Juan 97 Napisano Januar 18, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan U zadnje vreme, malo, malo, pa mi izleti da li na fb-u, oglasima, neka yamaha fz 750. E sad posto sam izvisio za kupovinu motora od oko 1500E hvatam se za slamku, tako da sam resio da prolece docekam na 2 tocka. Dakle cifra 700-800E, i bas razmisljam o ovom motoru. Kakve su performanse, to je stariji bajk, 90-91 god, 750cm, 74kw... Ja sam visok 176 i tezak 80kg, da li bih se mucio sa njim..? Da li ima delova, da li je nesto problematicno oko njega, kako ide..? Koristio bih motor 75% za grad. Koliko trosi? Hvala unapred Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 18, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan FZ 750 je odlicna masina, naravno, pod uslovom da nadjes neki u ocuvanom stanju, trebalo bi da ti pase visina, a sto se tice tezine, zavisi dal ima snage u tim tvojim misicima jer FZ ima oko 220kg , nebi trebalo da ti bude problem, potrosnja, ako se vozi osrednje, nebi trebala da prelazi 5-6 litara, ali u gradskoj voznji racunaj vise da ce trositi Ali posto vidim da ces vecinom da ga vozas po gradu, savetujem ti da uzmes nesto manje, do 500ccm, nema potrebe za grad da koristis motor od 100ks a motori od 500ccm imaju dosta manju registraciju, jeftinije odrzavanje, a performanse su im i vise nego zadovoljavajuce za grad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Januar 19, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare CBR 500F i da uzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Januar 20, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ce onda nesto manje, mada za te pare nema 500f.. Razmislicu dobro, ovaj odgovor mi deluje obeshrabrujuce...i trosi i reg i sve...razmislicu.. Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 20, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ne moze i jare i pare Evo ti nekoliko predloga u klasi do 500ccm, znaci ovo su ti najekonomicnije masine, jeftinija registracija, manja potrosnja, popularni su i rasprostranjeni kod nas pa delovi nisu problem, 2 cilindra, manje komplikovani, sto automatski znaci i jeftiniji servis. 1. Kawasaki GPZ500s 2. Suzuki GS 500E 3. Honda CB 500, tesko je naci za te pare (700-800e) ali nije nemoguce, zavisi od stanja. Jednu stvar moras da imas na umu, za te pare, to su stari motori, 25 godina prosek, racunaj da ce sigurno biti ulaganja, u najboljem slucaju bar potrosni materijal, znaci: ulje, filteri, kocnice, poneki semering, dihtung, sajla,lanac, lancanici, mozda gume....zna da se nakupi solidna cifra od nekoliko desetina do stotinu dve eura zavisi u kakvom je stanju motor i sta treba da se radi, ali nesto sigurno treba jer za te pare neces naci motor u savrsenom stanju i da je bez ulaganja, jos pogotovo tog godista.Tako da racunaj na te troskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 22, 2017 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kolega preko fb-a nudi FZ 750 za prodaju. Pokusaj, motorin izgleda bas dobro. https://www.facebook.com/dzunjazeljko13?fref=nf&post_id=1742620349387249 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Januar 23, 2017 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/9469318/yamaha-fz750-genesis Evo prilike, ako je istinito ono što je napisano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 23, 2017 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan To je ova: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112233-yamaha-fz-750-genesis/ Bolje prilike od ove nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Januar 23, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice prebacivanja na nase table, koliko izadje carina i propratni troskovi? Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 23, 2017 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Imaš telefon u oglasu. Raspitaj se, dogovori... Ja lično se ništa ne razumem u tu papirologiju, ali kako sam tamo čitao, izađe negde između 300 i 500 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Januar 23, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aham.. Vazi, hvala na pomoci ☺ Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12733 Napisano Januar 23, 2017 Ne silazi, 7373 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, to je motor mog brata koji usluzno prodajem jer sam ovde. Poseduje uredne AT papire i tamo je odjavljen. Pozovi, objasnicemo ti detaljno situaciju i motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...