Biker Q 1642 Napisano Februar 25, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan U ovu pricu se ne razumem bas, treba mi stampac od onih sto se toneri pune prahom (to su valjda laserski otkud znam) i da to mogu sam da punim. Inace potreban je da se povremeno odstampa poneka stranica sa nesto malo teksta zato mi treba neka najjeftinija varijanta. Moze polovan ispravan ako neko ima, ili bar savet koji tip, marku, model da trazim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 1, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li se snašo ? Imam ja jedan matori hp koji ne koristim. Deskjet 5550 . Lepo sam za njega iskeširao svojevremeno, preko trista eura ... al' zato i dan danas radi bez greške. Samo inkjet je, nije laser. Tad laseri u boji nisu ni postojali jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 1, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, nisam nesto posebno ni stigao da trazim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 2, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Ovaj hp je očuvan i ispravan. Jedino što bi morao da kupiš kertridže jer su ovi na njemu matori. Ne znam pouzdano, ali verovatno su zapekli, nisam ga koristio par godina. Zadnji put sam za ženu neke skripte štampao kad je državni polagala ... ako budeš zainteresovan proveriću. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Mart 2, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Brat,imam ja jedan hp stampac u boji,ide 2 neka kertridza u njega. Ja ga kupio pre 7,8god i kad su se potrosile boje ostavim ga. Posle nosio nekom da napuni,al to nesto nije bilo ok ,nesecam se tacno. Mogu da ti slikam,ako ti odgovara dobijas na poklon,samo plati postarinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan TAman da te obradujemo,ako se nisi snasao da ti posaljemo jedan gratis,otprilike neki kao sto ti ponudio i Miksamgm.Znam da ovaj moj moze i skenirati al fale boje da stampa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Trazi po oglasima hp laserjet 1000 ima ih za malo para a masina je u klasi honde afrike i golfa dvojke ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim laserjet sam sa originalnim kertridzim odstampao mailing za nekih 800 adresa i služio me taj isti kertridz još par godina za kucne potrebe. Kad se konačno potrošio poklonio sam ga nekim bugarima. Čudo od štampača i šteta sto nije u boji ali od tad samo hp štampače uzimam Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 3, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li se snašo ? Imam ja jedan matori hp koji ne koristim. Deskjet 5550 . Lepo sam za njega iskeširao svojevremeno, preko trista eura ... al' zato i dan danas radi bez greške. Samo inkjet je, nije laser. Tad laseri u boji nisu ni postojali jbg. To nije laserski stampac Sa tim laserjet sam sa originalnim kertridzim odstampao mailing za nekih 800 adresa i služio me taj isti kertridz još par godina za kucne potrebe. Kad se konačno potrošio poklonio sam ga nekim bugarima. Čudo od štampača i šteta sto nije u boji ali od tad samo hp štampače uzimam Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Laserjet 1000 je poslednji laserski stampac koji je stvarno bio neki sinonim za kvalitet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bre, napisah i sam, deskjet 5550. Mada ne vidim u čemu je problem, za povremeno štampanje par stranica sa malo grafike i više je nego dovoljan. I da kupi te kertridže, i crni i trobojni, koštaće ga par crvenih. Sam štampač je kvalitetne konstrukcije i izrade, služiće godinama, baš kao što je i mene ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kod inkjet štampača je to povremeno štampanje problematično. Često se zapuše mlaznice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ali to je ozbiljan problem najviše kod štampača koji imaju odvojene tankove za mastilo. Kod ovih malih su obično glave sa mlaznicama u sklopu kertridža, tako da se njihovom zamenom rešava taj problem. Posle jednostavno odštampaš par stranica u desetak dana i problema nema ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, lepo od vas svaka cast, ali da prvo probam neki onaj laserski sto se puni prahom da nadjem. Desice se tri meseca da ne odstampam nista recimo i bojim se da ce da zapekne verovatno boja u ovim drugim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 3, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi sa kojom cifrom raspolazes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam predstavu koliko se to krece, iskreno nisam ni pogledao koliko su novi pa nisam ni cifru odredjivao do koliko para. Nego sam se vodio logikom da posto zatreba vrlo retko i posto treba samo malo teksta da odstampa bilo kog kvaliteta da to bude neki jeftiniji stampac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 4, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Laseri su visestruko bolji od inkjet stampaca kao sto vec znas ali su i skuplji u nabavci. Kasnije u eksploataciji je jeftiniji otisak na laseru i brzi je proces stampe. U zavisnosti od toga koliko para zelis da das mogu ti preporuciti neke modele. Ako si mislio da za 2000 din kupis dobar laser,nisam siguran koliko ces uspeti , sa razlogom su skuplji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano juče u 17:44 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodje 7 godina a ja nisam kupio stampac, mislim jesam, neki od 30kg i jedva nasao neki siroki kabal, on bledo stampao i ja ga tako ostavio da sakuplja prasinu. Sada opet razmisljam neki jeftiniji ali sam odustao od ideje da ja punim toner prahom, vec neki koji ima dostupne te tonere a vidim ovde u servisu da se vecina tih tonera puni kod njih, odnosno zamenis prazan za pun i doplatis. Nista zahtevno nemam da radim i ne puno, nekada kada zatreba cisto da ima. Znaci kucna varijanta sa povremenim koriscenjem. Mozda i ovaj sto imam mogao da se sredi, ali od pokretanja teme je toliko godina proslo da ja vise nemam snage da ga skinem sa te police gde sam ga ostavio. (I policu iskrivio) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4858 Napisano pre 20 sati Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Crno beli ili u boji? Ako je crno beli, lepo uzmi neki gde su zamenski toneri najjeftiniji. Ja nabavljam za ispod 1000 din za laser A ako hoćeš u boji, onda neki ciss obavezno. Za to imam Canon Pixma G3411 i odrađuje posao sasvim solidno. Boja se dopunjava bez problema i stvarno dugo traje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano pre 20 sati Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su sad ti fabrički CISS sistemi? Kako se ponaša mastilo u glavama ako stoji duže bez štampe? Jel i dalje boljka ili? Imao sam onaj DIY CISS sistem na Epsonu P50, odštampao sam albume i albume fotografija, ali pošto sam radio kampanjski svako malo sam morao da čistim glavu. Opet je bilo jeftino sve to, ali ono, nije zgodno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano pre 13 sati Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Skyrunner je napisao: Crno beli ili u boji? Ako je crno beli, lepo uzmi neki gde su zamenski toneri najjeftiniji. Ja nabavljam za ispod 1000 din za laser A ako hoćeš u boji, onda neki ciss obavezno. Za to imam Canon Pixma G3411 i odrađuje posao sasvim solidno. Boja se dopunjava bez problema i stvarno dugo traje Ee taj zamenaki toneri jeftini (mada ce meni svakako pptrajati i jedan) i crno beli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1412 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Zainteresovan, 272 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Prije par godina sam dozivio nervni slom sa nekim jeftinim inkjetom. Printer jeftin a cartridgi sa tintom full skupi i malecki. Nisam ga precesto koristio i naravno da sam upao u loop zastopana glava-ciscenje-nemam tinte, jer printer koristi boju da bi ocistio mlaznice. Odkad sam presao na Epson L365 sam se spasio. U startu jes skuplji (mislim da je bio oko 200€, ali se tinta nadoliva, cetiri spremnika, jedna bocica je cca 10€ ali traje godinama, cak i ako se ne koristi dugo, ne stopa, tu i tamo je potrebno ocistit mlaznice ali ne guta tintu i ispis je stvarno jeftin, iako je print fotografija slabiji i nema opciju printanja od ruba do ruba, nije mi to bitno jer je ekonomican i pouzdan. Po meni je laser overkill za prosjecnog kucnog korisnika. Promenio pre 11 sati član overtone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano pre 10 sati Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Biker Q je napisao: Ee taj zamenaki toneri jeftini (mada ce meni svakako pptrajati i jedan) i crno beli. Ako imaš neku prodavnicu u gradu koja se bavi prodajom štampača, raspitaj se kod njih. Neki modeli koji se npr. preporučuju firmama imaju dobru podršku i što se tiče tonera, i što se tiče eventualnog servisa. Ja imam HP M130nw već 5+ godina. Jako sam zadovoljan štampom, a toner je dostupan za 1200-1500 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano pre 8 sati Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 godine sam voljenu istim pobudama kupio SAMSUNG XPress 2026 i prezadovoljan sam. Toner je od 1000 do 1200 din, štampa lepo i dovoljno brzo za kućnu upotrebu.Nije ni bio skup, nekih 5.000,00 din tada polovan, sa odštampanohjedva 500 stranica (tako je bar pokazivao neki program preko koga su mi ga proveravati.Kupio sam ga od nekog prodavca iz Požarevca koji prodaje štampače, bio je max korektanSent from my SM-G998B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4858 Napisano pre 7 sati Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan CISS je za mene super stvar. Ali ja štampam često, uglavnom tekst, ali ponekad i u boji. Mana ovog canon mastila je što zna da se zamrlja kad prevučeš rukom. Potrošnja je preko jednog risa papira mesečno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14151 Napisano pre 4 sati Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Epson ET-4850 i zadovoljan sam, dva puta mi se desilo da zastopa mlaznice jer ne stampam cesto u boji ali se jednostavno resava, set boja kosta oko 35 eura i za kucno prosecno koriscenje traje vecnost. Pre toga sam imao neki sa ketridzima gde se vise isplatilo kupiti novi stampac nego menjati ketridze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...