vvdaniel 95 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neki punjac akumlatora. Pre sam gledao Ctek 3.6 ima polovni za oko 35-40 evra. A sad vidim da je u Louisu ovaj 25 evra, a po karakteristikama slican. Jel ima neko ovaj punjac i jel zadovoljan. https://www.louis.de/en/artikel/procharger-compact-for-charging-diagnosis/10003613?list=233343545&filter_article_number=10003613 Unpred hvala za odgovore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 3, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja bas ovaj, prosle god kupio, sljaka bez greske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Octobar 3, 2016 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Upisujem se. Već 4 godine...možda tri...nisam baš siguran ali sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Octobar 3, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Имам исти и задовољан Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Octobar 4, 2016 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene radi jedan vec dugo godina bez greske. Celu zimu (a posto ne vozim motor cesto I dobar deo leta) je motor na punjacu I sve radi perfektno. Dok nisam koristio ovaj punjac na godinu dana sam menjao akumulator. Sa ovim punjacem niti skidam akumulator zimi niti razmisljam o bilo cemu a akumulator mi traje vec 4 godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 4, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja Ctek 3. viška, ako te zanima? imam 5.0 i 3.6 pa mi svakako ne trebaju oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Octobar 4, 2016 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ctek je super. I za njega preporuke. Nego jedno pitanje. Za ove novije motore, mislim elektronika i te zajebancije, da li skidati kleme sa akumulatora kada se prikaci "pametni punjač ili ne? Motor je naravno garažiran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 797 Napisano Octobar 4, 2016 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ctek je super. I za njega preporuke. Nego jedno pitanje. Za ove novije motore, mislim elektronika i te zajebancije, da li skidati kleme sa akumulatora kada se prikaci "pametni punjač ili ne? Motor je naravno garažiran. Ovaj Procharger u kompletu ima jedan nastavak koji se ''za stalno'' nakači na akumulator a na drugoj strani ima džek koji se na klik kači na punjač. To možeš isvući iz akumulatorskog prostora na neko diskretno mjesto i tu ga po potrebi kačiti na punjač. Time se eliminiše potreba za skidanjem klema ili vađenjem akumulatora. Imam oaj punjač par godina i odlično radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Octobar 4, 2016 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isti nastavak ima i Ctek,mene interesuje da li se kada je tako prikacen akumulator sa tim nastavkom i ne skida se sa klema da li trebaju de se odviju srafovi sa akumulatora ili ne(srafovi "iznad kiseline")? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 4, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne skidajte ništa sa akumulatora, samo priključite bilo koji pametni punjač i mirni ste celu zimu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Octobar 4, 2016 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Octobar 4, 2016 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan imam ja Ctek 3. viška, ako te zanima? imam 5.0 i 3.6 pa mi svakako ne trebaju oba. Koji bi prodao i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 4, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan za 4000din bi dao taj slabiji, pitalo me već par njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1243 Napisano Octobar 4, 2016 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za Ctek , mali je bezobrazno dobar, oporavio mi je sve akumulatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Octobar 5, 2016 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko preporuku gde kupiti neki zgodan muski i zenski dzek da iskoristim za punjenje akumulatora posto se na cbr nezgodno skida sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Octobar 5, 2016 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 godine kada sam jurio Ctek, niko ga u BG-u nije imao na stanju. Kupih Bosch-ov koji je veoma slican Ctek-u i prezadovoljan sam. Zenska uticnica (ona za upaljac) mi je povezana preko osiguraca direktno na akumulator. Na punjac sam povezao muski i kada parkiram motor samo utaknem i ne mislim. Moze da odrzava i vece auto akumulatore a za punjenje mu onda treba malo vise vremena. Skoro nov aku mi je crkao zato sto sam ostavio moror sa ukljucenim alarmom koji je posle 10-ak dana ispraznio isti a bio je minus. Jedna celija mu je ruknula... Akumulatoru kada je pun ne smeta zima ali kada se isprazni, kiselina i voda u celijama se razdvoje i voda tada moze da zaledi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 8, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Znaci i sa ovim compactom moze da se puni akumulator od kola? Nije mi bitno da napuni brzo, nego da napuni dobro. Isto tako bih zimi drzao povezan na auto, posto kola slabije vozimo zimi kada je sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 797 Napisano Octobar 8, 2016 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci i sa ovim compactom moze da se puni akumulator od kola? Nije mi bitno da napuni brzo, nego da napuni dobro. Isto tako bih zimi drzao povezan na auto, posto kola slabije vozimo zimi kada je sneg. Ja sam ga jednom nakačio na akumulator od auta koji je bio baš prazan. Punjač se jako zagrijao pa sam ga skinuo. Održavanje može a punjenje jako praznih auto akumulatora, 66A/h i više ... pa ne znam baš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Octobar 8, 2016 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj punjac imam i sa njim sam punio i aku iz auta od 85ah. https://www.amazon.com/Bosch-C3-Automatic-Battery-Maintainer/dp/B004TS1IB4 Ugreje se u pocetku kada puni vecom strujom, kasnije bude mlak. Ima sve zastite, tako da ne brinem da ce se pokvariti. U radnji je bio oko 6000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 9, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ja punim i automobilski od 75ah sa ctek 3,6 i nemam problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Octobar 9, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj punjac imam i sa njim sam punio i aku iz auta od 85ah. https://www.amazon.com/Bosch-C3-Automatic-Battery-Maintainer/dp/B004TS1IB4 Ugreje se u pocetku kada puni vecom strujom, kasnije bude mlak. Ima sve zastite, tako da ne brinem da ce se pokvariti. U radnji je bio oko 6000 din. Gde si ga pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Octobar 9, 2016 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj punjac imam i sa njim sam punio i aku iz auta od 85ah. https://www.amazon.com/Bosch-C3-Automatic-Battery-Maintainer/dp/B004TS1IB4 Ugreje se u pocetku kada puni vecom strujom, kasnije bude mlak. Ima sve zastite, tako da ne brinem da ce se pokvariti. U radnji je bio oko 6000 din. Gde si ga pazario? Ovde http://www.lavauto.rs/elektronski-katalog/detail/161-akumulatorski-pribor/flypage/44790-punja-akumulatora-612v-bosch-c3.html?sef=hcfp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Octobar 10, 2016 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da ne otvaram novu temu, imam punjac za auto kojim punim i aku za motor, u pocetku puni na 4-5 ampera, a posle spusti na 2-3. Znam da je to jace nego sto bi trebalo za slabije akumulatore, ali da li mi to moze zavrsavati posao ili da kupim neki slabiji punjac, tj. koliko takvo punjenje steti akumulatoru za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 797 Napisano Octobar 10, 2016 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da ne otvaram novu temu, imam punjac za auto kojim punim i aku za motor, u pocetku puni na 4-5 ampera, a posle spusti na 2-3. Znam da je to jace nego sto bi trebalo za slabije akumulatore, ali da li mi to moze zavrsavati posao ili da kupim neki slabiji punjac, tj. koliko takvo punjenje steti akumulatoru za motor. Ja sam moto akumulator punio auto punjačem ali mi je drugar to povezao preko neke auto sijalice (od 21 vat, valjda nisam promašio). Auto punjači pune valjda strujon od 4-5 ampera a za moto aku nebi trebalo da je početno punjenje jače od 1 A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Mart 3, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan imam pametni punjac iz Louisa, manji od ovog sto si naveo u linku, koristim ga cetiri god i isto sam zadovoljan, stoji celu zimu prikljucen na motrcikl, sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...