Marko1995 889 Napisano Maj 30, 2016 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo u planu ovu voznju, ali nikako da se dogovorimo kad cemo...stalno neke obaveze i nikad da se skupimo... Dodje i taj dan, petak...Pera mi je javio da mu je gotov motor i put je vec poceo da se planira. Dogovorili smo se da idemo u nedelju putem Zabalj - Zrenjanin - Srpska Crnja - Temisvar - Kikinda - Becej - Zabalj. Subota uvece - makine spremne za put, ostalo jos samo da se uspe gorivo... Dosla je i nedelja...Ustao sam 7.30 opalio selfi i polako krenuo do pumpe... Posle tocenja goriva krenuli smo... U Zrenjaninu Vucko je stao, odma sam znao da nesto ne valja, covek zaboravio saobracajnu...Dobro je pa nismo daleko odmakli od kuce pa je odmah okrnuo nazad, a Pera i Milena su predlozili da ga sacekamo u Aviv parku. Tamo smo nasli neki kafic i kad sam izvadio telefon video sam gomilu propustenih poziva od Vuckovog brata, koji je pokusavao da nas obavesti da je ovaj zaboravio saobracajnu i da je otac u medjuvremenu krenuo da donese istu...Nasli su negde na pola puta, taman dok smo mi popili pice i doruckovali... Ostatak puta do granice smo prosli bez nekog veceg zadrzavanja...I eto nas u Srpskoj Crnji Jedna sa granicnog prelaza Na granici smo se zadrzali 15-20 minuta, bilo je puno pesaka i biciklista lokalaca ispred nas kojima su pregledali torbe pa je malo potrajalo.. Nama su samo pregledali pasose i saobracajne sa obe strane... Kroz Rumuniju lep put, opet bez nekog zadrzavanja i eto nas u Temisvaru Eto problema, gde promeniti pare...Vozali smo se okolo i gledali banke i menjacnice ali nijedna nije radila...Na kraju smo izvukli pare sa bankomata E sad imamo pare pa mozemo do centra da jedemo... Parkirali smo makine negde kod pesacke zone, videli tu par motora pa Kud svi Turci tu i mali Mujo I eno McDonald's, jeste da nisam neki ljubitelj al ajde, iskreno poslednji put sam tamo jeo u Pragu 2013. i prisetio sam se lepih uspomena Posle rucka je usledilo razgledanje grada Posle razgledanja i slikanja smo otisli na pice u jedan od kafica Nakon toga jedna voznjica kroz grad za kraj i polazak nazad. Svratili smo na jednu od pumpi da dopunimo makine Od pocetka dana predjenih tacno 150 km, opet nasuo do vrha i bilo je nesto manje od 4 litre (U Tomosa stalo pola litre vise, dok je Virago povukao skoro litru vise). Potrosnja Pulsera 2.7l / 100 km, stalno pun gas 90 kmh Na izlazu iz Temisvara jedna fotka pored znaka za fejs, jer ako nije na fejsu ko da nije ni bilo U povratku smo obisli Kikindu Mala pis pauza kod Beceja Zalazak sunca I posle 320 km napokon evo ga Zabalj, negde oko pola devet, vec pada mrak Nadam se da nisam puno smorio sa slikama, ne znam vise ni sta da stavim imam ih milion, trudio sam se da bude kratko i zanimljivo, uskoro i video snimak jer sam imao i kameru sto se moze videti na prvoj slici Pozdrav! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4711 Napisano Maj 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bra'o omladinci i omladinka To je mladalački duh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, "Ako nije na fejsu, kao da nismo ni bili!"... Odavno se nisam ovako nasmejao.. Lepo vam bilo.. Zavidim vam.. Svaka cast za volju.. Bravoooo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 30, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za put ( tako se pocinje ). Eto, mozda bi mogao dodati malo informacija kakav je kurs za zamenu novca, cene goriva, klope i pica i tako neke zanimljive detalje ako ih ima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Maj 30, 2016 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo. Daj jos malo detalja, fotki i to sve Evo veceras pustam upload na youtube, bice video od desetak minuta, vozi se uglavnom po Temisvaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Maj 30, 2016 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za put ( tako se pocinje ). Eto, mozda bi mogao dodati malo informacija kakav je kurs za zamenu novca, cene goriva, klope i pica i tako neke zanimljive detalje ako ih ima . E mi smo pare digli sa bankomata, menjacnice nisu radile pa ne znam bas koja je provizija...Uglavnom 1 lei je oko 27 dinara...Na kartici je bilo 8500 din, podigli smo 300 leja...verovatno nije ostalo vise nista, mozda neka sica Jeli smo u McDonaldsu...cene kao i kod nas za 15 leja 2 cizburgera, pomfirt i kolu. E sad pice je malo skuplje nego kod nas ili smo uleteli u skuplji kafic...Npr milksejk je bio oko 12 leja. Sto se tice goriva nasuo sam cisto da utrosim 20 leja sto mi je ostalo i nasuo sam valjda 3.7 litara, al sam sipao 98-icu, a 95-ica je oko 5 leja po litru (tu negde kao kod nas) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Kladovski motociklisti su često u Ro, to nam je komšiluk!!! Dobija se 4.45 lei_a za 1€, otprilike oko 27dinara je lei!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo je uvek par dinara skuplje nego kod nas ali se drastično razlikuje u kvalitetu, većina nas hrani ljubimce tamo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 30, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci i devojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Maj 31, 2016 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran-BL 44 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, samo nastavite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jun 6, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо се навозасте само без рукавица ц,ц,ц,ц,ц Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Jun 6, 2016 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Лепо се навозасте само без рукавица ц,ц,ц,ц,ц Tu su rukavice, samo po gradu nisam nosio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Fino, fino, Temišvar je lep grad. Al što kaže kolega... bez rukavica... jednom me je spucala pčela u ruku, otekla mi za pola sata ko balon... znači ni do kafića bez rukavica Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...