mitri 1847 Napisano Mart 25, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar te toliko smorio da nije vredan ni jedne fotke za na forum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4711 Napisano Mart 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost da Veruj mi njihove reklamne fotke su dovoljne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ni na mene nije ostavio neki utisak, polozaj sedenja je ok, mada je moglo i malo uze sediste. Tezak je neocekivano mnogo i za malo nize ljude bi sigurno bio problem manevrisanje na manjem prostoru, a opet za vise ljude kao Alexanto mislim da ne bi bio bas udoban na duze zbog polozaja nogu. Druga stvar je sto se ni malo nisu potrudili da predstave skuter koji kosta preko 11k eura i izlozili su test primerak koji je vec vozen ko zna gde i po kakvim terenima, malo ga izglancali i to je to. Po meni jako neozbiljno za motor koji se premijerno predstavlja, a pritom ima bas visoku cenu! Kad bi mu se malo napakovalo dodatne opreme kostao bi kao GS u nekoj osnovnoj verziji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4711 Napisano Mart 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako a druga priča je da motor star nekoliko meseci ima površinskih ogrebotina kao moj Atlantic od 15 godina Razumem da je testni primerak i da se to ne pazi baš preterano ali za 11,4 K evara i to kloten, očekivao bih bolju završnu obradu. Sav je od neke ABS plastike i uprkos toj ADV aspiraciji, deluje mi da bi se raspao kad bi samo pao sa ćopave a kamoli pri nekoj laganijoj vožnji. Uporedbe radi, ja sam sa Atlanticom ljosnuo o asvalt pri brzini od 80 kmh, doterao ga kući, učestvovao na moto deda mrazovima i bio kod Mate u Mladenovcu da zamenim gume pre nego sam ga raspakovao za "reinkarnaciju". Alexa se takođe par puta "opružao" po BG asvaltu i eno ga pređe 112 K... A nemaju nam motori sufiks ADV i novi su koštali 6400 eura Zaključak: "ni da me dirne" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dodaji mi, TEK smo na 103k ☺️ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4711 Napisano Mart 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malo li je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Mart 27, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Ih, Srbija je baš "interesantno" tržište za motore, dobro je da su i taj test model dovezli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4711 Napisano Mart 27, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jesi sad lupio za sve pare Niko nije pričao (pisao) o važnosti tržišta već o pohabanosti motora-skutera (vrlo skupog) posle par testnih vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Mart 27, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Samo su ti na politicki nacin i na najvecoj javnoj predstavi za vozila i motore kod nas rekli da ih boli djokica za nase moto trziste! Sta ti nije logicno u celoj prici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4711 Napisano Mart 27, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... ne vredi... u pravu si... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Mart 27, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Mart 28, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Niko nije pričao (pisao) o važnosti tržišta već o pohabanosti motora-skutera (vrlo skupog) posle par testnih vožnji hebi ga, dešava se, povukao sam na politiku, pardon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4711 Napisano Mart 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 28, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A i šta ste zapeli, pohaban pa pohaban. Pa namerno su izložili takav primerak da pokažu da je to pravi Adventure a ne neka šminkerska naprava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Mart 28, 2017 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nekima sve moraš nacrtati.... Vozim motor. Nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 27, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ove Afrike ga jedva prate kroz šumu ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano April 30, 2017 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Bas htjedoh napisati kako ove afrike izgledaju neozbiljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Maj 15, 2017 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Boj ne bije svijetlo oružje.....Vozim motor a nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 15, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15795 Napisano Maj 15, 2017 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pojavio i vozi se jedan sivi po BG carsiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Maj 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Video i jedan crveni juče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Maj 16, 2017 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Napravilu stu stvarno zanimljiv motor,ali kada bih trebao da biram (u tom cenovnom rangu) msm da bih ona zaostala afrika prevagnula kol'ko god da je gora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan CagerOnTwoWheels - Honda X-ADV Review & Testride 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Cager je kralj! Najbolje review radi, obavezno pogledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Maj 22, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo taj sivi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...