wragg 1067 Napisano April 8, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si napisao ono gore, ocekovao sam da ces reci da je svemirski brod za BMW-a, kad ono kako sam i mislio - i nije bas nesto puno bolja. Mada ne znam zasto se uopste raspitujem kad znam da taj X-Adv ispod mene ko djecji tricikl izgleda pa definitivno ispada iz uzeg izbora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2678 Napisano April 8, 2024 (promenjeno) Drug član, 1176 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Obrtni momenat i dosta jači motor daje taj kez, samo tako !Čini se da sediš više i ceo osećaj je nekako moćniji .Samo ovo je razlog zbog kog bih ga odmah uzeo ..teško ke opisati.U ostalom dovoljan razlog ,ipak ..pričamo o motoru.Nema tu ništa racionalno. Za racionalno je dosta i najobičniji skuter od 125 cc Promenio April 8, 2024 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano April 8, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao drugacije iskustvo. Vozim KTM 890 Duke R, koga zovu skalpel...ne bez razloga. Vozi se kao bicikl, lagan i upravljiv. Dolazi lik da ga pogleda i dolazi na svom X ADV. Dok je radio test voznju, ja uzmem da isprobam X ADV, au sto mi je nezgodno bilo, tezak, centar gravitacije visoko...opet, poredim babe i zabe. Da motor/skuter izgleda mocbo, izgleda. Uz malo privikavanja, terao bih ga bez bez da se nesto zalim. I iskreno bih ga garan terao i na duze u odnosu na ktm. Promenio April 8, 2024 član VladoGrcic Typo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2678 Napisano April 8, 2024 (promenjeno) Drug član, 1176 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, VladoGrcic je napisao: tezak, cenat gravitacije visoko...opet, poredim babe i zabe. Da ,to sam i ja rekao, da ima viši centar težišta, ali ja sam oko 1.90 i 90kg ,meni je legao. Promenio April 8, 2024 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano April 8, 2024 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam, 190 cm,92kg. Druga impresija je da mu snage u nizim obrtajima ne fali uopste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 699 Napisano April 8, 2024 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da se umešam u ovo dopisivanje ... Nije X ADV ali je isti motor i menjač. U vožnji, stepenica iznad BMW. U svetlima, 2 stepenice ispod BMW Ostalo, manje više u 10% Ovo je bilo ugrubo. Pisao sam već o ovome 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2678 Napisano April 8, 2024 Drug član, 1176 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, VladoGrcic je napisao: I ja sam, 190 cm,92kg. Druga impresija je da mu snage u nizim obrtajima ne fali uopste. Koliko možeš Ruskih zgibova? Šalim se naravno ,ne zameri Previše je to individualna, taktillna stvar na motor mislim.Plus emocije i strast koje te vode,često budu jači od racija. Ali da vuče,vuče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 8, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pfff, zgoljavci... 194cm/120kg 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4110 Napisano April 9, 2024 Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Džim Džarmuš je napisao: Mogu,ja sam vozio model iz '22. Nakon prve vožnje mi je ovo palo napamet pa bih prvo uporedio menjač xadv 750 sa nc750 dct iz '21 (čini mi se da je ta godina),kojeg poznanik održava fanatično a vozio sam ga neku nedelju pre. Na NC se baš čuje neki "klang"kad šalta(valjda lamele kad menja stepen prenosa )i to je normalno. Na x adv je to dosta tiše i uglađenije,(baš baš primetno),nema toliki cim i trz kao na tom NC. U odnosu na C400gt mislim da ima dosta lošiju zaštitu od vetra,ma da sam vozio samo grad na x adv. Farovi noću -nedovoljno testirano, jer sam samo po centru vozio,mislim da je bmw i tu bolji ali ne zato što je honda loša ..nego bmw ima baš bolesne farove. Smetalo mi je što honda ima samo neku malu pregradu napred za rukavice naspram dva velika odeljka na bmw ..Jako nepraktično za po gradu,da ostaviš mob,novčanik,manju flašicu itd.. Oba imaju dosta mesta za noge ali na c400gt možeš više da ih ispružiš napred(niže se sedi),dok mi se kod Honde čini ,da vam kolena neće biti viša od kukova. .Na Hondi sam video da stavljaju "hajvej pegs" na kreš barove i da to uopšte ne izgleda loše..tako da ima i ona potencijal za" noge u napred", kome to treba. Udobnost sedišta,nedovoljno testirano jer sam u gradu kratke relacije vozio..ali opet ponavljam .. kod GT je i ono zaista bolesno dobro,ostaje pitanje da li je na ovom prihvatljivo (a sigurno nije kao na c400 dobro u startu je to jasno). Prostor ispod sedišta je dosta bolji i meni sasvim dovoljan kod Honde, jer na bmw je baš mali...tačnije može tu da stane nekih stvari ,rukavice letnja jakna,sajla za vezivanje ,podkapa,prekrivka za sedište i vlažne maramice..Ali teško nešto što nije savitljivo i mekano da ga prilagodiš prostoru. Na hondi preko ležečeg nisam stajao,kao i preko šina i neravnina koje znam po gradu napamet,to mi se dosta svidelo u odnosu na c400gt koji ima hod amorta oko 112 mm dok honda ima 150 mm i deblje viljuške čini mi se.Ovo mi je najjači utisak( posle snage tj.ubrzanja),povlači bolesno x adv(čupa ruke što neko reče) to mi je keezz pravilo,ali ne i linearno kao cvt ,osete se prelazi između brzina. Meni nije bilo rvanje sa njim.Da kazem da je nesto tezi i da je centar mase viši u odnosu na c400gt ,sve to jeste ,ali meni je baš to leglo,oseca se kao da se vozi motor koji priliči krupnom čoveku.Silaženje ,penjanje sa/na ivičnjake i tako to ,po gradu ...pesma ,prija da ne razmišljaš da li ćeš ga "proburaziti". Provlačenje isto kao sa c400, znači nisam oklevao ni sekund od standardne rutine između automobila,čak je i viši korman ide iznad retrovizora. Dosta ljudi ga zagleda isto kao i bmw Zvuk sa standardnim topom ništa spec. Znači onaj (vlasnik bmw)koji želi "leba preko pogače" u ovom slučaju to "leba"znači dooosta više snage i O.M., veće točkove,bolju amorizaciju i osećaj da voziš ozbiljniji motor ,da ne kažem pravi motor, nek kupi x adv750,on je stvarno i motor i skuter,već milion puta ponovljena rečenica ..ali zaista je tako. Ako se setim nečega,dopisaću,jer ovo je samo deo ovde nema vož je po a.putu koja je sigurno žustrija ali pitanje da li je udobnija..Vožnja u dvoje..Sve to ne mogu da uporedim. Edit.ovaj nije imao pegove za stajanje i vožnju sa nogama ispod dupeta ,pa nisam mogao da testiram to u smisli klasične pozicije vozača na motoru ,pri obaranju u krivini npr.a svakako bi tu nedostajao rezervoar na koji bi se naslonio u naslanjanju u stranu i napred. Sve što je rečeno za XADV kao da sam ja pisao Ja bih opet dodao u poređenju sa ADV 350 da mi jako nedostaje "tovarni" prostor i keyless kofer. Svetla su mnogo bolja na ADV350 u odnosu na ovaj prvi model X-a. Sa X-om takođe maltene ne usporavam preko ležećih, duplo bolje upija neravnine i koči. ide mnoooogo lepše... Nigde ga nisam "nasadio" na ivičnjak, što je sa ADV350 bila redovna pojava, nijednom nisam nabio prednje amortizere do kraja da lupe što se na manjem redovno dešavalo. Sa ovim po kiši budem dosta prljav - zaštita jako slaba. Motor koji je osim izgleda pravi motor a zadržao je 90% praktičnosti velikog skutera. Mnogo više daje od skutera i sve to se i plaća kroz skoro duplo višu cenu svega (nabavna cena, održavanje, registracija, gume...), ali lično bih rekao da i pruža duplo više. Za vikend možda napokon napravim turu od 700+ km pa ću preneti utiske... Za sada mogu da kažem da autoput ne oseća ali je dosta vetrovito po telu, čak i sa ovim većim vizirom, mnogo gore nego na ADV350. Po gradu saputnika od 60kg i kuče od 7-8kg, najveći lanac ispod sedišta i pun kofer ne oseća... Za manevrisanje u mestu mi nije lagan uopšte, guranje na uzbrdici je zahtevno jako - ADV350 sam kao bicikl gurao. Imam 188cm i cca100kg. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano April 9, 2024 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Džim Džarmuš said: Koliko možeš Ruskih zgibova? Šalim se naravno ,ne zameri Previše je to individualna, taktillna stvar na motor mislim.Plus emocije i strast koje te vode,često budu jači od racija. Ali da vuče,vuče. Slabo. Odabrao sam da se bavim biciklizmom jak na ravnom ali brda me ubise. Slazem se, zato sam vise puta naglasio da je referenca koju sam uzimao u tom momentu testiranja totalno drugacija od 99% ljudi ovde. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 9, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, wragg je napisao: ispod mene ko djecji tricikl izgleda Probaj prvo, pa komentariši (ako ga nisi još probao). Ja sam 196/115, ispod mene nije kao tricikl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2678 Napisano April 9, 2024 (promenjeno) Drug član, 1176 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, wragg je napisao: Kako si napisao ono gore, ocekovao sam da ces reci da je svemirski brod za BMW-a, kad ono kako sam i mislio - i nije bas nesto puno bolja. Mada ne znam zasto se uopste raspitujem kad znam da taj X-Adv ispod mene ko djecji tricikl izgleda pa definitivno ispada iz uzeg izbora Jeste bolja duplo za jači motor.(ali ova dva modela ne mogu da se upoređuju , nisu ista kategorija motora) Bolja je amortizacija dosta baš. U ovome, što je najvažnije , jeste "svemirski brod". Nećeš izgledati kao na triciklu siguran sam , on je izgleda veći od bmw 650 GT koji ti se sviđa,a mislim da ima i veće točkove: Dimensions, Aerodynamics and weight Frame type Steel diamond Steel tube construction with aluminum die cast unit Wheelbase 1,590 mm (62.6 inches) 1,590 mm (62.6 inches) Length 2,245 mm (88.4 inches) 2,217 mm (87.3 inches) Width 910 mm (35.8 inches) 917 mm (36.1 inches) Height 1,510 mm (59.4 inches) 1,412 mm (55.6 inches) Seat Height 820 mm (32.3 inches) If adjustable, lowest setting. 795 mm (31.3 inches) If adjustable, lowest setting. Ground Clearance 162 mm (6.4 inches) Trail size 104 mm (4.1 inches) 91 mm (3.6 inches) Promenio April 9, 2024 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 9, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Alexa90 je napisao: Probaj prvo, pa komentariši (ako ga nisi još probao). Ja sam 196/115, ispod mene nije kao tricikl. Ne znam na osnovu cega si zakljucio da sam jedan od onih sto pricaju na pamet. Probao, vozio. Evo za bonus i jedna na C650GT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2678 Napisano April 9, 2024 (promenjeno) Drug član, 1176 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @wragg Iako su ova dva motora skoro istih dimenzija , bolje ti stoji bmw na slici ,to je zbog oblika "naduvanih" plastika na bmw , zbog kojih deluje veće , zaobljenije.Drugo je ugao slikanja i ova prepreka ispred Honde koja zaklanja motor, treće bmw je slikan sa manje razdaljine. Ja sam taj efekat skoro dva ista motora od kojih c650 gt deluje mnogo veće opisao u temi za c400gt. PS BMW ima šire sedište za suvozača što isto dodaje puno na utisku da je masivniji. A i ruku na srce dimenzije se iskazuju u najvišoj ,najširoj,najdužoj takčki , neki se posle sužavaju a neki ne , tu je BMW dobio na masivnosti i veličini vizuelno (ali adv ti nije baš kao trotinet kako si rekao). Promenio April 9, 2024 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2678 Napisano April 9, 2024 (promenjeno) Drug član, 1176 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan I samo da dodam, ja bih pre izabrao x adv 750 u odnosu na c650 gt (i ako mi ,isto kao tebi bolje stoji bmw )zbog : Povozniji je ,jači je subjektivno,bolje se vozi i preko prepreka(vešanje,amortizacija). Polivalentniji je u odnosu na različite tipove terena. Novija tehnologija. DCT Postprodaja. Zato što me baš briga za to "malo" ,što je motor veći vizuelno u očima posmatrača. Promenio April 9, 2024 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 9, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postujem, ali meni osobno ta x-adv nikako nije legla. Najprije jer nema mjesta ispod sica a onda i zbog lose zastite od vjetra i kise - dvije osnovne stvari zbog kojih se kupuje skuter. Ovako dobijes adv-skuter koji nije ni jedno od to dvoje. I meni je bila zanimljiva kad sam ju probao, ali ne dovoljno da kazem da ju moram imati. Ako vec DCT onda radije Forza ili Integra, a ako vec ADV sa DCT onda radije Africa Twin. DCT je ok, ali mislim da je variomat ipak pogodniji i ugodniji za voznju za skutere. Nesto nisam odusevljen cinjenicom da taj DCT hoce presaltati u visu u sred krivine. Nije mi se desilo, ali mislim da je @N.F.S. negdje pisao da ga je to zasmetalo na Integri. Osim toga, skuter mora biti i ultra udoban, a na ovim Hondama mi sicevi izgledaju sve osim udobno. Da me netko ne shvati pogresno, ja vjerujem da su to vrhunski motori/skuteri, ali eto preko tih nekih nedostataka ne mogu bas preci trenutno. Imam motor tako da mi ne treba kompromis izmedju motora i skutera, nego bas pravi maxi skuter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2678 Napisano April 9, 2024 (promenjeno) Drug član, 1176 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, wragg je napisao: Ovako dobijes adv-skuter koji nije ni jedno od to dvoje. Ne bih da ispadne da ti oponiram,podvedimo ovo u korisno razmenjivanje činjenica za buduće vlasnike ili one koji zbog ovoga to neće postati. Gore citirano ja posmatram kao prednost tj.imaš i skuter i motor.Nije da on nema zastitu od kise i vetra kao nejked pogotovo kad mu staviš oem deflektore celom širinom. pre 50 minuta, wragg je napisao: Ako vec DCT onda radije Forza ili Integra, a ako vec ADV sa DCT onda radije Africa Twin Afrika twin nije za grad za prosečnog vozača,greje i velika je. Integra je stariji model isto kao i bmw.Forza lepota od maxi skutera ,fali adv momenat ,ima nedovršen nogostup,fuzaster napred(pola površine vertikalnog fuzastera pokriva otvor za ventilaciju na plećkama bočno napred). pre 50 minuta, wragg je napisao: Nesto nisam odusevljen cinjenicom da taj DCT hoce presaltati u visu u sred krivine. Nije mi se desilo, ali mislim da je @N.F.S. negdje pisao da ga je to zasmetalo na Integri. To je bilo na proslim godištima dct a na novim je to rešeno,imaš opisano koju stranicu u nazad u ovoj temi.Da napomenem to i nije bio neki nedostatak ,više karakteristika na koju se navikneš ,kao npr dužina brzine ili tvrdoća kvačila na motoru. pre 50 minuta, wragg je napisao: ali mislim da je variomat ipak pogodniji i ugodniji za voznju za skutere. Verovatno si u pravu ,ali na variomatu nema manualnog + - šaltanja i modova vožnje. Tako da poštujem ugao nekoga ko želi samo skuter (tebe) ali postoje ljudi koji zele skuter i motor za njih je pravi izbor X adv. Promenio April 9, 2024 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 9, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Ne bih da ispadne da ti oponiram Nema tu oponiranja. Obojica iznosimo misljenje. Moje subjektivno, tvoje objektivno. Objektivno je to vrhunski mix ADV motora i skutera, a meni subjektivno ne treba ADV motor niti ih nesto previse volim. Na kraju obojica pricamo isto, samo drugim rjecima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5002 Napisano April 9, 2024 Drug član, 3762 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mene su učili na nekom kursu mekih veština - jedan vidi krug, drugi pravougaonik, oba pričaju istinu, i sigurni su u to. A u pitanju je valjak, samo iz različitih uglova gledano 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 146 Napisano April 9, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Novi modeli imaju žiroskopski senzor koji između ostalog prevenira šaltanje u krivini. Promenio April 9, 2024 član Betta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2678 Napisano April 9, 2024 Drug član, 1176 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, boza_kg je napisao: Mene su učili na nekom kursu mekih veština - jedan vidi krug, drugi pravougaonik, oba pričaju istinu, i sigurni su u to. A u pitanju je valjak, samo iz različitih uglova gledano Prvi su u valjanju valjka https://www.motomag.gr/news/epikairotita/honda-proti-etaireia-se-pagkosmies-poliseis-motosykleton-gia-2023-me-megali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano April 9, 2024 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Džim Džarmuš je napisao: greje i velika je Da je velika jeste a sto se tice grejanja moji osecaj je da mnogo manje greje od većine drugih motora,topao vazduh sa hladnjaka gura sa strane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2678 Napisano April 9, 2024 (promenjeno) Drug član, 1176 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @Vampatako je ,pričali smo već o tome u Afrika temi. Da budem precizan ,u odnosu na skutere greje a u odnosu na ostale motore praktično zanemarivo. Moj drugar ga vozi u Atini po gradu,za mnoge on nije problem ni za po gradu ,ali za prosek jeste. Promenio April 9, 2024 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16038 Napisano April 9, 2024 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Malo nekih generalija, izdvojicu 2 ADV-a jedan zeleni dobio je "pazi snima se" takodjer je dobio oem je katastrofalnog stanja jebem ti sprejeve usrane da ti jebem podmazivac na lanco takodje filtro na vazduh plocice utanjile krejzi frog tekucina muljava spremna makina drugi je crveni na rados To je onaj sto je cipnut i mogu reci da je fino upeglana mapa, drugacije se ponasa na gasu, bolje! Po sopstvenom osecaju radi tik ispod poslednje generacije agregata/menjaca, ne zna kako bi drugacije opisao. Mora se voziti sve tri varijante (model 16-21, cipnut, model posle 21) da bi se videla/osetila razlika. crvenko je dobio cvonjko se isteglio samo tako sad zanimljiva stvar, pojavilo se curenje ulja sa leve strane moze biti od pumpe vode sto ovde nije slucaj ovde je u problemu dihtovanje leve dekle posle svake voznje izbaci ulje vani Slucaj nije usamljen nit je nesto strano. Identicno se desava na ganc novim modelima NC-a, ADV-a, Afrike. opet jebeni sprej kad se sve ocisti skinuti deklo ekselent stanje namotaja ocistiti predihtovati tap nazad pa susenje dok se susi diht masa uraditi el. motor menjaca rasusila se masss vrnuti nazad povezati senzore, vratiti crevca, nabaciti lancanik nabaciti tozla i njemu utanjile i on dobi krejzi frog dobi i nov prednji opanak zatim sta dalje imamo zanimljivo vrlo korisno moz'se dzekne sa donje strane ima svoj prekidac e sad nesto sto ne znam da li ima veze sa mozgom Na poklopcu f. vazduha fale, tacnije skinute su gume koje su zakrivljene cipovanje kad je radjeo jer je ujedno promenjen f vazduha za K&N. Meni nije normalno da je tako ostavljeno jer i ako dodje plasika preko zastita ije dovoljna. Ne baratamo isto svi sa puskom kad peremo, voda se lagano moze ugurati unutra. filter je inace pun a ima i sta je otislo iza njega ko sta radi samo trljam, drljam, perem jos mu zabicu slomili pecni, macni migavci su prestali da rade nakon pranja led automat kosta sitno preko 10.000rsd ima tragova vode moze se prebudziti drugi, ima ih od 500 do 1.500din sljakenzi bite ka onaj od 10 soma i tako... zverka opasna 16 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4110 Napisano April 10, 2024 (promenjeno) Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan KAd se već spominje C650: evo sa spavanja jedna pored komšije sa C650. X je dosta viši, C je širi i u njemu se sedi kao u fotelji - dva sveta i filozofije različite skroz i na oko. Promenio April 10, 2024 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...