Alekre 12751 Napisano Jun 28, 2016 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Planiram da ponovo zajasim skuter u svojstvu jeftinog i prakticnog prevoznog sredstva. To ce biti masina koja ce se voziti u svim vremenskim uslovima, stojati po suncu na parkingu po 10 sati, povremeno bih odvezao lepsu polovinu na posao itd. Naravno bice odrzavan bez kompromisa i nije mi bitan dizajn, godiste... Vec da sluzi lokalno. Dvoumim se izmedju 50 i 125, mislim da je mala razlika u troskovima a i dobro dodje za dvoje. Izbor sam sveo od 50cc na: Piaggio NRG MC3, Od 125cc: Yamaha Cygnus oko 00 godista, Honda Lead 100 Voleo bih da cujem druga misljenja i preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jun 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Honda Lead ako mene pitaš, ta spravica je neverovatno izdržljiva. Po meni mu je mana što je baš malen, a ti nisi sitan, pa ne znam kako biste se uklopili. Ali skuter je totalno super, pravo malo magarence. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A cek' sto nisi uvrstio Liberty 125??? Koliko znam i taj moped je teska mazga, a gabaritan je pritom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7295 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 3036 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Majesty 250... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Jun 29, 2016 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces sam i bas povremeno sapAtnik(ca)...onda 50. Ako to povremeno bide malo cesce, onda ipak 125. Racunaj i na konfiguraciju terena na najcescoj putanji. Necu mnogo da preporucujem, mislim da su Kymco skuteri pomalo zaboravljeni. Dink i Grand Dink su odlican izbor...pravi radni konji a po svojim dimenzijama dozvoljavaju da se ponesto i ponese, pa i da se suvozac(ica) pristojno spakuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1342 Napisano Jun 29, 2016 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Kazu na forumu da menjam motore (tacno) , ali evo 8 god vozim Hondu SH150, i nemam nameru da je otudjim. Veliki tockovi, udoban za dvoje, jako mali potrosac,itd.Od Hondinog agregata je nastao Kymco, i gomila Kineza.Sa velikim motorom nisam usao u grad a skuterom idem i do Fruske gore, do Kosmaja sa potrosnjom od oko 2,5l (sa vozacem) inace meni je Honda "radni konj" i sve poslove zavrsavam sa njom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Jun 29, 2016 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Msm da ce ti 50ccm biti malo, pogotovo ako planiras jos nekog da vozis. Moj savet to je sve preko te kubikaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Jun 29, 2016 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Honda SH je najprodavaniji skuter u Italiji. Cenovno malo jaci, ali visestruko opravdava investiciju. Liberty je takodje prilicno kvalitetan (ovi polovnjaci kod nas su uglavnom Cargo, kao i Free, to treba naglasiti), medjutim retko se nalaze u pristojnom stanju. Pristupacniji je cenom, ali treba racunati uvek na neki dodatni trosak. Elementarno poznavanje mehanike je pozeljno...mislim to ovde kod nas dodje malo i pod moranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Jun 29, 2016 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan +1 glas za liberty. Teska mazga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 29, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imam iskustvo sa Liberty-jem. Sve pozitivno. Samo da se nađe dobar primerak (Šabac, veza, ovo ono). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Jun 29, 2016 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pomenuo koliko novca je u igri. Mislim da za 600-700 evropskih moze da se nadje Liberty u sjajnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12751 Napisano Jun 29, 2016 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike tako nesto. Probacu i SR125/150. To ima sasvim super snage da povuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7295 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 3036 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Umesto liberty 125 ja bih gledao Kymco agility city125. Ista priča samo noviji. I neko reče kymco je zaboravljen... apsolutno se slažem. Mislim da je za plaćeno-dobijeno kymco No.1 Dink mi deluje kao super radni konj, bar po dimenzijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Jun 29, 2016 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lead sam vozio dosta. Lepo ide. Nije preterano brz, ali ima snage dovoljno. Muz od oko 120 i zena od jedno 60-70kg su se navozali sa jednom. Skuter mozda jeste mali, ali sediste je komforno.Mana mali tocak sa uskim gumama i dobos kocnice. Ostalo je nepoderivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Jun 30, 2016 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazes na moj majesty? Nije mali gabaritima a jako mali potrosac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Jun 30, 2016 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne reklamiram kolegu posto ne poznajem ni njega niti njegov sqt, ali ova majesty je pravi radni konj po pitanju koriscenja i ulaganja a pritom i lepo izgleda i lepo se vozi. Za moj ukus je malo troma ali po performansama otprilike tu u rangu gore pomenutih skutera. Jedan od mojih najblizih ortaka ima takvu Majesty, doduse 150cc vec 7.8 godina. U svo to vreme je imao ulaganja u redovno odrzavanje 200-300 evra i to je to. Jos uvek utegnuta i vozi se svaki dan. A trosi 3l po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 30, 2016 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugar sa kojim sam se puno vozio ima perionicu u kojoj njegov cale pere tepihe. Sve to (tepihe) prevozi Burgmanom 125 vec par godina i to po sistemu dok radi, ne diraj, a sa nadom da ce u jednom trenutku ovaj ispustiti dusu. I to tako traje i traje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jun 30, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ja za svaki dan korstim piaggio quartz. Vrlo redak model kod nas. 75 kubika . Kod mene je 5 godina i sluzi me odlicno,trenutno na satu ima blizu 50.000km i dalje radi kao sat. Za sad od ulaganja kais,rolnice i akumulator ni jedan jedini kvar nisam imao. Trosi oko 4 do 5 litara na 100 km,po sistemu pali gasi sto puta na dan. Neko ce reci da je to velika potrosnja,po meni nije. To da skuter trosi 2 litre na sto km je nemoguce u uslovima stani kreni,pali gasi. Vozio sam i liberti 125 potrosnja je bila ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7295 Napisano Jun 30, 2016 Drug član, 3036 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 75cc 2T ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jul 1, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako 75 kubika dvotaktni motoric.Maksimalna brzina po njegovom satu 90 km/h a merena gps-om 83 km/h. Povremeno skinem deklu pa izduvam prašinu iz kvacila,nakupi se prasine pa zna da trese pri polasku iz mesta. Jes da ima godina al stvarno je dobar motoric za svaki dan,puno lepše se vozi od libertija 125 iz 2000 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Jul 1, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan A pezo eliseo? Prijatelj se sit navozao, ima 125-150cm, vodeno hladjenje, ne gasi ga, ne kvari se Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 1, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada već svi od tri skutera napraviše 19, da ubacim i ja predlog...Aprilia Leonardo 125/150 (ako se ne bojiš ROTAX mašine)...Imao sam doduše 250-ku, išla kao nekrštena, ali šta je taj motor sve fizički izdržao to je vjerujem malo koji skuter preživio da ispriča... P.S. Peugeot Elyseo ima najgori far/osvjetljenje u istoriji skutera!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 1, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran da ima najgore svetlo? A Madison? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Jul 1, 2016 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima nesto izdrzljivo i malo vece imam ja da ti ponudim hondu cn250 helix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Jul 1, 2016 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Alekre bacio rovca....i odjezdio na JamaSi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...