Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 10, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nesto vise o ovoj nesreci. http://www.informer.rs/vesti/hronika/75690/TRAGEDIJA-NIKSICA-Poginuo-Srbin-prilikom-pada-motora Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 10, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ovde pise malo opsirnije http://www.vijesti.me/vijesti/u-saobracajnoj-nesreci-kod-niksica-poginuo-drzavljanin-srbije-891688 http://www.cdm.me/drustvo/hronika/foto-saobracajna-nesreca-kod-niksica-poginuo-srpski-drzavljanin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 10, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da nije. .uh. . zuta honda vtr1000. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 10, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je VTR1000 po izduvu i hladnjaku sa strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 10, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Darko . . druze moj, , , neznam . .nemam komentar. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 10, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Jun 10, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan STRASNO!!! MOJE SAUCESCE PORODICI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1150 Napisano Jun 10, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan A u pm.. Saucesce porodici Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 11, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Krivina je izgleda jedna od malo ostrijih na tom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mammo 20 Napisano Jun 11, 2016 U prolazu, 24 postova Motocikl: XTZ 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Braco Bajkeri,Prijatelji,Drugari,.... Sahrana Darka Tasevskog je u Utorak 14 Juna u 16h,sa opelom od 15h na Novom groblju u Pancevu u ulici Paje Marganovica(Bavanistanski put). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Jun 13, 2016 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Darko je putovao sa nama u grupi,bilo nas je 20 tak isli smo iz Pluzina ka Trebinju posle Savnika u delu zvanom Jasenovo polje, blaga brza krivina nikome od nas nije jasno sta se desilo jednostavno je ispravio i udario u stenu pored puta.Prijatelju laka ti crna zemlja i siroki putevi nebeski,saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Jun 13, 2016 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz Uprave policije je saopšteno da je Darko Tasevski (40) koji je upravljao motociklom "honda" beogradskih tablica udario u stijenu pored puta i preminuo od zadobijenih povreda. http://www.vijesti.me/vijesti/u-saobracajnoj-nesreci-kod-niksica-poginuo-drzavljanin-srbije-891688 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 985 Napisano Jun 13, 2016 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Darko. Da li je moguće da je zaspao? Pitam iz razloga što se par mojih prijatelja uključujući i mene žalilo da im se spavalo na toj deonici. Baš mi je bila slaba koncentracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 13, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije isao prebrzo, onda je to sledeci najvjerovatniji razlog. Ili srce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 13, 2016 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @GhostMile Ovo drugo ( srce ) prije moguce, posto da se nekome spava na motoru valjda bi stao i odmorio ili bi se bar osvjezio. Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jun 13, 2016 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene redovno uhvati kriza na toj dionici. Razlog je što se u nepunih sat vremena četiri puta značajno mijenja nadmorska visina. Sa 1440 (Žabljak) se spušta na 990 (Šavnik) pa se penje na nekih 1200 pa spušta ka Nikšiću na 650 m. Jako su velike oscilacije u vazdušnom pritisku, značanje su oscilacije u temperaturama. Posebno ako je na Žabljaku bilo vedro a oblak se zab'o iza kanjona Komarnice (mislim da se tunel zove Grabovica) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...