LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 14, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Iz danasnjih Vecernjih Novosti. Zna li neko nesto o ovome? Da li je neko od nasih, da li je dobro? image upload no compression Inace, koliko shvatam, za ocevice je bitnije da je "motor prosao na crveno" koji je po mojoj oceni BAR 30-50 m RANIJE, nego sto je zena u dzipu OCIGLEDNO sekla ne punu liniju, nego sve sto je moglo da se isece 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 14, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vladano... ja vjerujem da si se ti više nasikirao za jednog manje GS-a koji si možda negdje krajičkom oka mjerkao... Piše lakše povrede, opušteno... P.S. žao mi je povrijeđenog, ko god on bio a za ovu kokoš... pff... (zadržaću za sebe) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 14, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Gumi, ne zajebavaj, nije ovde primereno. Ja sam ovako 1987 leteo preko haube kretena koji mi je izleteo iz sporedne ulice. Ostala su vozila u identicnom polozaju kao ovde. Epilog : naprsao palac na nozi, zglob sake, uboji, kolena bila kao dve polovine dinje (zbog nenosenja moto pantalona-ostalo sam imao), lezanje 2 meseca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 697 Napisano Septembar 14, 2016 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i vesti sa drugog portala, sa boljim slikama. http://rs.n1info.com/a193033/Vesti/Vesti/Motociklista-lakse-povredjen-u-udesu-na-Trgu-Nikole-Pasica.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16484 Napisano Septembar 14, 2016 Misbehave Responsibly, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je vozio u papučama !?! Kaciga ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Septembar 14, 2016 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan A tablica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1157 Napisano Septembar 14, 2016 Zlaja, 290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan A verovatno nema ni prvu pomoc.. Imace vise povreda zbog nenosenja opreme ali to nema nikakve veze sa ovom budalom koja mu je presekla put putanjom kojom ne sme ni u snu da se krece Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 14, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je on jado tek kupio GS-a? Ni regao ga nije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Septembar 14, 2016 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od komentara: 20:41 13.09.2016.Motocikl registrovan...znam ko je vlasnik i znam registraciju. Auto nije ispostovao pravo prvenstva.Da li je moguće da je otpala tablica?Ili da je čovek tek registrovao a nije namontirao (ja sam iz ZR do NS vozio bez tablice kad sam tek registrovao, motor bio pred supom u ZR, a ja kod sebe bez alata i okvira za tablicu)?Za papučene komentarišem, shvatio je to na teži način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 14, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ocigledno jeste vozio u papucama, onim sto imaju samo trakicu odozgo. Vidi se i na gornjoj slici N1 da su mu papuce sa svake strane motora po jedna, a on bos, dok su mu na drugoj slici papuce na nogama. Lice ne prepoznajem, ne znam ko je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 14, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je prosao, verovatno nije brzo isao. Ko zna kako bi se zavrsilo inace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 14, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se ne zna ko je gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Septembar 14, 2016 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosao danas pored sudara ali bikera nisam vidio. BMW se bas zakucao izmedu tocka i blatobrana. Ne znam dali je covek prosao na crveno ali znam sigurno da ova Mazda tu ne treba da skrene, bar po saobracajnoj signalizaciji. Kad sam se vracao motora vise nije bilo Sto se tice papuca, on je samo jos jedan od bmw vozaca koji ne nosi opremu (uglavnom svi nose one solje na glavi). Po citavom belom svetu vozaci bas tih bmw-a vozikaju u punoj opremi po raznim putevima i vukojebinama a samo kod nas su neki gradski simbol. Ali, sto bi rekao nas Robin sta nas boli k..... kako i u cemu covek vozi. Pozdrav vozacu tj bikeru i brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Septembar 14, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Kud je posao na tom motoru bez bocnih kofera ...... ps hvala bogu sve je super proslo:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4496 Napisano Septembar 14, 2016 Drug član, 489 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Mi vozaci R-ova od sada vozimo bosi, ovi sa bmw-ovima nas neovlasceno kopiraju. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15446 Napisano Septembar 14, 2016 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan "Kako javlja reporter N1, moticiklista je zadobio povredu zgloba, odbio je dolazak Hitne pomoći i pozvao taksi da ga preveze u Urgentni centar." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 14, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest sa njegove strane. Kad je vec sam video da nije mnogo povredjen - pozvao taksi da ga odveze u urgentni centar i time mozda nekom spasao zivot ( Vozilo hitne je moglo da ode i spase nekog teze povredjenog il bolesnog coveka ) . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15446 Napisano Septembar 15, 2016 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako je mogao imati neku unutrasnju povredu sto ne mozes znati odma,moglo se putem dati na zlo,nije to red za hleb pa da ustupis mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 15, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ste se okomili na papuce, covjek izgleda dovoljno zreo. Njegovi zglobovi, njegovi prstici. Fokus bi trebao biti nesto tipa "kako na vrijeme upratiti i spasiti se od idiota". Ovo bi mu se dogodilo i da je bio u cizmama. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nisam okomio, samo sam potvrdio da jesu papuce. Ne bi bilo smisla da JA bilo sta prigovorim, jer i ja cesto po gradu vozim u sandalama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15446 Napisano Septembar 15, 2016 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme za GS-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Septembar 15, 2016 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je 'zakonom zabranjena' voznja automobila u papucama i bos (mozda i u sandalama..), kakav li je 'zakon' za motocikle.nije da ne mislim kao ghostmile, njegovi zglobovi, njegovi prstici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Septembar 15, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Nije zabranjena voznja u papucama,vec se mora imati "adekvatna"obuca,a sta pod tim podrazumevaju nije objasnio ni strucnjak iz policije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 16, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto razmisljam, razlika izmedju papuca i nekih obicnih cipela / patika i nije bog zna kolika. U papucama je samo veci rizik od ogrebotina, ali lomljavina je tu negdje. (to za kriticare papuca koji se voze u patikama okolo...ili one u sandalama, na pripremama, da ih ne pominjemo sad ) Gledam neki dan u Njemackoj autoskola, student ispred na motoru, a instruktor iza u autu. Mili kroz guzvu na +30, sav upakovan (nov kozni trkaci kombinezon, crni) i neke mesh Nike za joging na nogama. Bolje bi mu bilo da je obukao cizme i sorc za date uslove. Ja da sam mu instruktor rekao bih mu ne moze bez cizama, kao neka vaspitno-navicna mjera. Pa kad polozi, nek se voza u papucama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano Septembar 16, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Nije zabranjena voznja u papucama,vec se mora imati "adekvatna"obuca,a sta pod tim podrazumevaju nije objasnio ni strucnjak iz policije.Mislim da se pod "odgovarajućom obućom" podrazumeva ona obuća koja iz koja noga ne može slobodno da sklizne, pa je u tom slučaju vožnja auta u papučama zabranjena, a u sandalama dozvoljena.A što se motora tiče mislim da je i tu slična situacija (po pitanju zakona), a druga je priča koliko je pametno voziti motor u sandalama, sa kratkim rukavima i u bermudama. Međutim ne bih da ovde "tupim" bez veze oko nošenja opreme, jer i ja uglavnom (osim kacige i rukavica), vrlo retko koristim jaknu i pantalone sa protektorima, kao i čizme. Leti po gradu uglavnom sandale, majca/košulja, lagani kožni prsluk, bermude, rukavice, naočari i kaciga. Van grada (na kraćim vožnjama), farmerice, patike, bluzon ili jakna, prsluk, ....! Na dužim turama (posebno višednevnim i van Srbije), idu uvek i moto jakna i pantalone, čizme, ...! Kada sam pre tri meseca (na današnji dan) imao nezgodu u kojoj sam "zaradio" gomilu preloma, na sebi sam imao kacigu, rukavice, majicu, kožni prsluk, bermude, sandale. Da nisam imao kacigu najverovatnije bih poginuo, a da sam imao jaknu i pantalone sa svim protektorima (ili bar "gladijator"), čizme, ...., verovatno bih prošao sa lakšim povredama. Ovako polomljena gotovo sva rebra, rame, lopatična kost, ...., prst na nozi! Međutim, da nemam motor da sedim u kući, pijem pivo i igram šah i domine sa komšijama ja uopšte ne bih bio u opasnosti da se povredim na ovakav način. Ja ipak smatram da treba napraviti neki kompromis po pitanju korišćena opreme (u različitim situacijama), što doduše povećava rizik, ali mi ipak i omogućava i da malo osetim i "ono" zbog čega se uostalom motor i vozi. U svakom slučaju, nenošenje potpune opreme bitno povećava mogućnost povreda prilikom nezgode, pa je iz tog raloga potrebno (kad tako "opremljeni"vozimo), da mnogo sporije i "defanzivnije" vozimo. Dakle, u takvim uslovima samo lagana vožnja za odmor duše (i svih čula). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...