Jovan9 46 Napisano Maj 31 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozis iole brze motor dolazi do devijacije gume tj guma postaje jajasta prednja!Prilelli diablo rosso mnogo bolja guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Maj 31 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad na 5k sa Bridgestone i kao da vec primecujem da ne drzi toliko dobro zadnja, mada mozda i tripujem. Svakako mi slabo znaci sto je guma “polu-off”, pa ce sledeca verovatno biti kao i kod Alekse, Diablo Rosso. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Maj 31 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan meni je sad diablo i mnogo je bolja guma od brigstone.Primjer moje brigstone gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2518 Napisano Maj 31 Drug član, 1070 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao mi je višak jedne zaštite za ekran od MY '21- restajling.Poklanjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano Maj 31 U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Ostao mi je višak jedne zaštite za ekran od MY '21- restajling.Poklanjam. Dobrovoljno se javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2518 Napisano Maj 31 Drug član, 1070 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Dani_jel89 je napisao: Dobrovoljno se javljam Pošalji mi adresu i ostale podatke u PP da ti šaljem poštom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano Maj 31 U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan Šaljem, hvala puno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3953 Napisano Jun 3 Drug član, 888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odvežena još jedna fina vožnjica u subotu lepom našom zemljom: Beograd -Mladenovac - Topola -Kragujevac - Kraljevo - Raška- Golija - Ivanjica- Guča - Čačak - Gornji Milanovac - ... - Beograd. Malo autoputa, mnogo magistrale, koji km makadama kroz šumu i uspon/spust na Jankov kamen po zemlji i travi... Poenta ovog motora opet potvrđena u praksi - odličan u gradu i na magistrali, dobar na autoputu i neverovatno upotrebljiv za blagi off do nekog vidikovca i slično. Manuelni mod milina za vožnju magistralom. Sve više se zaljubljujem u ovaj motor. Šta mi pravi problem je ovaj Akrapović bez db killera, bukvalno posle par sati ovakve vožnje sa sve čepićima u ušima počinje glava da me boli od njega... I gradi me sramota kada zavrnem gas negde. Ako neko ima isti Akrap na motoru, a ne treba mu DB killer i prodao bi ga neka se javi. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Blizi nam se 5000km i spremamo se za jedno potencijalno duze putovanje po regionu, pa povodom toga i par pitanja imam za znalce:- Zadnja kocnica primecujem da dosta kasnije hvata, polugu moram pritisnuti dosta jace nego pre da bi kocio. Mozda glupo pitanje, ali da li se ona moze nastelovati, jer sumnjam da sam potrosio plocice vec?- Lanac treba da se zategne, u manualu nema nista o tome, bacio sam pogled i koliko vidim slicno kao na starom NC, popustim osovinu i na 2 srafica nastelujem jednako sa obe strane pa je zategnem. E sad na koliko Nm se zatezu srafovi na zadnjoj osovini? Na starom modelu je 98Nm, a u novom manualu nema niceg.- Amortizeri - drzim ih na fabrickom, nisam ni testirao ostale opcije ner mi ovo oduvek delovalo ok, jel se neko igrao sa time detaljnije? Ja sam 105kg, imam par kg opreme, ponekad kofer i ponekad suvozaca koji je lak.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 13 Napisano Jun 12 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Nisam pisao na ovom forumu bas dugo, ali stari motor je prodat (AA 500), novi (X ADV je naručen) stize krajem meseca. Vidim da ima dosta zanimljivih stvari na ovoj temi, motor ce svakako ici kod Darka u nekom trenutku, ali bi voleo da cujem neke preporuke oko dodatne opreme za X-ADV. Top case je pod obavezno, podmazivac, verovatno i Akrapovic. Da li imate preporuku za jos nesto na samom startu? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Jun 12 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ja tu nista dir'o... Mozda oni fuzasteri sto idu ,za neki blagi off i nosac za telefon/ navigaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 13 Napisano Jun 12 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nosac za telefon svakako, kofer mi bas treba, podmazivac Darko odmah predlozio. Ostaje taj izduv, koji je vise neki hir, nego sto mi stvarno treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11542 Napisano Jun 12 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Spremi se da je sve mnogo skuplje nego za AA500 Na sve ovo dodaj još custom sedište jer je farbičko klupa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 12 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, astrix1402 je napisao: Ostaje taj izduv, koji je vise neki hir, nego sto mi stvarno treba. Evo ja stavio jucer auspuh na Integru. Da, zanimljivo je iz pocetka i bude ti smijesno kako se ljudi cude otkud takav zvuk iz skutera, ali je to na kraju ipak skuter i ne treba biti glasan. Sada ga vozim sa DB-killerom i ne razlikuje se previse zvuk od originalnog, tako da - pare bacene u vjetar otprilike 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 13 Napisano Jun 12 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg AA je dobro sluzio, nije da nije bilo ulozeno za njega. Sto se tice cena, vec sam inicijalni trosak je prilicno veliki. Moram da resim kofer, zbog svakodnevnih stvari i posla. Trebalo bi mi nesto izmedju 40 i 50 l, slicno kao tvoj Alexa. Dajte neke preporuke, da zavrsavam pre nego sto mi stigne motor. Sto se tice auspuha, na AA je bio Akrapovic, pola Zvezdare me culo kad ga upalim, tako da verovatno ide odmah i Akrapovic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Jun 12 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćeš alu kofer, LS2 - nema dalje... Najbolji odnos uloženo - dobijeno . Ako ćeš plastični na X-a, iz revolta ne dam preporuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan @astrix1402 Ja sam sa Mivv-om prosao duplo jeftinije od Akrapa, a dobio sam, kasnije se ispostavilo, bolji zvuk. Imas gore sliku u mom postu (koji su svi iskulirali izgleda, ne znam jel iko ovde doteze lanac ).A sto se tice podmazivaca, imam nov Tutoro, dao bih ga po nabavnoj posto sam odustao od ugradnje, pa ako te zanima pisi mi, taman da ne moram oglas kaciti.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11542 Napisano Jun 12 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što si odustao od ugradnje? @astrix1402 ovaj moj je Givi Trekker 58l sa naslonom je u Motolandu oko 570€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 13 Napisano Jun 12 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto Givi gledao, moram samo da vidim oko veličine. Da li da idem sa 40+ ili 50+? To je sad samo pitanje estetike, šta će bolje da mi izgleda. A ako oba izgledaju dobro, uzeo bih veći.Za podmazivac javljam, to mi je usto na početku.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Givi ti je prakticno isti kao Kappa, mozda za nijansu skuplji samo. Meni licno lepsi model od 42L, malo je kockastiji.@Alexa90 Nisam ga uzeo odmah, posle nisam nahvatao nekog da ugradi, pa sam se vec navikao da podmazujem rucno s vremena na vreme, bem li ga..Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 928 Napisano Jun 12 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, astrix1402 said: Ja sam isto Givi gledao, moram samo da vidim oko veličine. Da li da idem sa 40+ ili 50+? To je sad samo pitanje estetike, šta će bolje da mi izgleda. A ako oba izgledaju dobro, uzeo bih veći. Za podmazivac javljam, to mi je usto na početku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odlično izgleda ovaj veliki, za prevoz kerova u lov. Ako su must 2 kacige u kofer - bolje plastični trekker od 52L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano Jun 13 U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo čisto da vidite givi top 42l kako izgleda i ceo set sa bočnim od 37l. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 13 Napisano Jun 13 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, alexanto je napisao: Ako ćeš alu kofer, LS2 - nema dalje... Najbolji odnos uloženo - dobijeno . Ako ćeš plastični na X-a, iz revolta ne dam preporuku plasticni nikad nije bio opcija, neke stvari se jednostavno ne rade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 13 Napisano Jun 13 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Dani_jel89 je napisao: Evo čisto da vidite givi top 42l kako izgleda i ceo set sa bočnim od 37l. ovo je sjajno, bas lepo izgleda. Vezano za nosac, jel potrebna neka prepravka da bi se montirao ili ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano Jun 13 U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, astrix1402 je napisao: ovo je sjajno, bas lepo izgleda. Vezano za nosac, jel potrebna neka prepravka da bi se montirao ili ne? Ne ne, Givi bocni nosac po merama uradjen sa svim distancerima stiže i jako lako se montira. Nosac top kofera je fabrički Hondin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...