MoToM 3861 Napisano Octobar 28, 2017 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Octobar 28, 2017 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Обрадовао бих му се, чини ми се, више него Стонеру... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Octobar 30, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi (bar meni) snimak i zvuk Triumph-ovog agregata koji se priprema za Moto2 kategoriju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5955 Napisano Octobar 30, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kidanje do smrti! Meni se zvuk extra dopada, a i sam motocikl me odusevio kad mi je prvi usao u radionicu. A i pre toga mi se dopao, ali nije mi isto kad vidim/cujem i procitam, kao kada rasklopim pa sastavim (eventualno provozam, iako to radim samo ako mora nakon i/ili pre intervencije). To je mozda malo i deformacija, ali meni bitno da bih sudio u svojoj glavi sta mi se dopada a sta ne. Definitivno mi je drago sto ce da se promeni proizvodjac u Moto2, da bude malo promene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Octobar 31, 2017 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Treba tu dosta stvari da se skocka, nezvanicno je Honda (sem toga sto je bila jako skromna u pogledu snage) imala ne bas retke probleme sa menjacem u svojoj Moto2 masini. Nego, Sofouglu izgleda definitivno vozi za vikend :O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Octobar 31, 2017 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Opasno će se približiti vremena izmedju Moto 2 i Moto GP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Novembar 1, 2017 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/30/2017 at 11:13 PM, abarth_maniac said: Kidanje do smrti! Meni se zvuk extra dopada, a i sam motocikl me odusevio kad mi je prvi usao u radionicu... Koji ti bre motor ušao u radionicu? Street triple RS 765?! Kad pre? Jel neki kvar ili ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5955 Napisano Novembar 1, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dajtona 675R. Radio sam kocnice i zamenu lanca i lancanika. Ali je dosao jer nisu mogli da mu rese kvar potrosnje struje. Ostavi motor 2-3 dana i potrosi aku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Novembar 1, 2017 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi obrnuo probni krug posle servisa? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Novembar 3, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Brno 2018. http://www.motori.hr/forum/index.php?action=dlattach;topic=255628.0;attach=676885;image Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5955 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/1/2017 at 21:34, to crank je napisao: Jesi obrnuo probni krug posle servisa? Jesam, relativno lagano. Na moju zalost, gume su bile lose a motor nedostizan mojim finanskijskim kapacitetima, pa sam ga relativno lagano provozao iako mi je vlasnik rekao da ga vozam bez brige. To je prvi trocilindras koji sam vozio, a volim L2 masine zbog isporuke snage. Mogu ti reci da me je odusevilo kako motor ide i isporucuje snagu. Pravi zvrk za stazu. Samo je bas bas bas mali. Ja sam mrsav, 180cm i kao bogomljka sam na njemu. Ali mislim da cu njega da ciljam za sledeci motor pa kako bude. Konstruisan je fenomenalno, lagan, upravljiv... Eto, da znate ako budete uskoro upali u moto2 klasu, nece vas razocarati Triumph! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, abarth_maniac je napisao: Jesam, relativno lagano. Na moju zalost, gume su bile lose a motor nedostizan mojim finanskijskim kapacitetima, pa sam ga relativno lagano provozao iako mi je vlasnik rekao da ga vozam bez brige. To je prvi trocilindras koji sam vozio, a volim L2 masine zbog isporuke snage. Mogu ti reci da me je odusevilo kako motor ide i isporucuje snagu. Pravi zvrk za stazu. Samo je bas bas bas mali. Ja sam mrsav, 180cm i kao bogomljka sam na njemu. Ali mislim da cu njega da ciljam za sledeci motor pa kako bude. Konstruisan je fenomenalno, lagan, upravljiv... Eto, da znate ako budete uskoro upali u moto2 klasu, nece vas razocarati Triumph! Ja sam namirisao da je trojka odlična priča kada se pojavio MT-09. Crossplane radilica, big bang motor to je pravi dragulj, ovo drugo me ne zanima, lep/ružan i te priče. Ozbiljan torq i osmeh na licu od uha do uha. Naravno odmah je dobio svoju nagradicu, kompletno drugo vešanje Andreani napred, pozadi Wilbers, nova mapa u ECU bez restrikcija sa blagom korekcijom za bolju tranziciju gasa, default mapa A i naravno full Akrap Race. Ozbiljna triple igračka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 4, 2017 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Rea ubio zelju za WSBK ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 4, 2017 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Milky je napisao: Rea ubio zelju za WSBK ? Aj da se prebacimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Novembar 4, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Bome Triumph ima zvuk za medalju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 13, 2017 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle komentatora Nick Harris-a i Dylan Gray-a sa MotoGP.com (i Julian Ryder-a sa BT sporta) ode i zvanični statističar - Martin Raines @motogpmart 3 After 22yrs my time compiling official MotoGP stats has ended. Time someone else had a go. Will miss my great friends of the MotoGP family! Još jedan odlazak: Livio Suppo will leave as Repsol Honda team manager. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Novembar 13, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ode Livio? Sta bi to moglo znaciti? Ne vidim zasto bi sad otisao, ceo tim radi kao sat. Neki interni problemi izgleda ili coveku dosadio motogp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 13, 2017 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.autosport.com/motogp/news/133001/team-boss-suppo-leaves-honda-motogp-squad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano Novembar 13, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pocela trka za Zarka za 2019, sef ktm ga mnogo zeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 13, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaze Crash.net Zarko na vrhu 'soping' liste KTM-a za 2019, zele i Markeza, ali to ce ici 'malo' teze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12513 Napisano Novembar 13, 2017 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Osim ako ne doteraju kamion pun evra i iskipuju mu pred kucom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 13, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Navodno je moguce u slucaju da KTM do 2019 dostigne nivo da moze da se bori za vrh, a sve to zbog sponzorstva Red Bull-a koje imaju i Markez i KTM (tako kazu strucnjaci, nisu moje reci) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13545 Napisano Novembar 14, 2017 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pisali smo odavno o toj sprezi preko Red Bull-a, ako Markez i sledece godine uzme titulu ima da ga "oteraju" u KTM samo tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 14, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Momentum je napisao: Ode Livio? Sta bi to moglo znaciti? Ne vidim zasto bi sad otisao, ceo tim radi kao sat. Neki interni problemi izgleda ili coveku dosadio motogp... Cenim da je neko ponudio vise para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...