lalajko 2024 Napisano Novembar 15, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Novinari smatraju da se Lorenco odlicno snalazi na Ducatiju, kao i Ianone na Suzukiju, mada je Suzuki mnogo nemirniji nego sa Vinalesom. Na konferenciji za stampu posle sesije Markez ce opisati razlike izmedju novog i starog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Smith popravio vrijeme na KTM-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2029 Napisano Novembar 15, 2016 Drug član, 867 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Novajlije iz Moto2 voze ista vremena na GP kao i na moto2 masinama..za sada naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Novembar 15, 2016 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izraelski novinar Tammy Gorali imao prilike da razgovara sa Ducati timom. Saznao da je Lorenco vise nego zadovoljan motociklom, narocito odusevljen snagom motora i kocnicama. Voznja do sada sluzila za adaptaciju na motocikl i pronalazenje pravog polozaja. U krivini 11 vec laktom struze po asfaltu. Својевремено је Колин Едвардс дао изјаву како је невероватно колико брзо се Лоренцо прилагођава мотору. Рекао је нешто типа док остали траже да се мотор монтира по возачу, Лоренцо вози 5, 10 кругова, онда каже још мало момци, скоро га имамо и после 20 кругова то је то. И још је чика Колин на крају рекао "мали је невероватно брз". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Novembar 15, 2016 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нашао сам га, нисам запамтио баш у детаље: Jorge Lorenzo is the first MotoGP World Champion who never rode a 990. Is that profound? Is that an important or obscure fact? His head has never been inside a 990. It's always been an 800. He went 250 to 800.A We could talk about it all day long. But you ask my opinion, you could've put him on a Hayabusa, and he's still going to go fast. I don't really think it matters if it was an 800, a 990 or a 1400. The kid's going to be ... he's fast. You follow him, and he's just fast. He's always fast. He's got good braking, he's got tremendous corner speed, and he just seems to hook up. In all honesty, from what I know, as far as setting up a bike, I think he's found a setting that works good for him. He goes to the track, and I mean they tinker around with it. But we always find out his settings. We always know what his settings are, being the sister team. They're nothing that much different than, what he found that worked, he just kind of keeps it around that area and adapts himself to the bike. He'll go out and run ten, twelve laps, come in, "Okay, don't change anything, I've almost got it." Go back out, run another ten laps, "Okay, all good, let's roll." http://www.superbikeplanet.com/2010/Dec/101207-colinedwards2.htm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 15, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan KTM ne pravi pauzu za rucak. Smith popravio vrijeme na KTM-u. Siroma', verovatno misli da će ipak možda dobiti ručak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 15, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Rosi imao mali pad, trenutno ga prevoze skuterom nazad u boks. Zene, sklanjajte se! Ha, ha, ha 'Ajd' ubaci još neku Lorencovu fotku! Stvarno, ima li kraja ovome? Ni ja nisam objektivan, ali si ti ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 15, 2016 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Rosi imao mali pad, trenutno ga prevoze skuterom nazad u boks. Zene, sklanjajte se!Ha, ha, ha'Ajd' ubaci još neku Lorencovu fotku! Stvarno, ima li kraja ovome? Ni ja nisam objektivan, ali si ti ... Uz svo poštovanje prema Lalajku, Crank ga ipak šije Jel rano da postanem optimista? Meni se ovo što čitam već polako sviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Vinjales 3. +0.180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Vinjales 1:30.930 Rosi usao na stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 15, 2016 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi izašao sa staze. Iannone zveknuo. Nije mu ništa, sam se dovezao skuterom do boxa i usput nije nikog šutnuo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 15, 2016 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto neko reče ovo je vožnja za inžinjere, prilagođavanje... Sem toga pada veče, staza se hladi... A ovih sa fluo žutim detaljima ima ko govneta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 15, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Rossi izašao sa staze. Iannone zveknuo. Nije mu ništa, sam se dovezao skuterom do boxa i usput nije nikog šutnuo. :lol3: Samo te gledam :lol3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 15, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, ima li kraja ovome? Ni ja nisam objektivan, ali si ti ... Bas me je zanimalo sta ti mislis o mojim postovima o ovom testiranju Ja prenosim vesti o svakako najvecem prelasku sezone i snalazenju petostrukog prvaka sveta na novom motociklu. Ako te zanima matori zabar, ti prenesi o njemu sve sto smatras interesantno. PS. Imas u podesavanju profila ignore listu, iskoristi je. Ja na zalost ne mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18808 Napisano Novembar 15, 2016 Integrisan, 8494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas... ali ja bih već da se teleportujem u mart! edit: Lalajko, samo cepaj! Pusti Rosija fan klubu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 15, 2016 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I bre lalajko pa Šumadinac je beba kakvih ima. Cak je benigan. LOR 3. ako nekog zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzo sa 9. na 3. mjesto +0.122 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 15, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco upravo izbio na prvo mesto! Najbolji u prva dva sektora, u trecem ne, ali na kraju kruga najbolje vreme. Sad procitah da je ovaj krug sa najboljim vremenom prvi koji je Lorenco napravio na GP17! Vidim da na pravcu Yamahe idu oko 310, Markez 317, Ducati sa lakocom preko 320km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 15, 2016 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzo vozio 2016, s krilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 15, 2016 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco upravo izbio na prvo mesto! Najbolji u prva dva sektora, u trecem ne, ali na kraju kruga najbolje vreme. Kod mene 3. i otišao u box. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco upravo izbio na prvo mesto! Najbolji u prva dva sektora, u trecem ne, ali na kraju kruga najbolje vreme. Kod mene 3. i otišao u box. Ista stvar i kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 15, 2016 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko ne razlkkuje žutu i crvenu! Ili ima crno beli TV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 15, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, ima li kraja ovome? Ni ja nisam objektivan, ali si ti ... Bas me je zanimalo sta ti mislis o mojim postovima o ovom testiranju Ja prenosim vesti o svakako najvecem prelasku sezone i snalazenju petostrukog prvaka sveta na novom motociklu. Ako te zanima matori zabar, ti prenesi o njemu sve sto smatras interesantno. PS. Imas u podesavanju profila ignore listu, iskoristi je. Ja na zalost ne mogu. Ja, na žalost, ne mogu da dajem minuse! A, verovatno znaš, kome bih ih dao! Sa onim "matori žabar", sve si rekao! Ko je tebi dao za pravo da vređaš nas, koji volimo, ili obožavamo Doktora? To, što si admin? Na tome zasnivaš pravo da briišeš teme i postove? Moje je pravo da volim koga hoću, kao i tvoje, s tim, što ti imaš veću odgovornost, kao admin, da budeš nepristrasan! Par puta sam se sa to crancom "prepucavao", ali je to za mene (verujem i nadam se i za njega) bilo čista drugarska zafrkancija. Ti, po mom mišljenju, prelaziš tu crtu, što nije dobro, za Forum. A nije ti prvi put i ne samo u ovoj temi, čemu su i drugi članovi svedoci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 15, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Razlikuje nego su ova dvojica brzo popravila vreme dok sam ja pisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16229 Napisano Novembar 15, 2016 Misbehave Responsibly, 1647 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Viñales, Maverick SPA Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 1m 30.930s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...