djolji 1273 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Kult pravih bajkera se ovako boji i utiskuje u sećanja. BRAVO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Februar 10, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lepo bilo za citati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Februar 10, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Раде! Крећем поново читање од првог слова. Можда сам нешто пропустио? Можда откријем нешто ново! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo za našeg drugara Mikicu Đurića jedan detalj sa Dinare. Uspon je 8 - 10% što na snimku uopšte ne izgleda tako. Obzirom da si sa Vulkana prešao na Diverziju, možda te zagolicaju ovih 17 sekundi, pa se odmeteneš u enduraše kao prirodan sledeći korak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Баш ти хвала Раде!!! Само ми у мојим годинама фали овакво "голицање". Таман у "шест банки" да пређем на ендуро!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka, biću ja strpljiv: - Nikad nije kasno... - Nikad ne reci nikad - U zdravom telu zdrav duh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 12, 2017 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Sto stariji, to mudriji". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zboriš Duhčiću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Februar 13, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka, biću ja strpljiv: - Nikad nije kasno... - Nikad ne reci nikad - U zdravom telu zdrav duh За све си у праву. Сачекаћемо!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je prelep, zivopisan i zanimljiv. To su oni putopisi sto me odmah teraju da sednem na motor i krenem u nepoznatom pravcu. Steta sto nisi svratio u Zelenkovac. Meni je tamo jako lepo. Inace sa gazdom Borom sam dobar i uz njegovu cuvenu rakiju uvek se fino druzimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Februar 16, 2017 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Rade! Veliki pozdrav za Aidu i tebe. Nemoj mi čika Mikija navlačiti u kamenjar, naša ekipa nije kompletna bez njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4440 Napisano Februar 21, 2017 Advanced Member, 1975 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uživancija za čitanje. Drago mi je što sam propustio putopis dok nisi sve napisao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
clox 2 Napisano Februar 22, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zagreb, HR Motocikl: XTZ, XT Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis! Rijetko se javljam ovdje, ali morao sam ga komentirati. Tim više što se u dosta točaka osjećam povezan. Došli smo na Enguro, bili u kontaktu s Renatom i iščekivali hoće li on i ekipa (a sad znam i tko) preći Paški most. Nakon Engura smo prošli Bjelašnicom, samo smo južnije otišli desno prema Konjicu. Bjelašnica, kao i sve južnije od nje me oduševila. Ovo je naše putovanje http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=253680.0 Sad se bacam na ranije radove autora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisabon 2 Napisano Februar 22, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia leonardo,yamaha virago Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa prica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis! Rijetko se javljam ovdje, ali morao sam ga komentirati. Tim više što se u dosta točaka osjećam povezan. Došli smo na Enguro, bili u kontaktu s Renatom i iščekivali hoće li on i ekipa (a sad znam i tko) preći Paški most. Nakon Engura smo prošli Bjelašnicom, samo smo južnije otišli desno prema Konjicu. Bjelašnica, kao i sve južnije od nje me oduševila. Ovo je naše putovanje http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=253680.0 Sad se bacam na ranije radove autora. Vidim da ima mnogo razloga da se ponovi Bjelašnica. Ja se nisam popeo do opservatorijuma, a vi niste probali bjelašnički sir i kajmak. ps. Nisam ti našao putopis u vezi E2, jel to postoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
clox 2 Napisano Februar 22, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zagreb, HR Motocikl: XTZ, XT Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis! Rijetko se javljam ovdje, ali morao sam ga komentirati. Tim više što se u dosta točaka osjećam povezan. Došli smo na Enguro, bili u kontaktu s Renatom i iščekivali hoće li on i ekipa (a sad znam i tko) preći Paški most. Nakon Engura smo prošli Bjelašnicom, samo smo južnije otišli desno prema Konjicu. Bjelašnica, kao i sve južnije od nje me oduševila. Ovo je naše putovanje http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=253680.0 Sad se bacam na ranije radove autora. Vidim da ima mnogo razloga da se ponovi Bjelašnica. Ja se nisam popeo do opservatorijuma, a vi niste probali bjelašnički sir i kajmak. ps. Nisam ti našao putopis u vezi E2, jel to postoji? : Definitivno ću detaljnije proći...kao i neke druge dijelove. Zaključio sam da još idućih nekoliko godina imam posla s istraživanjem exYu. Poslije ću vidjeti Mislim da još uvijek nisam to napisao. (E2) Imao sam super ideju za tekst i malo vremena. A sad je sve pomalo blijedo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16160 Napisano Februar 24, 2017 Ne silazi, 1201 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako treba da izgleda godisnji odmor. Ako slika govori hiljadu reci, onda je Kliks zvezda ovog putopisa (jedan cilindar se penje na drvo, ako hoces), ja kazem bravo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Decembar 11, 2022 (promenjeno) MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 30.1.2017. at 4:51, BusMan je napisao: Gledajući motociklistu, mnogi posmatrači sa strane ne primećuju našu unutrašnju borbu izmedju nagona i razuma. Nagon je prirodna i instinktivna pojava, a razum je učenje, ili iskustvo. Bez nagona nema emocija niti svrhe, a bez razuma nema nas. Kada ta dva elementa dostignu balans, motociklizam postaje manje rizičan, ili više bezbedan i tek tada do izražaja dolaze prave emocije na relaciji vozač - motocikl. Tada i motocikl postaje biće. Enduro priča iz drugačijeg, malo plemenitijeg ugla. Dižem na vrh jednu od najlepših životnih priča ispričanih na ovom forumu. Vredno je... Promenio Decembar 11, 2022 član Libero 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Decembar 12, 2022 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Velika šteta da nije nastao i drugi deo ove priče Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...