BaneVuk58 8310 Napisano April 14, 2017 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Photo Corsa prisutna kao i svake godine. anfas,profill.......... i sve ostalo što ide uz foto sešen, si vu ple Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 14, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ono kao slučajno poziranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 15, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Baš se nadam da prognoza greši... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17313 Napisano April 15, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan dal je moguce jbt??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 15, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ima da vozimo glisere predhodnih godina je nas je vreme bas htelo,moralo je jednom i da nas zapljusne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano April 15, 2017 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene kolima , pa ako neko bude hteo i ne plasi se spore voznje moze da mi se pridruzi .... šifra KAMIKAZA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 15, 2017 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ko da nikad niste vozili po kisi?! A i ne mora da znaci da ce biti kise, nece biti prvi put da prognoza gresi. Vidimo se ispred skupstine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme za sutra..... <_< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano April 15, 2017 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ispred skupstine! Deca cekaju bajkere! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano April 15, 2017 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vozili smo i po snegu za tu decu, neće nas valjda kiša zaustaviti! Vidimo se sutra. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano April 15, 2017 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Gle sad! Ni tradicionalnog spiska nema... K´o da ce sekire da padaju!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 15, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam se zbog fotki smorio, ništa drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 15, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Gledajte ljudi,ja na motociklu vozim majku i oca moje dece.Takodje i jedinog radnika u porodicnoj firmi.Ako procenim da je rizicno,neka me izvinu sva deca ovoga sveta,pocev od moje.Ja ne vozim neko sokocalo 0d 50-tak konjica,vec azdaju od 150.Pa drugacije reaguje po klizavom tlu.Ali da se ne pravdam vise,znate me,znam ja vas.Nadam se da ce nas zaobici kisica.Ako ne,mi dolazimo kolima.Svakako dolazimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3249 Napisano April 16, 2017 Zainteresovan, 720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro! Hristos Voskrese! Idemo idemo,kafica,oblačenje,pravac skupština. Kiše nema, a ako malo i padne neće nam ništa biti. Imamo dobru volju, široki osmeh, ljubav u srcu i korpicu sa šarenim jajima ☺ Vidimo se! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 16, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja i Duska smo 20-tak minuta reikirali vremenske prilike,tako da ne berite brigu,kisa ce nam se sklanjati. Hristos voskrese,braco i sestre bajkeri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 16, 2017 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Voskrese! Srećan Uskrs! Evo sunca, evo zgode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano April 16, 2017 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Hristos Voskrese .. Srećan Uskrs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Vaskrse...idemo i mi..evo suncaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vajstinu Vaskrse, krećem za neki min ..... Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3825 Napisano April 16, 2017 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 16, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hristos Voskrese! Srećan vaskrs i neka vam Bog podari zdravlja i sreće! Ja sam nazalost izneverio drugare danas , izvinjavam im se Ispratio sam samo Ljude na kamerama koji su otisli da im ulepsaju danasnji dan. Svaka cast!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slaba ti rezolucija te kamere Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan A kad ce slike, pa da i mi kacimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano April 16, 2017 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas... ali ovo je stvarno ozbiljno dobro sto cinimo ovim akcijama. Ozbiljno racunaju da se pojavimo, onako kao sto se ceka poseta nekog tece ili ujaka. Postalo je vec licno. Prelepo je gledati to, svih ovih godina. Bravo za sve ucesnike! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 16, 2017 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Severiane mani se fudbala, pobićeš onu decu koliko si se zalaufao danas. P.S: Uskoro fotke... Iiiiiiii evo ga link https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154762892359531.1073741883.530374530&type=1&l=3da5afd052 Promenio April 16, 2017 član AlexaBGD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...