih 25 juna plus-minus dan dva. Biće žurka u klubu, ali sada ne znam datum. Par dana pred polazak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 27, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Buco , da li si krenuo na put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...