travelman 14037 Napisano Jul 7, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, zaludan je napisao: Ja sam nedavno bio u Puli...pa i nije baš jeftinije nego u BG. Ne mozes ti da se poredis sa @Tumbe jer je njega @Zog vrbovao da radi promociju bezbednosti istre i dalmacije na ovim nasim prostorima pa tako on sve usluge dobija i placa po promotivnim cenama. Nesto ko kod nas u skupstinskom restoranu, da bi ti bilo jasnije. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Jul 7, 2023 prisutan, 1121 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Rođen i odrastao u Puli. Svake godine sam tamo na skupu,a i kad nije bilo skupa išao sam.. Idem iz Banja Luke,ka Bihaću,Izačić prelaz,pa Korenica,Gračac pa Jasenice..,i dole se ukopčam na Jadransku. Stajem negdje na pola da se okupam..,pauza naravno Karlobag,Senj,vrata Jadrana..,Plominka,stara Istarska cesta Pula. Nikad do sad nisam imao problema,doduše na B i H tablicama se ne vidi ko sam i šta sam. Jedina pametna stvar u ovom protektoratu i koloniji. Uglavnom krenem ujutru ranije,i uz sve pauze ,kupanjac dođem predveče u Pulu. Kad mi se žuri ide se direktno na Senj,ili na Gorski Kotar,preko Karlovca. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 17, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde u trstu ili blizoj (ali bas blizoj) okolini gradska plaza da se osoli doope. Nista posebno, sat dva da se brčne malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 878 Napisano Jul 17, 2023 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, travelman je napisao: Jel ima negde u trstu ili blizoj (ali bas blizoj) okolini gradska plaza da se osoli doope. Nista posebno, sat dva da se brčne malo. Da. Prati cestu SS14, ide uz obalu. Posle velikog zelenog parka sa leve stranke, počinju parkingi i plaža. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 801 Napisano Jul 22, 2023 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2023 at 11:02 PM, Zog said: Pogled na Klis, klišku tvrđavu, to su Kliška vrata nekad su do tu došli Turci ali dalje ne. Došli su oni i do Solina... https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/sulejman-velicanstveni-zaintrigirao-solinjane-jer-je-sultanova-kci-jedinica-bila-vlasnica-posjeda-i-mlinova-na-jadru-181755 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 801 Napisano Jul 23, 2023 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Zog said: Kilometar vamo, kilometar tamo, nebitno. Na zapad skoro do samog Zadra, odatle potječu nazivi sela Islam Grčki i Islam Latinski, ili Maškovića Han u Vrani https://www.maskovicahan.hr/hr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Jul 23, 2023 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I skoro do Splita, ali skoro, trudiš se dosta ali ne znam s kojim ciljem.Poslano sa mog Redmi 6 koristeći TapatalkPa reklama za hotel, a šta drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16915 Napisano Jul 25, 2023 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedna iz Titovog vrimena, kada je još sve bilo sigurno oko Splita : (dobro, ova je iznad Makarske/Biokovo, ali krenulo se iz blizine Splita) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16915 Napisano Jul 25, 2023 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan PS: meni je ikavski oduvek prosto neodoljiv. U to ime jedan vic što mi ispričaše drugari Spliće i nasmeje me kada god ga prizovem u sećanje: Pričaju dva pajtosa, dok lenjo ispijaju kaVu u kvartovskom kaFiću, tu negde na potezu Bačvice-Firule (braćo Hrvati, odlučite se - ako je kaVa onda je kaVić. Ako je kaFić, onda je kaFa ): - Jesi kupia auto više? - Jesan! - Koji? - Nisan - Pa jesi li kupia? - Pa, jesan! - Pa, koji? - Pa Nisan! - Ma jesi li? - JESAN kažem! - KOJI??? - Pa NISAN!!! Glup i neodoljivo smešan!! Priča se u 10-15 ciklusa i zaliva pivom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2559 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bila dva Leskovcanina, porucise 6 cevapa da podele. Ode jedan da opere ruke, vraca se, i 3 ih nema. Te pita: - Kam' gi 3, Odgovara drugi -Te gi 3, - Pa beo 6? - Pa beo 6. - Pa kam gi 3? - Pa te gi 3, - Pa beo 6? - Pa beo 6! I tako u nedogled 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3008 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Beži bre dabre idu kobre.Ko bre ?Da bre ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16915 Napisano Jul 25, 2023 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar, dobar!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 801 Napisano Jul 26, 2023 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan On 7/25/2023 at 8:23 AM, severian said: Jedna iz Titovog vrimena, kada je još sve bilo sigurno oko Splita : (dobro, ova je iznad Makarske/Biokovo, ali krenulo se iz blizine Splita) Iznad Podgore, Podgora do Makarske 10 km, Makarska do Splita 60ak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Jul 31, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Plan je bio krajem jula voziti Sloveniju i Austriju, tj Slovenačke Alpe, Grosslokner i Nocalmstrasse. Medjutim, kao sto neretko biva, prognoza za te delove je katastrofalna, fascinirajuće katastrofalna. Na Grosu temp noću u minusu, sneg, jak vetar, u prevodu recept za katastrofu. Kad se neda neda se. Brzinsko prekrajanje plana, idemo po drugi put na Jadranku, koja je ubacena u redovan godišnji kalendar kao nezaobilazna ruta mene i mojih drugara. Djirali 1800 km, posetili i obišli dosta toga sto do sad nismo imali prilike, po prijatnom vremenu i sa vrlo malo guzve uglavnom oko Senja, čega smo se pribojavali s obzirom da je špic sezone. Manastir Lovnica Šekovići, Prokoško jezero u blizini Fojnice, aerodrom Željava, park prirode Biokovo, jezero Blidinje, samo su neka od mesta koja su se našla na ruti i bila predmet naseg interesovanja. I naravno gradivo utvrdjeno, deonica Senj- Karlobag- Starigrad je nešto savršeno i tu svaku priču što se tiče krivina zavrsavam, po meni od ovoga nema bolje. Vidimo se ponovo dogodine 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zex74 32 Napisano Avgust 4, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevi. nema šta. Svaka čast momci.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1759 Napisano Avgust 12, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Gde svi tu i mali milojica Jučerašnja jadranka overena od Senja do PločaПослато са 2201116SG помоћу Тапатока 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Avgust 27, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Rijeka, Krk, Istra.... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Sve se nešto meračim da vozim jadranku sredinom septembra, ali sam zaprepašćen cenama kampova. Znao sam da su cene visoke i da je smeštaj skup, ali da je prosečna cena kampa 22 evra sredinom septembra nisam mogao da pretpostavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3291 Napisano Septembar 7, 2023 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 27.8.2023. at 17:27, Drinkero je napisao: Rijeka, Krk, Istra... Top komšo. Uvek se oduševim kada vidim ove pejzaže... Jesi li ovo možda išao preko Učke? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 8, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Sa svih strana, pa i preko Učke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano Septembar 20, 2023 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan U planu mi je možda Jadranska sledeće nedelje ... Vreme će izgleda biti ok od utorka , ali vetar 8m/s u Senju ... Jel to ok za vožnju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Januar 19 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan U utorak, 23.1. HTV1 pušta prvu emisiju o Jadranskoj magistrali. Autorica je Andrea Buča. Ona je napravila nekoliko serija od kojih je meni najdraža Stani na otoku... evo jedna epizoda, kome se sviđa, naći će 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Januar 19 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eto od kad sam napravio temu i nisam otišao. Doduše vozila se Rumunija. Ove godine zdravlje Bože Jadranska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Januar 20 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam šta se o jadranskoj magistrali ima za reći a što dosad nije rečeno….Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Januar 20 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, el classico je napisao: Ja ne znam šta se o jadranskoj magistrali ima za reći a što dosad nije rečeno…. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Svaka vožnja je drugačija, svačije oči vide na svoj način... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...