Vaske4s 1732 Napisano Maj 21, 2016 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Ducatija u prvih 10... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 21, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ne odustaje od "ruzan pad", mozda kad bi ga neko pljunuo u lice i rekao mu sta je bas sam te lijepo pljunuo bi skontao da nema lijep pad i lijepo pljuvanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 21, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 21, 2016 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ne odustaje od "ruzan pad", mozda kad bi ga neko pljunuo u lice i rekao mu sta je bas sam te lijepo pljunuo bi skontao da nema lijep pad i lijepo pljuvanje? I u Njemaćkoj se ćuju?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 21, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan U bosni sam p.s. odvali neko u zid od moto trojki i puce motor(ram) na pola i kaze legenda 'nije cjela viljuska nastradala samo nosač' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 21, 2016 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U bosni sam p.s. odvali neko u zid od moto trojki i puce motor(ram) na pola i kaze legenda 'nije cjela viljuska nastradala samo nosač' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 21, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nisu ni svesni kako ce Rossi da ih odvali sutra... jujuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 21, 2016 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izbacuje ga Iannone u prvom krugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 21, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Iannone nije bas toliki pajser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 21, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.crash.net/motogp/news/230595/1/rossi-lights-up-mugello-with-dramatic-pole.html sve jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Maj 21, 2016 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Iannone nije bas toliki pajser Samo se nadam da nije toliki pajser. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 21, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 21, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zakuvalo se .. kakav timski rad Vinalesa i Rossija Nisu ni poceli novu sezonu vec saradjuju :) :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je vec do sada jasno da li jeste ili nije pajser ... a da li ce to sutra da dokaze ponovo ili ne ... pitanje ... a da bih voleo da pobedi ... voleo bih ... Forza Ianoneee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Maj 21, 2016 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je vec do sada jasno da li jeste ili nije pajser ... a da li ce to sutra da dokaze ponovo ili ne ... pitanje ... a da bih voleo da pobedi ... voleo bih ... Forza Ianoneee Pa ne znam ni sam. Možda bih voleo i da pobedi,čisto da utera Doviciozu. A da je pajser, to sigurno. Al možda se desi i da promaši Rosija pa "sjebe" nekog drugog. Po meni ova pol pozicija ne znači mnogo,sem kao pokazatelj da li Rosi ima brz krug kao ostali ili ne. Ima jaaako puno staze do prve krivine, ima da se izmešaju do prve krivine samo tako. Iskreno, više me plaše ovi iz drugog reda da će da naprave pičvajz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 21, 2016 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da će Pirro bolje da prođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 21, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net MotoGP @crash_motogp 42m42 minutes ago Top five 'last of the late brakers' by @BremboBrakes: Valentino Rossi Marc Marquez Andrea Iannone Maverick Vinales Jorge Lorenzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.dragan67 26 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto imam osecaj da ce u prvoj krivini dosta njih da otpadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 21, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je ona Biadjijeva bivsa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Maj 21, 2016 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jeste...italijanska misica. Nisam u toku sa ovim na slici, ali je na konto Biaggievih ex bilo raznih stosova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Mogu zamisliti kako će sutra biti u Mugellu, još Rossi kreće prvi.Pre 2 godine smo Djeneral i ja bili, gledali,navijali za našeg favorita pa je bilo super,a sad će biti ludnica.Uf kako bi voleo da sam opet tamo. Goooo Vale 46 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 22, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ode Yamaha 99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Maj 22, 2016 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ocajan vikend za sada za 99. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 22, 2016 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Dženifer opet kuka kako je neko pomagao Rosiju. Ovaj put je to Vinjales. A što je on "šlepao" za sobom Janonea?! I Janone svaki krug imao bolji rezultat. Na kraju, što nisi odvezao bolji krug od Rosija?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 22, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rđavom ku*cu i dlaka smeta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...