Djusi_998 454 Napisano Septembar 11, 2016 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan DP Double Penetration Pre je triple Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16976 Napisano Septembar 11, 2016 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan I Piro je bio sjajan, jeste policajac, ali svaka mu cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 11, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan P... li mu materina! Pa zašto se trka protiv bogoca? Ko mu je dozvolio? Dani je dozvolio Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo da nije mm sve ostalo je super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 11, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Eto koliko je "govno" Lorenco... Na pitanje šta se desilo, on kaže ništa, bili su brži od mene i to je to. Čestitao svima a posebno Pedrosi za kojeg je rekao da je zasluženo pobedio. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ha, deda sta da ti radim, preskoci ih Februar sve. Ali mi je super ove sezone, osam razlicitih pobjednika u ovih 13. trka. Volja ti Honda, Yamaha, Ducati, Suzuki, privatnici, odlicno. Deda je probao sve, ali nije mogao Pedrosi nista. Pedrosa, kao na ekstaziju, samo se prasnuo i obrijao ih kao macice. Lorenzo je ipak na podijumu, mada ocekivao sam malo vise. Markez opet i opet najbolje sto je mogao i najbolje mu se namjestilo i kad gubi, kolega mu mace Rossija i uspara mu bodove. Bice izgleda ove sezone veselo do samog kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Septembar 11, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi seljaci što zvizde Lorencu. Kakvi seljaci. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 11, 2016 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Eto koliko je "govno" Lorenco... Na pitanje šta se desilo, on kaže ništa, bili su brži od mene i to je to. Čestitao svima a posebno Pedrosi za kojeg je rekao da je zasluženo pobedio. I ti si primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano Septembar 11, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Odakle ispade onaj Pedrosa, sjeba mi kladionicu. I meni ovde nešto smrdi na kladionicu?Doktor nije ni pokušao 10tak krugova da mu se približi ? Pedrov motor na doping kontrolu ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16976 Napisano Septembar 11, 2016 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pedro je imao soft prednju, koju je sacuvao i pored jakog tempa. Isao na kocku i dobio! Svaka mu cast, a i kocka se ove godine isplati. Markez opet gresi u izboru guma i opet to minimalno placa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 11, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije pokusao? Nemoj zezati sad. Navijam za Rossi-ja, ali ovo je bila perfektna voznja Pedrose. Covek uhvatio ritam, motor ga slusao savrseno i izvukao se na celo trke. Nemojmo sad sve da izvrcemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 11, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma dajte, školski primer dobrog/lošeg odabira gume. Ovi sa hard prednjom (Markez) nisu dobro odabrali, ovi sa medium (Rosi, Lorneco) su u sredini završili dok su ovi (Pedrosa, Vinjales) najbolje odabrali. Imajte na umu da ipak Suzuki nije barabar sa Yamahama i Hondama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Septembar 11, 2016 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Doktorov motor na doping... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 699 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha.Probudio se Pedrosa cim je Markez pozadi. Ali da vozi,vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Septembar 11, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super trka!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 11, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Neko rece da se Pedro samo vozika po stazi Ako je bio na nekim gudrama neka nastavi. Deluje mi da je to uradio samo da bi se vratio na svoje voljeno 4. mesto u sampionatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13578 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Velicati jednu pobedu Pedrose je skoro licemerno kao i likovanje nad Lorencovim losim voznjama. Svaka cast Pedrosi ali cak je i Erceg primetio da je Pedrosa vozio skoro brze u trci nego u kvalifikacijama. Slozile su mu se kockice ocigledno. Kao sto Robin rece izgleda da zaista ove sezone gume igraju vecu ulogu nego pre, odnosno izbor guma. I dalje MM i VR voze dosta proracunato i nadaju se kiksu onog drugog kako mi se cini jedino sto kad se nadju jedan tik uz drugog razum ode kroz auspuh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 11, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno da se na kladionici samo milosducati setio da Pedrosa postoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan tip sa BT je Neil Hodgson, 2 titule u superbajku, jedna svetska, jedna u bsb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan coveka je krenulo, imao je priliku da se provoza u prikolici svog smrtnog neprijatelja iz bsb walkera, verujem da je tek tu vrištao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma super je trka bila , nek je jos ovakvih puna kapa, Pedrosa obisao Rosija u rosi stilu, voleo bih da je rosi uzvratio ali ovaj je vozio trku zivota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 11, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ma super je trka bila , nek je jos ovakvih puna kapa, Pedrosa obisao Rosija u rosi stilu, voleo bih da je rosi uzvratio ali ovaj je vozio trku zivota Uzvratio bi Rosi, ali bi mnogo i rizikovao, ovako skuplja poJene. Pedro je u određenim trenucima blistao i na treninzima, ali nisam od njega očekivao ovako briljantnu vožnju. Kapa dole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13578 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma trka je fenomenalna ali meni su sve manje vise dobre. Sezona zaista cudna ali po meni najvise zbog objavljenih ugovora za sledecu godinu posle trece trke ako se ne varam. Zvanicni sampion je posle trece trke a u susret preostalih 15 objavio da napusta tim. I tada i sada mi je to bilo cudno. Posle 5-6 trka se znao skoro ceo grid za naredne dve sezone. Pojma nemam da li to utice na podrske vozacima koji napustaju tim ili ne ali nekako mi je u najmanju ruku cudno bilo. Prosla sezona se zavrsila manje vise skandalom (ne mislim na poredak nego na kazne, ponasanje itd) i onda na pocetku ove promesane karte odmah... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 11, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://rs.n1info.com/a192524/Sport-Klub/Moto-GP/Lorenco-i-Rosi-zapoceli-novi-rat-u-Mizanu.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Septembar 11, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Hobit je nasao kad ce da vozi trku zivota... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...