boza_kg 4756 Napisano Decembar 8, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To i nije toliko skupo koliko sam mislio da može biti. Al što kažeš, dal to radi, aj usudi se da naručiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Decembar 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Midan je napisao: Imaju ovi setovi na ebay ,hajde se usudi uzeti ovako . Pitaj ovde +381644252015 Moto klinika(BG),ljudi rade skutere (delove polovne). Promenio Decembar 8, 2023 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 11, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan palim motor sada pustim ga da se bas ugrije onda pocne povremeno blicati lampica od kljuca ,ugasim ga i nece da upali odmaknem se od motora sa kljucem 100 metara vratim se i opet hoce da upali ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Decembar 12, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ta problematika kod elektricara se zove 'hladan lem' ili ti sve radi dok se negde neki kontakt ne ugreje (loš spoj) , raširi od toplote i izgubi/prekine kontakt. Možda jeste a možda i nije tu problem. Ponavljam se već .... oguliti motor i pretresti svu instalaciju. Ako se negde nešto nadje da nije dobro ....super. Dijagnostika će takodje trebati. Ako pak sve bude dobro .....najverovatnije će morati da se zameni ključ. To što palis, odlazis, dolaziš, radi, ne radi..... ništa nećeš postići. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 12, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako neće? U šetnji je spas, biće zdraviji 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Satelis je napisao: Ta problematika kod elektricara se zove 'hladan lem Dare, totalni sam laik ta ovo, ali nekako ne bih rekao da je hladan lem u pitanju. Jer u tom slučaju ne bi šetnja pomagala, nego bi bilo dovoljno da sačekaš pored motora da se isti zagreje\ohladi... Ovde je neki neispravan čip u pitanju, opet ja laički. Ne mogu da se upare wifi ključevi, odnosno sistem brljavi. Ponekad ukači, u nekim uslovima, a ti pomisliš da si mu uhvatio pravilo. U sledećem momentu biće drugačije. Kao kad je na računaru neispravna RAM memorija recimo. Puca OS i krši se na najrazličitije i moguće i nemoguće načine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Decembar 12, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zboris, ima istine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Decembar 12, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Božo Mislim da je sva problematika u kljucu da on pravi problem. E sad, to da bi se ispitalo Midanu treba code i plavi konektor ne bi li "ručno" palio makinu. Problem je što nema code, nije ga dobio te ne može ni probati. Ako bi bajk normalno radio na ručnom paljenju....suzila bi se problematika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije je da je tako. Ali u mom slučaju, imao sam dva ključa i brljavilo je sa oba. Tako da problem može biti i u neispravnom smartu. A možda i u dodatnoj elektronici. Na primer ECU motora treba da dobije signal od ECU smarta, a to negde brljavi (ne da znam, samo pretpostavljam)... Da podsetim, meni su zamenili sve to. Sve u svemu, veoma zaheban problem, a pogotovo ako nemaš delove na raspolaganju za zamenu za probu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 12, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nazost ovdje nemam kome vise dati motor ,niti mogu kljuc napraviti a vidim po internetu da ljudi rade kljuceve i pa cak i kodove al to je sve daleko odavde .Evo vam stranica pogledate kakomrsde ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Decembar 12, 2023 (promenjeno) Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i kod nas sličnih oglasa, ali da li rešavaju problem, ne znam. Pozovi pa pitaj. Na primer ovaj: KODIRANI KLJUČEVI za Motore i Skutere - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM ***NOVO*** PRATITE NAS NA FB STRANICI KEY SERVICE 011 ***NOVO***PRODAJA, PROGRAMIRANJE I POPRAVKA KLJUČEVA I DALJINSKIH KOMANDI ZA SVE VRSTE MOTORA I... Promenio Decembar 12, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Decembar 12, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ljudi se moraju i trebaju snaći jer je oem ključ oko 300€.....bezobrazno i van svake pameti cena! PS Usrana pumpa vode ako i kad procuri.....takodje skoro 300€.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 12, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno samo evo recimo izgubis cod od motora a da ti neda mogucnost da uzmes svoj code nazad u naknadu naravno ,u Bg u hondi traze 230 eura za blanco kljuc i kodiranje nesto sitno ali zahtjevaju da motor bude tu a kodiraju ga tako da sa kljuca na kljuc pritisnu i codiraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A odakle ti informacija da se tako radi? Meni nema baš smisla to što kažeš. Možda im treba motor da bi izvukli neki code iz ECU, ili da probaju da li ključ fercera, šta već. Ne verujem da su uzeli da maltretiraju ljude tek onako, jer im se ćefnulo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Decembar 12, 2023 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan honda ima kljuc obicni na repu mozda tu da proba da ga ubaci ako ima naravno obicni kljuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Decembar 12, 2023 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan dok su bili ovicni a ne ovi keyless govna barem s bravom nisu imali problema ja imao s kymco drug s yamahom evo sad citam ovdje i honda krs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte vi meni taj krš..sve se kvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Jovan9 je napisao: ja imao s kymco drug s yamahom evo sad citam ovdje i honda krs Pa zato što to ne prave ni Honda, ni Yamaha, ni Kymco nego ko zna koji kinezi, a ovi ih samo ugrađuju, i gledaju da ih što jeftinije košta i da zarade što više. Više puta sam ponovio, fensi displey na novom XCitingu košta sad već oko 1.200€ više nego klasični na starijem modelu. I bar za toliko podigne cenu svakom novom primerku. Ali sami smo krivi kao kupci, kad pristajemo na sva ta sra*a... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Decembar 12, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Jovan9 je napisao: honda ima kljuc obicni na repu mozda tu da proba da ga ubaci ako ima naravno obicni kljuc Kad bi ti pričao kako se kod SW kodira kljuc (preko dzeka senzora obrtaja).....ne bi mi verovao. Japanci imaju suluda rešenja. Kad bi ti pričao kako se menja i odzracuje sistem hladjenja na ADV malom.....ni to mi ne bi verovao. Mislim da se japanci opasno loše drogiraju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Decembar 12, 2023 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan opasno se brzo kvare ovi noviji motori znaci kvalitet u mega opadanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kaki japanci, Soichiro Honda i drugari su pomrli odavno... Sad sve to internacionalne kompanije, ko zna čiji je kapital sve u igri i ko je za šta sve zadužen... a svi su utaljeni i kartelizovani, ubeđen sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1884 Napisano Decembar 12, 2023 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Satelis said: Kad bi ti pričao kako se kod SW kodira kljuc (preko dzeka senzora obrtaja).....ne bi mi verovao. Japanci imaju suluda rešenja. Kad bi ti pričao kako se menja i odzracuje sistem hladjenja na ADV malom.....ni to mi ne bi verovao. Mislim da se japanci opasno loše drogiraju. Kako se na Avensisu gasi pistanje za nevezan pojas i sl. Bas uzimaju dobru robu japanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 12, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Provjerio sam danas i kljuc na aparatu za to sto si mi @Satelis govorio ispravan kljuc totalno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano Decembar 13, 2023 (promenjeno) Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. Shvatio sam da mi je piša manja nego što sam mislio pa sam se upgrade-ovao na XADV, ako to ne pomogne moraće Afrika... Koje gume uzeti? Na njemu su i dalje fabričke pretvorene u slikove, 20.000km prešle, jutros guza zaplesala par puta lepo dok ne reaguje TCS. Ovaj Dunlop Mixtour mi deluju ok, ne bih uzeo 100% road gumu... Ima neko viška DB killer za ovaj auspuh? Promenio Decembar 13, 2023 član QmBGD 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Decembar 13, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD u zdravlju da se vozis Negde je vec bio prezentovan ovaj XADV. Da li je bio na oglasima, ili na forumu ne znam, ali ostavio utisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...