Skiboban 408 Napisano Avgust 25, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo propusnice za padock pa evo par fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Avgust 25, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Bili su i doktori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Avgust 25, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan A evo malo i nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 25, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Moram primetiti da u Brnu sve vrvi od Lorenzovih navijaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 25, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne dolaze ljudi kad pada kisa, nemaju razloga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Avgust 26, 2016 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bili su i doktori...A i neki drugi Al sam ispao na ovoj poslednjoj slici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5305 Napisano Avgust 27, 2016 Integrisan, 13003 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se sutamo u dupe od srece sto uopste imamo prenos kod nas a kamoli sto imamo i komentatore koji su po meni sasvim dostojni svog posla. Blago tebi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Avgust 27, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Nama je sve bilo extra, što se nas tiče, kiše kao ni da nije bilo, ali onu kaljugu na ulazu/izlazu parkirališta ne mogu da im oprostim. Sa onolikim parama mogli su bar tucanikom da pretapaciraju ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Avgust 28, 2016 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bas su i to spomenuli na BT , kako je staza fenomenalna, ali da je krajnje vrijeme da se ulozi koji evro i na okolis staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16833 Napisano Avgust 28, 2016 Integrisan, 8287 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije ta kaljuga bila strasna... mozda 30-50m max, onako obicnog blata. Mislim da bas niko nije omrčio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Avgust 28, 2016 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bogami ja gledao kako trojica guraju GoldWinga, jedva ga iscupase. Tad sam i prvi put video rikverc na motoru u akciji ali bez mnogo uspeha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...