sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 3, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan motul c2 plus ne baca a c2 baca.Motorex adventure takođe ne baca i drugi neznatno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 539 Napisano Novembar 3, 2021 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A koji motulov sprej "pobeli" kad se naprska na lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2644 Napisano Novembar 3, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2674 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim IPONE, MOTUL C2+. Ne bacaju po felni, ponekad vrlo malo u početku i to prebrišem krpom. IPONE imaš u bojama beli, crveni i plavi i koliko se sećam beli sloj ostavlja i Bardalov sprej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Novembar 3, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu da vas zamolim za sliku tog iponovog spreja (sliku pakovanja) ili link gde kupiti? U Barelu imaju ipone sprejeve, ali razlicite vrste. Gde ste uzeli C2+ Motul? U Maxmomentu dobih samo C2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Novembar 3, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ovaj set od letos. IPONE set za održavanje lanca ROAD CHAIN CARE | Ipone.rs IPONE.RS Set za održavanje lanca ROAD CHAIN CARE -Sprecava zadržavanje necistoca -Otporan... Pazi samo kad uzimaš, ima isti set i za offroad. Ne razbacuje mnogo, postojan je i ne boji mnogo lanac. Bude beličast, ali ne strašno. Velike su boce, dugo traju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 3, 2021 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na kraju batalio ipone. Kao da je kvlitet opao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Novembar 3, 2021 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ipone off road mi je jako slab. Naprskam dobro, brzo ga nema... Za sada najbolji mi je bio Bardahl High speed. Od Zemuna do Bara preko Albanije nije bilo potrebno prskanje.... Fazer 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 807 Napisano Novembar 22, 2021 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Od ponedeljka 29.11. opet u Lidlu sprejevi za lanac. Sprej za podmazivanje po ceni od 249.99 din. a za čišćenje 169.99. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.11.2021. at 13:12, ekozelj je napisao: Od ponedeljka 29.11. opet u Lidlu sprejevi za lanac. Sprej za podmazivanje po ceni od 249.99 din. a za čišćenje 169.99. Kakvi su u poređenju sa name brand sredstvima? (Ipone, Motul, Bardahl itd.) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 8, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 3.11.2021. at 21:12, mali_veseljak je napisao: Ja sam na kraju batalio ipone. Kao da je kvlitet opao. šta se konkretno dešava i koji je tačno sprej.Ja takođe vidim da kroz prolazak vremena nekim raznim sprejevima obično opadne kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13311 Napisano Januar 8, 2022 Ne silazi, 7512 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo SAE 80W90. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Maj 11, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi sutra/prekosutra da kupim sprej za podmazivanje lanca, gde u BG može najpovoljnije da se nadje Motul C2+ ili neki ekvivalentnog kvaliteta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8479 Napisano Maj 11, 2022 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo koristio Motorexov racing,nije ga bilo kada sam hteo da uzmem ponovo,i na preporuku uzeo iPhone,odličan bar za mene.Bar po Beogradu ima prodavnica koliko hoćeš.I da,svi u sebi sadrže PTFE. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4302 Napisano Maj 11, 2022 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi sutra/prekosutra da kupim sprej za podmazivanje lanca, gde u BG može najpovoljnije da se nadje Motul C2+ ili neki ekvivalentnog kvaliteta? Mass Company, ja sam uvek kod njih uzimao, dok sam koristio...uvek imali na stanju. Ako ti nije usput, prvo ih zvrcni pa proveri Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2644 Napisano Maj 11, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2674 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, blackmore je napisao: Trebalo bi sutra/prekosutra da kupim sprej za podmazivanje lanca, gde u BG može najpovoljnije da se nadje Motul C2+ ili neki ekvivalentnog kvaliteta? Ja sam ga kupio u Maxmoment-u prošle godine a ako ideš na sajam automobila ima ga i tamo na štandu Mass-a 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Maj 11, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan E pa da, tačno, mogu odmah na sajmu uzeti, nisam se toga setio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Maj 18, 2022 (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh u Maxmomentu malopre: Javljam utiske, ovih dana sredjujem mašinu u potpunosti. Takodje, reče mi momak iz Maxmomenta da je neštanica Motul cleanera, pa ako neko planira da kupuje, da pozove pre dolaska. (upao sam u Motul sektu, ajde ajde ) Promenio Maj 18, 2022 član blackmore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4895 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @blackmore ja ih ne volim, mnogo je lepljiv sprej, pa se sve za njega lepi imao sam osecaj kao da pravi pastu od spreja i prašine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2647 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1302 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Markone88 je napisao: @blackmore ja ih ne volim, mnogo je lepljiv sprej, pa se sve za njega lepi imao sam osecaj kao da pravi pastu od spreja i prašine "osećaj te ne varaaaa..." Izvinjavam se, neću više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Markone88 je napisao: @blackmore ja ih ne volim, mnogo je lepljiv sprej, pa se sve za njega lepi imao sam osecaj kao da pravi pastu od spreja i prašine Ne dozvoljava mi Rins da koristim Repsol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 807 Napisano Jun 13, 2022 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam danas na ova dva Liqui Moly spreja. Da li neko ima iskustva, pozitivna ili negativna, sa nekim od njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 931 Napisano April 27, 2023 Zainteresovan, 383 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 10. 2020. at 10:19, N.F.S. je napisao: Evo slika, (samo na prvoj slici nije prskano!) prvi deo je tek naprskan W5 sprej iz Lidla. Posto se na metalu ne vidi, prskah i gumicu (levo od nje je ne prskana, poredjenja radi). Zadnje dve slike su karika lanca, nova, ne prskana... U drugom, postu stavljam slike svega (naprskanog pomenutim sprejom) 15 minuta kasnije... @N.F.S.Proslo vise od dve godine - kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22746 Napisano April 27, 2023 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobro me podseti! Relativno sam ga brzo prestao koristiti, ne zato sto mi se nije svideo vec zato sto ga nisam mogao dovoljno cesto pazariti (kad/kad ga u lidlu bude) Presao sam na Motul C2, drugi motor vec, prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10843 Napisano April 27, 2023 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Maločas kupio u "Motoland"-u, 1500 dindži. Počinje toplije vreme i duže vožnje (nadam se) pa dalje mazanje uljem mi nije toliko praktično. I do sada sam koristio "Road Strong" i ok mi je. Mali sprej, koji je pogodan za ispod sedišta se dopuni iz većeg, po potrebi... Bili su i ljubazni danas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18057 Napisano April 27, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad uzeh ovaj Manolov za 600 dinara, svratio kod onog lika na krivini na Jerkovicu po neke zabice i pitam, jel imas, kaze imam. Valja li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...