boza_kg 4667 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 3585 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi se reklo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Decembar 29, 2023 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan Evo za pocetak par slika kako izgleda moj TMAX. Kupljen nov u maju 2019. tesko modifikovan, sem pogona. Spaisak delova koji je zamenjen ili je dodat je veoma dugacak. Vesanje je ohlins, a od bizarnosti ima i emerg.brake lights by Rizoma ili bezicno punjenje sa vesanjem za telefon i sl. Slike ispod nisu nastale u jedmom trenutku, tako da ima delova koji su na slici ali su kasnije zamenjeni. Ako nekoga nesto zanima sto je video na slici neka pita. Promenio Decembar 30, 2023 član pinokio 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano Decembar 29, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Opasan stroj... Samo ti piši na Forumu, ne obaziri se na sve komentare.. Za dobrim konjima uvek se prašina dizala... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2517 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da počnemo..koliko može da "razvije" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuka 12 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha T Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi zuti i drugi sivi TMax u mom Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Džim Džarmuš said: Da počnemo..koliko može da "razvije" 175km po njegovom satu ali ja bih kazao da je 165 max po GPS. Nije to masina za takvu brzu voznju, budimo relani. Moze, nece da stenje, ali to je ipak skuter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2517 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno,obrtni momenat i međuubrzanja su tu poenta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2517 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @pinokionisi menjao varijator,rolnice u smislu nadogradnje i sl.?j.costa itd..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Džim Džarmuš said: @pinokionisi menjao varijator,rolnice u smislu nadogradnje i sl.?j.costa itd..? ne, on je bio do ove godine u garanciji. bilo kakvi zahvati na motoru mogu da velika glavobolja ako je potrebno isposlovati garanciju. ove godine sam morao da menjam kola pa nije ostalo para za tmax unapredjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano Decembar 29, 2023 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tamo neke 2009 imao onaj prvi model, restilizovan. Bio 2007. Gianneli kompletna grana i auspuh, multivar… to je islo kao bolest. Sad ganjam opet taj model. Ovi noviji su za mene jos uvek preskupi. Ne bih mogao da prevalim preko mozga da dam tolike pare za to. Videli su BMW i Ducati filozofiju, napravili dobro vozilo i koknuli cenu jedno 30% u + i ubise se od prodaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11531 Napisano Decembar 29, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čak razmišljao u nekom momentu ove godine da menjam moj XADV za Tmax taj 2019. (Zbog moje visine mi taj model odgovara jedino), ali odustah.. za sada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15611 Napisano Decembar 30, 2023 Integrisan, 9274 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I bolje što si odustao, pojeo bi ga sa svoja 2m visine i koliko kg žive vage (bar 120) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Decembar 30, 2023 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan jos par slika 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3945 Napisano Decembar 30, 2023 Drug član, 886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lepo složen, jako mi se dopada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15611 Napisano Decembar 30, 2023 Integrisan, 9274 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koja fantazija, bravo! Da je moj, udenuo bi mu boju zlata na par mesta i to bi bilo to. Felge prvo (da se slaže sa bojom čizama amorta), neki detalj na kormanu i štep na sedištu. Možda ali samo možda neki detalj na prednjoj desnoj bočnoj plastici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11531 Napisano Decembar 30, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Satelis je napisao: I bolje što si odustao, pojeo bi ga sa svoja 2m visine i koliko kg žive vage (bar 120) 110, nemoj da preteruješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Decembar 30, 2023 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @pinokio koliko ima smisla taj mali vizir? Ja bih rado posedovao takav model ali ja to ne vozim po gradu pa mi deluje kao da bi me razbio vetar sa tim vizirom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Decembar 30, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od jos jednog forumasa koji vozi Tmax. Iako ne pisem cesto, citam skoro svaki dan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3945 Napisano Decembar 30, 2023 Drug član, 886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa piši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Decembar 30, 2023 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Floyd said: @pinokio koliko ima smisla taj mali vizir? Ja bih rado posedovao takav model ali ja to ne vozim po gradu pa mi deluje kao da bi me razbio vetar sa tim vizirom. ima veoma smisla. ako imas elektricni vizir. kada si u gradu, drzis ga spustenog i hladis se. leti to meni zlata vredi. kada je hladno ili kada si na otvorenom, podignes ga i cepas. da li bas ovaj ili za 7 cm visi, ili neki jos visi, to zavisi od tebe, visine, pozicije glave, kacige. ja imam tri vizira Promenio Decembar 30, 2023 član pinokio 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 728 Napisano Decembar 30, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao lutka, nista je tu ne bih dirao Mene zanima tj voleo bih da cujem utiske ako je neko vozio oba t max vs x adv ali sigurno nema greske ni sa jednim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Decembar 30, 2023 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, stikis said: Motor je kao lutka, nista je tu ne bih dirao Mene zanima tj voleo bih da cujem utiske ako je neko vozio oba t max vs x adv ali sigurno nema greske ni sa jednim vozio sam ja. cak i NC 750 u obe verzije, manual i DCT. ADV je motor koji lici na skuter a Tmax je skuter koji lici na motor. Vesanje i pozicija motora su kod oba ista ali je razlika u samom menjacu i nacinu na koji on radi. sedenje je slicno manje-vise. meni se dopada mnogo vise skuter. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 728 Napisano Decembar 30, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan NC ipak ima rezervoar izmedju nogu drugaciji je osecaj Imaju samo 2 "mane" bezobrazno su skupi (ali moze im se jer imaju veliku potraznju) i imaju lanac. Kakav je sa potrosnjom t max po gradu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Decembar 31, 2023 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, stikis said: NC ipak ima rezervoar izmedju nogu drugaciji je osecaj Imaju samo 2 "mane" bezobrazno su skupi (ali moze im se jer imaju veliku potraznju) i imaju lanac. Kakav je sa potrosnjom t max po gradu? poredio sam ADV sa TMAX. zato i kazem da je ADV pravi motor koji svojim sedenjem i pretincem ispod dupeta pokusava da te prevari, isto vazi i za integru. ne znam koliko tacno trosi gde. ja ga vozim po gradu i to varira od 4,5 do 5 litara. nemoj me drzati za rec jer slabo gledam te brojeve a jos manje vodim brigu o potrosnji. prosto receno vozim kako mi se vozi. sebe bi ocenio kao umerenog ka rasipnom vozacu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Decembar 31, 2023 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, pinokio je napisao: da li bas ovaj ili za 7 cm visi, ili neki jos visi, to zavisi od tebe, visine, pozicije glave, kacige. Tu nemam nikakvih problema, visok sam metar i šumska jagoda Znači savršen skuter za mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...