Jump to content

Moto Zajednica

chuky

Članovi
  • Broj tema i poruka

    102
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

3 Pratilaca

O članu chuky

  • Rođendan 18.02.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kladovo
  • Motocikl
    Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA

Poslednji posetioci profila

3230 profile views

chuky's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

94

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav , da li je još uvek dostupna zaštita? Zainteresovan sam.
  2. Ne bih da kvarim temu, samo dopuna informacija... Sale, Brezoi - Sibiu je put E81, to je magistrala koja spaja Ramniku Valča - Sibiu... Transfagarašan nosi oznaku 7c i proteže se od mesta Kurtea de arđeš pa na sever. Ne sumnjam da ne znaš ali ti je možda promaklo pa da ljudi ne prodju tom magistralom, E81, i pomisle da su prošli Transfagarašanom... Veliki pozdrav iz Kladova
  3. I Slovenaca I jedan Makedonac... EX YU ekipa... Jedino Crnogoraca ne beše.
  4. Jeftinije bih je prodao nego što se može naći na sajtovima.
  5. Verovatno će ići u oglase. Posle svih konsultacija, čitanja vaših komentara a i ostalih raznih foruma, sve više mi se mota u glavi da je oglasim i kupim sebi TL oznaku. Dunlop D404 170 80 15, dot 1622.
  6. Videh temu, pročitao je. Mišljenja i iskustva su baš različita. Hvala na odgovoru!!
  7. Pozdrav ljudi. Dobio sam na poklon gume u dimenziji koja je za moj motor. Nedoumica mi je u vezi oznaka TT i TL. Znam šta znače oznake, moj motor koristi tubeles gume a dobio sam TT gume, odnosno gume u kojima ide unutrašnja guma. Da li ima razlike u falcu ili nečemu drugom u stvari pitanje je da li se gume TT mogu koristiti kao tubeles?
  8. Što bi rekli : Najžalije će mi biti kada umrem AKO žena počne da rasproda moto opremu po ceni po kojoj sam joj ja govorio da sam je kupio.
  9. Mislim da je pod tom oznakom radjen za američko tržište i da se zove BOULEVARD. Svi modeli radjeni za van amerike su INTRUDER. Konkretno, manji modeli se bili recimo m50 boulevard u americi a u evropi m800 intruder. Tako je bilo i sa c varijantom, c50 u americi a van amerike c800. M90 i C90 su motori od 1500ccm i verujem da kod nas nose drugačiju oznaku. Iskustva korisnika za motor koji je star godinu-dve je nerealno tražiti. Verujem da nema greške, svi motori su dobri dok su dobri, ovaj je noviji pa je sigurno dobar. Srećna potraga za njim.
  10. Tek sam sad pogledao celu temu, vidim da sam već pisao. Izvinjavam se
  11. Ne znam koje majstore posećuješ po pitanju viraga, ali ja tu informaciju još nisam dosad čuo. Ako tvoj motor ima 25-26000km a čuje se nešto unutar korpe, promeni majstora. Ja kupio viraga sa tridestak hiljada, vozio ga 50 i kusur hiljada, prodao ga i dalje ga sadasnji vlasnik vozi. Za tih 80 i kusur hiljada km radnog veka motora, zamenjene lamelice a korpa je i dalje fabrička. Samo da napomenem da nisam mehaničar, ja sam samo ljubitelj motora. Nisam problema imao sa agregatom. Kao što sam u nekoj od tema napisao: Regler, namotaji i akumulator moraju biti dobri jer ako to nešto ne valja, akumulator slabi i verglanjem slabim akumulatorom se unistava frajlauf pa u nekom trenutku rikne. Na pedesetak hiljada km zameniti lamele i obratiti povremeno pažnju na žbice zadnjeg točka. Već par godina vozim intrudera 800, prvo M a trenutno C varijantu. Verujte mi da mogu da kažem da sam se slatko navozao viragom, i da mi je po sigurnosti agregata, virago na prvom mestu u odnosu na intrudera.
  12. Prijatelju, ovde buduci kolega, sto se motora tice.Imam par pitanja za Virago, vidim da si ga vozio duze vreme.Naisao sam na dosta oglasa gde se prodaje sa 50000km. Citao sam da treba obratiti paznju na sistem prenosa, jer se tada obicno menja(kada je 50000km).Hteo bih da kupim Virago, ali nisam siguran da li ima delova za njega i sta sve treba da pogledam kada ga budem kupovao, ako je to uopste dobra kupovina.Nemam veliki budzet, da mogu da uzmem nesto jace ili vece kao intruder ili marauder, a hteo sam neki cruiser.Da li da uzimam taj motor ili ne...I koji su moguci kvarovi?Mnogo bi mi pomogao, jer mi je to prvi motor koji kupujem.

    Hvala unapred...

  13. Samo da javim da su napustili Kladovo još pre par sati...
  14. @Dexterr gde spavaš u Kladovu? Moji dobri prijatelji imaju aprtman za dvoje, dvorište, nastrešica za motor... Bilo bi mi drago ako će neko od vas prenoćiti kod njih. 2400rsd za dvoje, ja ću biti taxista onima ko spava tamo...
  15. Deder molim vas pogledajte datume koji ste napisali! Zar ne bi trebali biti 28.06. u Kladovu na noćenje?? Kopaonik je 27.06. jer je zvanični start ture 28.06.???
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja