Miisa BG 62 Napisano Novembar 13, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost ne bih, prodajem ga iz razloga sto sam naso posao preko i idem iz Srbije. Tako da sada rasprodajem motor i dva auta, na moju veliku zalost ali sta da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurista 30 Napisano Novembar 23, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pretres... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Novembar 23, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drdamjan 69 Napisano Novembar 26, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/25/2017 at 9:15, cika miloje je napisao: Преко пријатеља сам купио гуме у Дојчланду (133,20 еура). Још увјек су тамо, ал ускоро стижу. Треба ми инфо гдје их у Панчеву или ближој околини (БГ), могу монтирати, тј. вулканизера који то ради? Да ли мјењати и унутрашње гуме (предња ми постепено попушта, задња не)? Je li bilo problema s montiranjem Anakee3 prednje gume? Na forumima sam čitao neke fame, nikad objašnjene, da se ne može, da je teško, da trebaju neki trikovi... Kao ta nije za žičanu felgu i nešto porub ne odgovara, i slično. I kao uspjeli trikom, ali trik ide u grob sa virtuozom majstorom, valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Novembar 26, 2017 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Majstor je montirao bez problema. Nisam ga zapitkivao. Gume odlične. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1797 Napisano Decembar 8, 2017 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Prodje ova sezona, moja prva posle sedam susnih godina. Toliki me je neizdrz uhvatio bez motora, da sam svog KLE-a kupio 3. januara, po mrazu, snegu i ledu. I nisam se pokajao, sto smo se bolje upoznavali nas dva, to sam sve vise shvatao da sam naravio pravi izbor. Udoban polozaj sedenja, lak za voznju, snage sasvim dovoljno sto se mene tice, kocnice solidne (doduse stalno se vozim sam), prilicno stabilan zbog velikog prednjeg tocka - par puta mi je spasao glavu kad sam vec mislio da je gotovo po nekoj rizli koju nisu sklonili sa magistrale... Jedino sto mi smeta na njemu je sediste - imam Bobanovo, tako sam ga i uzeo, ali posle 50-ak kilometara moja pozadina pocinje jako da negoduje, pa ustajem cesto da je malo rasteretim. Jos nisam uspeo da odgonetnem u cemu je problem, sediste je odlicno uradjeno, mozda zato sto je malo uze od mog bivseg motora, pa se nisam privikao. Sve u svemu - ja prezadovoljan. Zbog obaveza, sto privatnih sto poslovnih, nisam mnogo presao, oko 3500 km ukupno, ali sam u njih uspeo da spakujem dva odlaska do mora, prvi put sredinom juna, do Budve i nazad, a drugi do Herceg Novog na moto skup, pa preko Albanije, Rozaja i Novog Pazara kuci. Bilo je tu i jos par duzih voznji po Srbiji, s jedne takve sam vozio blizu 100 km u patikama punim vode do kuce, bilo - ne ponovilo se. Od sada obuvam cizme i do prodavnice. Malo sam ga probao i po blagom off road-u, mada mi gume nisu za to (Conti Tour), ali sam poprilicno zadovoljan kako se vladao, cak sam uspeo i da ga preteram preko nekog oranja dok je moj drugar okretao svog Fazera na seoskom puticu jer smo morali da se vratimo nazad. Samo sam mu doviknuo: Kupi motor pa se vozi!!! Sada je garaziran, ceka prolece, nove gume i nove avanture... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1797 Napisano Decembar 8, 2017 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jesenas sam kupio i bocne kofere Givi, sa sve originalnim nosacima, ali su oni skinuti sa TDM-a, tako da cu morati da odradim neke prepravke da bi ih montirao na KLE-a. Ako neko od vas ima bocne kofere bio bih mu jako zahvalan da okaci ili mi posalje slike istih na motoru i kako je reseno kacenje samih nosaca na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj KLE, vec deseta godina da drma i ne pokazuje znakove posustajanja 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Au, brate, ti ga voziš za sve pare. Ovako se u mom kraju po Homolju voze samo kros motori. Gume su vidim - kramponke, inače... Koliko si ti visok? Ovakva vožnja bez dugačkih nogu - teško. Ja probao par puta dok sam imao enduro gume, ali sa mojom visinom od 178 cm mnogo zajebano. Od tada se vozim uglavnom asvaltom, putujem kada imam vremena po 200 - 300 Km i za to mi služi KLE, a i takve sam mu gume stavio. Alal vera i neka te služi još dugo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3089 Napisano Decembar 9, 2017 8-bit, 1900 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, STOP said: Evo i moj KLE, vec deseta godina da drma i ne pokazuje znakove posustajanja Uh, ovo odvozati sa KLE-om je podvig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shkrba 5 Napisano Decembar 9, 2017 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan alal vera care. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4479 Napisano Decembar 9, 2017 Advanced Member, 1982 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, STOP je napisao: Evo i moj KLE, vec deseta godina da drma i ne pokazuje znakove posustajanja A ja mislio da vozim po terenima koji nisu prikladni za KLE-a... Kakva zabluda Vidim da si ti svog dosta olakšavao i očerupao, ali zanima me da li si možda menjao zadnji amortizer ili radio nešto na zadnjem kraju (izuzev dog-bones)? Gledam kako opušteno penješ stepenice a znam da sa mojim nema šanse da se to radi a da se žestoko ne zakači skid plate-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom se ja istrpovao da je KLE-o nesto visociji i terao ga po nekim dzombama i vracam se na put i zveknem o ivicnjak dole nije mi bilo dobro. Tezak je, a i ja 100kg, malo sam ga precenio. Ovakvih puteva i staza mislim da u okolini Kraljeva ima bas dosta, Stolivi, Goc, Maglic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Gliga je napisao: A ja mislio da vozim po terenima koji nisu prikladni za KLE-a... Kakva zabluda Vidim da si ti svog dosta olakšavao i očerupao, ali zanima me da li si možda menjao zadnji amortizer ili radio nešto na zadnjem kraju (izuzev dog-bones)? Gledam kako opušteno penješ stepenice a znam da sa mojim nema šanse da se to radi a da se žestoko ne zakači skid plate-om. Zadnji amortizer je original, niko tako (cca 60k km na najtvrdjem polozaju, dosta izdrzljiv ali skroman). Zakacim i ja skid plateom, ali nekako lagano @srle69 186, duge noge su super kad zagusti @Zog kad idemo?? @mradomir @Shkrba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Decembar 13, 2017 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i video od ovog vikenda, put na Svilaju preko Sinja. https://www.youtube.com/watch?v=zJdHqIMW_kw 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Decembar 13, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa jucerasnje voznje po gradu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Decembar 18, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko na prodaju polovne protektore za ruke na kormanu što stoje na KLE-a? potrebno je mom kolegi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Decembar 18, 2017 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam sve naviKLE, isteKLE, poKLEKLE, kao i one preteKLE..da ako neko zna, ima, iLi možda zna (a da nisu po oglasima), prodaje pomenutog 2004. i mlađeg..tenkju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Decembar 20, 2017 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan On 12/18/2017 at 9:52 PM, dangubas said: pozdravljam sve naviKLE, isteKLE, poKLEKLE, kao i one preteKLE..da ako neko zna, ima, iLi možda zna (a da nisu po oglasima), prodaje pomenutog 2004. i mlađeg..tenkju iLi poKLAnja, možda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1888 Napisano Decembar 24, 2017 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. U potrazi sam za endurom. Izmedju ostalog gledam i Kle, gde mi se jedqn izdvaja.ovaj primerak je u pitanju https://www.polovniautomobili.com/motori/11438544/kawasaki-kle . Zna li mozda neko nesto o ovom motoru, mozda je i vlasnik odavde. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Decembar 24, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan To nije moj, moj je malo stariji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Decembar 26, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad par slika, gde smo zajedno u kadru. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1888 Napisano Decembar 26, 2017 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ko lutka. On je pod tobom ko bicikl, bice da imas skoro 2m. Ja bih se sa svojih jedva 170 cm jedva i popeo na njega. Pozdrav, imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Decembar 26, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam 187. I nisam ga dodatno podizao, tako da je manje vise standardan. Komsija moj koji ima manje od 170 ga je zajahao mogao je da stoji na njemu, ne naravno ovako. Inace skoro sva oprema je sa foruma od kolega, ali za toplije uslove. Preko dana na 10c' je bilo dobro ali nocu na 3c' sam se smrzo ko p..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Decembar 26, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje vezano za lanac i zupcanike. Pocelo je da mi se cuje zveckanje, kao da je u menjacu. Pa sam mu skidao lanac i zupcanik, i onda dok radi nista se ne cuje i kad menjam brzine. Kad sam sve vracao na mesto, primetio sam da mi je onaj osigurac sto ide na prednji zupcanik dosta podran. Kad sam sve to vratio na mesto i vozio par dana bilo je sve ok, bez ikakvih zvukova. Danas je opet pocelo da se cuje, samo dok se vozi, tj. dok se okrece lanac. Dok je u mestu i radi u leru nista se ne cuje. Ako je neko imao slicnih problema tj. simptoma neka me posavetuje sta da mu radim, lanac i zupcanici su mu solidni nisu upropasteni. Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...