zivchany 54 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Kawa iz naslova , 2013 godiste , kupljen kod nas . Registrovan do 30.11.2017 Motor je presao 14500 km Motor je u prvoj boji Dosta dodatne opreme Two Brothers carbon silver series Puig zatamljeni vizirBi xenon kratka svetlaLed pozicijeLed duga svetlaSportski nogostupi i ruciceSportski nosac tabliceMotor je kao nov , bez ulaganja Vozen na duzim turama .Uz motor idu i svi fabricki delovi.Vlasnik Cena 9450 e Kontakt telefon 0642505233 ili 0641100740 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Januar 21, 2017 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Koliko izadje trosak godisnje registracije za ovaj motor?Pitam jer ozbiljno razmisljam o kupovini ovakvog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Oko 35000 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 21, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ali koja budaletina smisli ove fabrika topove...fala bogu te si ih skinuo jbt...uzas. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4380 Napisano Januar 21, 2017 Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan jaooooooooooooooooooooo :ooo: :ooo: :ooo:kako bih ga rado posedovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija je kostala 34000 A fabricki cunak jeste malo glomazan , ali to zadovoljstvo da lepse izgleda placeno 900 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo svezih slika 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan aždaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4380 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pa zar na ovakvo vreme, da se smrzne jadan . sram te bilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Januar 30, 2017 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Malo je reći lep! Imas i retrovizore il su skinuti zbog izgeda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 30, 2017 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je reći lep! Imas i retrovizore il su skinuti zbog izgeda? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa zar na ovakvo vreme, da se smrzne jadan . sram te bilo Pa mora da se proveri kako radi i na minus 7 Radi ki japanac Malo je reći lep! Imas i retrovizore il su skinuti zbog izgeda? Ima sve originalne delove , skinuti su zbog izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4380 Napisano Januar 31, 2017 Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pitanje,planiram kupovinu ovakvog zmaja al prvo da udomim moju devojcicu i stisnem dupe za lovu. Kakav je za voznju-185cm, 110+ kg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u svakom pogledu azdaja , lagan za voznju ali to ne moram ja da reklamiram ima vec dosta textova po netu o tome Polozaj vozaca je dosta sportski i jedini razlog prodaje , jer bi da predjem na neki relax . Ako te nesto konkretnije intresuje slobodno na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 7, 2017 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj taj neki relax pre nego sto menjas klasu. Nekad je za ledja bolji taj polozaj nego beki drugi Nije sve kao sto izgleda da jeste.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan -Off: Za kicmu (oni koji zaista imaju problem sa ledjima), znaju da je "full R" mnogo pogodniji za istu, od polozaja na skuteru/enduro/chopper polozaju, gde je kicma opterecena na pritisak. On: Ovaj motocikl, iako nije ni blizu mojih zelja, mi je bas zapao za oko kad se pojavio, verovatno je doprinos tome taj, sto sam kao mladic imao priliku da prodjiram par hijada km na GPZ 550 unitracku, koji je bio u fabrickom stanju! Bio je (i dalje jeste) uzas za smotati ga u ostru krivinu, ali kad je vesanje dobro "naduvano" se bas dao lepo provozati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Februar 8, 2017 Hronični Motociklopata, 7397 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je kolega abarth_maniac, ja imam problematiku s ledjima vec par godina, i mogu reci da mi vise odgovara ovaj Sport-Touring polozaj koji pruza ZZR i njemu slicni motori, jer je polozaj sedenja malo povijen prema napred i kicma je rasterecena posto jedan deo opterecenja ide na ruke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da i ja reknem koju u vezi polozaja...pre cbr-a sam vozio freewind i boleo me je donji deo ledja bas zbog tog uspravnog sedenja a drzanje mi je malkice losije tako da mi mnogo vise prija sedenje na na nekom F/R modelu.. Sve pohvale za Kawu,sretna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Februar 10, 2017 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sezona otvorena , motor koji sam hteo u zameni otisao, cena se vraca na 9900e . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo je aktuelna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Mart 15, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja malo hitna i cena pada .... 9150 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18064 Napisano Mart 15, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan leptijebem.... ..oces bubreg...oba...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Mart 16, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Xaxxa dobar si Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Mart 16, 2017 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ali koja budaletina smisli ove fabrika topove...fala bogu te si ih skinuo jbt...uzas. A fabricki cunak jeste malo glomazan , ali to zadovoljstvo da lepse izgleda placeno 900 e Ma nije... Performance sport varijanta ide sa akrapima.... Bike je inače brutalan, svaka čast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...