Krejzi_manki 36 Napisano Jun 13 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod LS2 kofera imaj na umu da ne postoji naslon za suvozača (bar ne kod nas) i da mora da se malo budzi da bi se montirao na nosač kofera, u zavisnosti koji nosač imaš ( ne pitaj kako znam) Sem toga kofer je stvarno odličan za te pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 13 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trebalo da mi stanu dve ff kacige, tako da je izbor pao na ovaj od 58l, i uopšte ne izgleda loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Jun 13 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trebalo da mi stanu dve ff kacige, tako da je izbor pao na ovaj od 58l, i uopšte ne izgleda loše. Uzeo bih i ja veći, samo moram da vidim uživo kako izgleda. Ne mogu da procenim ovako na slikama. A imao sam dobro iskustvo sa Givi Maxia, a i treba mi naslon za suvozača, tako da verovatno Givi. Sad samo da prevozno sredstvo stigneSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Jun 13 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda očajno odma da ti rečem ako ćeš gledati estetiku. Ako su potrebe u pitanju... ondak je najlepsi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 13 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Alexa90 je napisao: Meni je trebalo da mi stanu dve ff kacige, tako da je izbor pao na ovaj od 58l, i uopšte ne izgleda loše. Predlagao mu ja efikasno rešenje za balans sa tolikim kovčegom... Neće... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Jun 14 (promenjeno) Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se kad smo kupovali te kofere da Givi ima recimo 58 litara a Kappa 52 ili tako nesto. Generalno isto izgledaju. I stvarno je ogroman na motoru, ali naviknes se brzo. Ko planira bocne, mislim da nema potrebe za tako velikim Promenio Jun 14 član muljaz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Jun 17 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Dodaju se poslednji komadi opreme, pa za vikend put Italije:- GP Kompozit blatobran - kom sam doduse morao pomerati i prosirivati rupe da bih ga ugradio, uz sve to i dalje prska malo, ali ne toliko direktno na blatobran bar..- “offroad” fuzasteri - crash bar je malko blizu i godilo bi da su malo nagnuti ka napred (pod 30ak stepeni), sto mozda nekad doradim.. sve u svemu zgodna stvar da se promeni polozaj tela na duzim relacijama, ili pak ustane, ako visina kormana dozvoliSent from my iPhone using Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Jul 3 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, motor konacno stize, naruceni su i neke dodatne stvari. Ostaje mi jos taj kofer, koji je trenutno tesko nabaviti, jer nemaju nosace za isti. Nasao sam jedan sto mi odgovara, Givi Dolomiti DLM46B centralni aluminijumski monokey kofer. Znam da mi treba nosac, ploca ali prodavac pominje i fabricku pripremu za nosac centralnog kofera. Da li to uopste treba ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1089 Napisano Jul 3 Drug član, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Honda rear carrier 2021 for Honda X-ADV WWW.XADVSHOP.COM Luggage rack / rear carrier, official Honda accessory for X-ADV starting in 2021. Aluminum top-case holder, silver color with handles to improve the comfort and safety of your... Ovo ti je OEM nosač, ne znam da li si pitao u Delti koja je cena i koliko se čekića, na njega namunjiš neku alu ploču koja odgovara Givi Dolomiti koferčetu. Jeste skupa igranka, al završiš posao i ne razmišljaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Jul 3 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno nemaju u Delti nosace, to je problem. U Motolandu isto, a treba mi da zavrsim to cim pre. Jasno mi je za plocu i nosac, ali nije mi jasno sta mi kaze covek za fabricku pripremu za nosac centralnog kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2731 Napisano Jul 3 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas nekog negde preko da ti poruci pa donese, jeftinije ce te izaci a kofere alu pogledaj da li imaju u Motobike, ima Ls2 super kofer a jeftiniji su skoro pa duplo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 638 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, vucko23 je napisao: Honda rear carrier 2021 for Honda X-ADV WWW.XADVSHOP.COM Luggage rack / rear carrier, official Honda accessory for X-ADV starting in 2021. Aluminum top-case holder, silver color with handles to improve the comfort and safety of your... Ovo ti je OEM nosač, ne znam da li si pitao u Delti koja je cena i koliko se čekića, na njega namunjiš neku alu ploču koja odgovara Givi Dolomiti koferčetu. Jeste skupa igranka, al završiš posao i ne razmišljaš. Ovo je nosač za keyless kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1089 Napisano Jul 3 Drug član, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan @Vandrokaš pravo da ti kažem nisam primetio da je bilo gde navedeno da je isključivo za keyless kofer. Svi OEM su ovakvi, ne bi trebalo da ima neko posebno kačenje za obične ili keyless kofere, nego univerzalan nosač i onda montiraš kofer. Takođe imaju rupe da se ušrafi ploča tipa Givi, Shad itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 638 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj što je na slici je za keyless. Ja ga imam, pa zato i kažem. Od dole ima ceo sistem za smart lock sa originalnim ključem od motora (keyless). Običan nosač ima rupe gde je ovde popunjeno. Nosač izgleda slično ali cena nije. I kofer nije isti za keyless i mehanički ključ. Samo obratiti pažnju. Inače, kod nas nisu ni znali da može da ide keyless kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 638 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Plus ide i strujna instalacija ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Jul 3 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sad gledam na Givi sajtu, ono sto vidim je da su pored kofera potrebna jos dva dela 1. SR1186 2. M9A https://www.givi.co.uk/my-motorcycle/product/honda/x-adv-750-21--23/topcase/trekker-outback-42-black-line Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 638 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za čega sam ja pričao je originalni Hondin nosač za Hondine kofere. One jeftine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1089 Napisano Jul 4 Drug član, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, astrix1402 je napisao: 1. SR1186 - ovo ti je nosač Givijev ili u crnoj varijanti SR1188 2. M9A - Ploča koja ide na nosač, pa na nju kuferče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Jul 5 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari samo da se pohvalim, konačno sam preuzeo motor, dobri utisci za sada.Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Jul 5 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uživaj Dragan, zaštitu tj cevke prvo stavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3989 Napisano Jul 12 (promenjeno) Drug član, 909 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan I opet ja sa mojim "ovo je definitivno all-round" motor. Grad, autoput, magistrale i ne baš blagi off, sve može. Juče napravio cca 550km BG-LO-SA-ST, usput sam se popeo na vidikovac iznad jezera Blidinje, jako strm uspon uz oštro i rastresito kamenje, spust je bio još gori ali uspešno je prošlo uz dosta znoja na +37... Spakovao sam se za more sa sve kacigom za devojku (došla avionom) u koferu, bez da sam išta vezao na sedište ili kofer. Čak sam i jednu košulju dovezao nezgužvanu Baš se mislim sta sve ljudi nose kada im nije dovoljno ni 3 kofera... Off road fuzasteri su definitivno najbolji dodatak ovom motoru, za oslanjanje po krivinama prava stvar, kao motor da se vozi uz menjač u manuelnom modu. I da, da ne vozim toliko i po gradu, KTM 790/890 ADV je idealan motor za mene, što sam prvo i krenuo da kupim, ali ipak uzeh ovaj zbog praktičnosti. Promenio Jul 12 član QmBGD 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1827 Napisano Jul 12 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, QmBGD je napisao: I opet ja sa mojim "ovo je definitivno all-round" motor. Grad, autoput, magistrale i ne baš blagi off, sve može. Juče napravio cca 550km BG-LO-SA-ST, usput sam se popeo na vidikovac iznad jezera Blidinje, jako strm uspon uz oštro i rastresito kamenje, spust je bio još gori ali uspešno je prošlo uz dosta znoja na +37... Spakovao sam se za more sa sve kacigom za devojku (došla avionom) u koferu, bez da sam išta vezao na sedište ili kofer. Čak sam i jednu košulju dovezao nezgužvanu Baš se mislim sta sve ljudi nose kada im nije dovoljno ni 3 kofera... Off road fuzasteri su definitivno najbolji dodatak ovom motoru, za oslanjanje po krivinama prava stvar, kao motor da se vozi uz menjač u manuelnom modu. I da, da ne vozim toliko i po gradu, KTM 790/890 ADV je idealan motor za mene, što sam prvo i krenuo da kupim, ali ipak uzeh ovaj zbog praktičnosti. Pa sad gledam ovaj makadam na slikama i stvarno sam iznenađen. Iskreno nisam verovao da je to moguće sa tim skuterom. Ovo je otprilike neki maksimum u koji se ja upuštam sa svojim motorom, i lično mislim da je tu blizu i maksimum samog motora. U čudu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2731 Napisano Jul 12 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to prvi veci put s njim? Kako se ponasa u voznji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3989 Napisano Jul 12 Drug član, 909 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan @ironhorse, nemoj da se vređamo, ovo samo liči na skuter ali ima komponente dobrog motora, od mašine preko vešanja i kočnica... Druga je stvar što ih viđaš samo po gradu, ljudi ih ne teraju dalje i ne koriste mogućnosti ni 10%, pozerišu sa ovim kao sa Tmax (nekada). @RankoBg87, bio već jedan krug po Bosni, tada sam se peo po ski stazama Jahorine, ima negde na forumu... Bio sam i do Golije i po njoj, još par vožnji po Srbiji (ne stižem više). Na putu je više nego dobar (što se mene tiče), kočnice su odlične, vešanje upija sve na šta naiđeš lepo, motor bio mogao biti jači (iz novog Transalpa bi bio vrh) ali i ovako se lepo vozi, pretiče... Menjač u manuelnom modu se podrazumeva na magistrali. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1827 Napisano Jul 12 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, QmBGD je napisao: @ironhorse, nemoj da se vređamo, ovo samo liči na skuter ali ima komponente dobrog motora, od mašine preko vešanja i kočnica... Druga je stvar što ih viđaš samo po gradu, ljudi ih ne teraju dalje i ne koriste mogućnosti ni 10%, pozerišu sa ovim kao sa Tmax (nekada). @RankoBg87 Što bi se vređali, skuter 1/1. Ne sumnjam da je odličan. Ali svakako mi je otkriće da zaista može ići takvim makadamom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...