kovac996 43 Napisano Octobar 13, 2016 U prolazu, 72 postova Motocikl: Honda CR250R Prijavi odgovor kao problematičan Danas predstavljena nova yamaha R6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Octobar 13, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Umanjena r1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Octobar 13, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i agresivno, izduv mi se ne dopada, ostatak više nego lepo skockano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Octobar 13, 2016 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nista revolucionarno...nadao sam se da ce biti 3 cilindra, ali japanci po obicaju ziheraski. Malo diodice, plastikice i nalepnice. Ispod jos neki tranzistor vise i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 692 Napisano Octobar 13, 2016 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Ostra 600-tka uvek jako konkurenta u klasi. Ova mi se bas svidja,samo da prodju "decije bolesti" novih modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 13, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan R6 iz 2007 najlepsi R6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Octobar 13, 2016 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Колико добро осветљавају ови фарови на Р6 и Р1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Octobar 13, 2016 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Led farovi su mnogo dobri. Ne moraju da budu velike površine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Octobar 14, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa, ali napraviti R1, R6 pa cak i R125 u neku ruku, potpuno identicnim, gotovo istim sa sitnim razlikama u detaljima je besmisleno. Ponavljam stvar ukusa ali meni se ovaj novi dizajn motora nikako ne dopada. Sve je krenulo sa H2R (koji bez uvrede ne znam kako nekom moze da se svidi jer izgleda kao robot-svemirski brod koji gledam i ocekujem da se u svakom trenutku pretvori u transformersa), zatim R1, R1M, GSXR za 2017, CBR 2017, sada R6 (o malim motorima 125-250cc necu ni da govorim).. Vise ni jedan savremeni motor nema dusu i nesto po cemu se izdvaja od drugih, svi su identicni. Da li su taj trend slucajno ili namerno preuzeli iz auto industrije ne znam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac996 43 Napisano Octobar 14, 2016 U prolazu, 72 postova Motocikl: Honda CR250R Prijavi odgovor kao problematičan 12 200$ u americi(bez QS) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Octobar 16, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan R6 iz 2007 najlepsi R6. Potpisujem, vrhunac ovog modela! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Octobar 19, 2016 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa, ali napraviti R1, R6 pa cak i R125 u neku ruku, potpuno identicnim, gotovo istim sa sitnim razlikama u detaljima je besmisleno. Ponavljam stvar ukusa ali meni se ovaj novi dizajn motora nikako ne dopada. Sve je krenulo sa H2R (koji bez uvrede ne znam kako nekom moze da se svidi jer izgleda kao robot-svemirski brod koji gledam i ocekujem da se u svakom trenutku pretvori u transformersa), zatim R1, R1M, GSXR za 2017, CBR 2017, sada R6 (o malim motorima 125-250cc necu ni da govorim).. Vise ni jedan savremeni motor nema dusu i nesto po cemu se izdvaja od drugih, svi su identicni. Da li su taj trend slucajno ili namerno preuzeli iz auto industrije ne znam Potpuno se slazem za sve osim za novi R1. Meni deluje kao da i te kako ima duha. Jeste, vuce malo na transformersa ali ocigledno je da se ljudi loze na to i da ih kupuju tako da nema razloga da ih dizajniraju drugacije. A sto se tice Honde i Suzukija, stvarno ne znam gde im je pamet sa novih dizajnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...