SHeLLe 850 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da spavam jer je 3 ujutru. A i ceo dan sam se klackao. Ali kad dobih ovakvu sobu pre bi da orgijam. Cujem neke kakaljinke okolo samo kupatilo ima 20m2 A na recepciju jedna mala. Metar i zilet al dupence joooj. A kad je videla motor kaze jaoooo vide Fazer. Rekoh nije fazer nego diversion Nju bi sobalio za sve pare i to dok bobi krofna sedi u belu fotelju i gleda , da ne zabavlja matore gazdarice Hahahahah , interna zajebancija, zna on sve ... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Jul 3, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan A gde si ti to stigao? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Pa usput.. Idem kuci... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jul 3, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo? The end? Konec? Kraj? Nema više? Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan @tataenoprase Koliko pare toliko i muzike... Idem na odmor... Dosta sam radio dok si ti citao i ladio Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje Jel se neko sreo u zivotu sa znakom zabranjen saobracaj za motorcikle. A za putnicke automobile nije Jbt , koja glepost. 4 puta me vec zaustavljaju i opominju. Ja se svadjam i jebem mater da nisam znao A sad me dusa boli,promace mi tako dooobra riba u toyoti. Sve vreme smo jedno do drugog, na semaforu i na putu. Gleda ona gledam ja i izjeba me znak. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan O tome cu napisati kad budem bolje volje Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1296 Napisano Jul 4, 2016 prisutan, 1143 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Veću glupost nisam čuo,čuj zabranjeno za motocikle,a nije za automobile!!?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 4, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Uh jbt , samo me Bog sacuvao... A za vas ajde da cujem gde sam.... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Rusija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Iran? (Bocina zelja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 4, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde vozim a imam jos jedno 100km po takvom putu i to sad Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 4, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukrajina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi018 13 Napisano Jul 4, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ukrajina i ja kazem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Pored onolike table "Ukrainski kovbasi" (ili kako se vec cita), znalo se gde je, ali nije fora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 4, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Jeli ? Evo stao sam dupe da odmorim. Majko moja , ovo je zlo... Ja mislio u moldaviju sam najebo. A danas je bilo k a t a s t r o f a, moldavija je velika nula... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 4, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Dakar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Jul 4, 2016 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav Kengur ! Kad porastem biću SHeLLe. Ti si, Šele, MegaKengur. Na tebe su mislili kada su skovali ono "Per aspera ad astra" ili ti po naški "Kroz Čičke Do Pičke". A ti noćas, pod sjajem zvezda, guraš kroz čičke u mega pakovanju. Vala neka ti se posreće neke bliznakinje u Ukrajini - zaslužio si ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1152 Napisano Jul 4, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi na navigaciji odstiklirao asfaltirane puteve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 4, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ne breee. Nema puta. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ode čovek da se ženi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Jul 4, 2016 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Čuvaj se Garmina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2978 Napisano Jul 4, 2016 Drug član, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan To je nista. Ocekuj naplatnu rampu za koji kilometar. Inace gore puteve nisam video nego u Ukrajni i cuvaj se pandura, gori su od nasih 100 puta. Sto se riba tice to je evropski Tajland. Zato SRECNOOOOO! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Napred koleeeega ! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1632 Napisano Jul 4, 2016 Drug član, 1324 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan De ode covek za picku jbt.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...