Vićsa 57 Napisano Decembar 10, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dve nove Baofeng UV-5R radio stanice u kompletu sa Midland MA46 setom za kacigu (slušalice i mikrofon). Radio stanice su posle kupovine testirane jednom. Žena i ja, soba i kuhinja Što se seta za kacigu tiče, samo je vađeno iz kutije. Cena po kompletu je 5200 dinara. Set zahteva prepravke kako bi se koristio uz ovu radio stanicu. Postoji negde na forumu Arakisovo objašnjeje kako se to radi. Radije bih prodavao u kompletu i najradije bih da to bude lično preuzimanje. Ako neko baš želi samo radio stanicu ili samo set, cena je 4000 za radio stanicu i 1200 za set. 060 6 390 390 - Marko (za kompjuterom sam dosta, odgovaram na sve vrste poruka) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 10, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ovu stanicu, odlicno se pokazala, moze se programirati, Rajko mi napakovao konektore i sve za kacigu, sljaka ko leptir. Baterija traje koliko oces.. Tako da, to je jedna valjana naprava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3897 Napisano Decembar 10, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Istinu zboris Zvezdani.odlicna stanica za skroman novac. Ja sam moju drzao na motoru danima na putovanju letos i na kisi i na suncu. nisam je sidao sa motora i radi besprekorno.samo treba reci ljudima poput mene koji to nisu znali da je preko odprilike 110kmh neupotrebljiva znog suma vetra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6163 Napisano Decembar 10, 2016 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba dobra stanicica, ovo je bas prilika. Punisa, cujnost mnogo zavisi od kvaliteta slušalica u kacigi i od kvaliteta same kacige, od veličine vizira na motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3897 Napisano Decembar 10, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Slusalice su bile odlicne, kupili smo ih posebno. Vizir- moj motor makar ima kolki os,e kaciga je vec bucna do zla boga tako da ste verovatno upravu Rajko nego da mu ne remetimo oglas kome treba neka kupi dobra je sigurno a i baterija drzi bas dosta. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 10, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kako se radi tastovanje predaje, PTT? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Decembar 11, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Upali se opcija da se aktivira milrofon glasom,pa se na slusalicama presece mikrofon malim tasterom koji se postavi negde na volan blizu palca,pritisnes palce (o)m i pricas. To sve Rajko Arakis zna da uradi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Decembar 14, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Jedan komplet rezervisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Decembar 14, 2016 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ако не продаш тај један комплет, ја бих узео оба. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Decembar 14, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde si bio do sad? Mislim da je kolega prilično siguran da će ga uzeti, nažalost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Decembar 14, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Jedan komplet otišao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...