srecko_chile 8 Napisano Novembar 17, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki i BMW su izbacili enduro motore od 250 tj 310 ccm. Bice pristupacniji nego ovaj mutant. Bice to lepa, cenovna trka http://m.bmwmotorcycles.com/us/en/bike/urban/2015/g310r/g310r_overview.html?ref=desktop http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2016/november/suzuki-dl250-v-strom-2017-eicma-milan/ Ovaj mi BMW nesto ne lici na enduro motor, ovo vise lice na naked. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Novembar 17, 2016 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nidje vez s'vezom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 17, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na G 310 R Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Novembar 17, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo se mi vratiti prepisci vezanoj za ovu 'Ondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Novembar 17, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo Tome na 'Ondi. On je čovečina od skoro 190 visine i 120-tak kg pa vi sad preračunavajte dimenzije ovog "čeda" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Novembar 17, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na G 310 R Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Ispravka za link http://www.cycleworld.com/2017-bmw-g-310-gs-looks-like-legitmate-contender-for-mini-adv-crown Hteo sam da kazem da je cifra za Hondaća prevelika ako je 11 soma u pitanju. Za izlet u off road, biće dovoljni i ovi a cenovno pristupacniji Ajmo nazad na temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 225 Napisano Novembar 17, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam klip u kom neki Švabonja navodi cijenu od oko 9700 evropskih al ne mogu sad da nađem da me ubijete.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 1, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo dva vidoja, kako zvuči i kako izgleda izbliza ... podatak o ceni još nisam našao ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Januar 13, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovim saznanjem se (bar za mene) završava priča o ovom motoru obratiti pažnju na cenu... Evo celog članka http://www.lerepairedesmotards.com/actualites/2017/actu_170113-honda-x-adv-prix-disponibilite.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Januar 13, 2017 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovim saznanjem ja mislim da oni nisu normalni sto se tice cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Januar 13, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan ovim saznanjem mislim da cemo mi obicni smrtnici moci da ga priustimo kada bude bio star 20ak god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6598 Napisano Januar 14, 2017 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pri planiranju cene, Hondin tim strucnjaka sigurno uzima u obzir i ekonomsku situaciju u Srbiji...kao trziste ekstremnog potencijala ;P. Nego, sad me zanima, jos nisam nasao...koliko li ce da kosta novi Fireblade, kad je ovo cudo u svojoj osnovnoj verziji (pretpostavljam) skoro 12000 evra. Secam se neke price da je svojevremeno prvi Fireblade (929) kostao nov oko 25 'iljada maraka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 14, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Imajući u vidu cenu Integre koja je umerena u odnosu na konkurenciju (Tmax, C600, Burgman 650, SRV850) nisam očekivao ovoliku cenu za X-ADV. Ali jbg, ko nam je kriv što živimo u propaloj Srbiji pa je za naš buđavi standard sve preskupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 14, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo cenovnika Honde u Italiji. Dakle isto ko u Francuskoj. I tačno 2000€ skuplje od Integre (ja očekivao do 500). Tu su i cene za Fireblade i Fireblade SP, ali blejdaši komentarišite je u temi za CBR, zašto ofujete ovde?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Januar 15, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivano nerealno visoka cena, koja msm da ce ih kostati slabom prodajom....no videcemo, svakako me zanima kako izgleda uzivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6598 Napisano Januar 15, 2017 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Po talijanskom cenovniku,NC750 u svojoj Travel verziji...znaci ABS, tri kufera, mozda i jos neka sitnica za 1000 evra jeftiniji od ovoga ADVa. Koji ce u trenutku kada pocne prodaja (kako tekst kaze) biti nudjen prvim kupcima sa koferom i TomTom navigacijom po istoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Februar 10, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo potvrde "nabildovane" cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Februar 10, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ма да. У Словенији га има у понуди са том ценом. Тј. има га у проспектима...не знам да ли га има на стању. Очекивао сам овакво закивање. Није ми било логике да буде јефтинији од Т Макса никако. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 20, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Minulog vikenda bila je upriličena test vožnja za novinare, na Sardiniji. Prvi video materijal su okačili Italijani, što je i logično. Narednih dana očekujemo i ostale redakcije.Ne parlam talijanski, razumeo sam samo - molto bene. EDIT: Sad ima engleski titl, sinoć kad sam postovao nije bilo, klip je bio tek okačen na YT. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Februar 21, 2017 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvali ju samo tako. 11450€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 21, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije sa Sardinije a nije ni pravi test. Neki lik drnda X-ADV po parkingu i travnjaku, pa ako imate osam minuta viška, pogledajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 23, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan MCN naslovnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 23, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ups! Nisam pročitao tweet, samo sam pokupio sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Februar 23, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Хахаха... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 23, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...