Dadony 13 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, inače mi je ovo prvi motor. Послато са SM-G7102 уз помоћ Тапатока A Aprilia Atlantic...??? To ne računaš motorom, čini mi se da si na njoj izgubio nevinost... Sa srećom i puno zajedničkih kilometara. Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub zeleni 4 Napisano Januar 16, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan To je nešto drugo, ovo je motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6859 Napisano Januar 16, 2016 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim kao novi ponosni vlasnik ovog vrhunskog motora. Od juče je u garažu ušao KLE 500 2002 g, čekam malko ljepše vrijeme pa javljam prve utiske. Pozdrav svim KLE - ovcima. Dobro ti nama došao. Ipak da se ne zavaravamo - daleko je KLE od vrhunskog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Njemu je vrhunski i to niko nemoze da ospori. Uzivaj vozi nakrivi sesir. Ljudi pricaju vetar nosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je...pozdrav i dobro nam dosao kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6859 Napisano Januar 16, 2016 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Opušteno kolege. I sam vozim KLE-a i generalno sam zadovoljan, ali realno nije vrhunski, možda ima odličan odnos uloženo/dobijeno, u svemu je dobar ali nigde najbolji. Sve u svemu ne vidim mu u skoroj budućnosti zamenu koja bi bila prihvatljiva po mnogim kriterijumima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem te ali pusti coveka da se i on nauziva i bude zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub zeleni 4 Napisano Januar 16, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno , sigurno ima bolji , ali meni za početak najbolji. Što bi rekli mi u MN čekam da svanu dani i da ga malo pripremim pa ću onda javit utiske. Mada je on u odličnom stanju, potrebno je samo uraditi servis,( i ako je predhodni vlasnik rekao da ne treba ja ću da budem miran) i naravno prevod i registracija. Trebaju da mu se promijene harmonike gumene na viljuškama, a to ću morati naručivati iz SRB. I naravno neka dodatna oprema, bočne torbe,grijači ručki,zaštite za ručke,12v utičnica i mada ima dobra svijetla staviću mu bi xenon (već uzeo projektor). Послато са SM-G7102 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 17, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je prica sa kupovinom motora u tvom slucaju SRB->CG?da li ide carinjenje i to posto vise nismo ista drzava ili ima nekih olaksica?pitam informativno... P.s.dobro dosao ,da se navozas mnogo ali prvo da dobro proveris kocnice i promenis sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Januar 17, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pozdrav Ja sam se vec predstavljao ali sam nesto ocito zabrljao jer nisam toliko vican pisanju na forumima Niko mi nije ni odgovorio , dakle sad cu ponovo. Vlasnik sam Kle-a od avgusta , godiste mu je 95. Svajcarac je i vodi se na 20kw, radjeno je svasta nesto da se izvuku dodatni konji. AKo neko ima ili zna nekog kod koga bih mogao da nabavim fabricki air box, bio bih veoma zahvalan. Imam gljive na karbovima a vratio bih fabricki filter. Inace moj surak je pre neki dan pazario isto KLE i ima original bocne nosace pa ako je neko zainteresovan za mere,neka se javi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 17, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао у секту! Лепо ти моторче! ПС Јеси успео да "навијеш" агрегат до 50 коња? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dikele sedište! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je prica sa kupovinom motora u tvom slucaju SRB->CG?da li ide carinjenje i to posto vise nismo ista drzava ili ima nekih olaksica?pitam informativno...P.s.dobro dosao ,da se navozas mnogo ali prvo da dobro proveris kocnice i promenis sediste Evo ja sam upućen u to... U avgustu sam kupio Suzuki Freewind u Obrenovcu i sad ću ti napisati koliko sam se naplaćao, olakšica nema ama baš nikakvih. Tamo sam platio kupo-prodajni ugovor 8€ (platio vlasnik) odjavu skoro 40€, na granici špeditera 30€, carina i PDV 305€, još jednog špeditera u Podgorici 30€, ležarina za kombi (prevoz)14€ i na kraju prva registracija 260€. Prije 2 mjeseca uzmem KLE u Lazarevcu i oduzme ga policija zbog greške u saobraćajnoj, na šasiji je (izmedju ostalih) bio broj 33349 a u saobraćajnoj 3349 i ta procedura je trajala punih 2 mjeseca, vratili ga prije 3 dana, carina i PDV 220€, registracija 152€. Pa kome se isplati... a isplati se jer kod nas ljudi (većina) nemaju neviku da održavaju motore nego deru dok god se kotrlja, u regionu niko bolje od ljudi iz Srbije ne čuva motore. Makar iz mog iskustva. Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 17, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da je nekoliko ljudi iz CG pazarilo motore u SRB pa mi nije bilo jasno o cemu se radi...Da li je tolika razlika u ceni pa se isplati ili je sve to zbog nekih mogucih olaksica...ali sad mi je jasnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 17, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Dikele sedište! Ааа, сосе манге седиште!!! ПС Тако нешто ћу и ја на мог да турим, Боже здравље... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Januar 17, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Sediste je extra 50 konja ne znam da li ima, cevke za izduv su mu odradjene sire, stavljen drugi top, otvoreno sve i ima pravi enduro zvuk. Pecurke na karbove i verovatno vece dizne. Trosi mi preko 7 - 8 litra . Vratio bi mu fabricki air box,zato sam i pitao da li neko ima na prodaju. Dizne tek da proverim. Ipak sam ja u godinama i ne zudim za brzinom vec za ekonomicnom voznjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Testiran moj motor od kad je kupljen 22.09.2015. godine, sipano ukupno 5000 dinara sat okrenuo 1012 km. pa vidi potrošnju. "91 godište. 80% je off road bez naglih kidanja i zatezanja ponekad čisto da probam. Inače se poštuju sva ograničenja, rastojanja. Naselje 50 van 80 autoput 120km/h. Nema naglih kočenja. Jedino grad kad idem na posao kad je gužva bude po neko trzanje. Inače zadovoljan uživam u svakom kilometru vidim sve ne žurim nigde. Kad stignem stigao sam. Reći ćete voziš ko baba al nema veze najsrećniji sam kad mogu na poljskom putu gde nema nikoga da povezem cisto da me želja mine jer nema rizika ako padnem sam pao sam se udario. A u saobraćaju sam jako disciplinovan iz razloga sto sam svestan da svest kod vozača automobila nije dovoljno razvijena i da nedovoljno vode računa o nama. Pa ja vodim računa i o njima i o sebi. Veliki pozdrav i puno bezbednih km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 18, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Trosi mi preko 7 - 8 litra . Naselje 50 van 80 autoput 120km/h Ја сам "малкице живљи"... Градска, по локалу и БГ-у 50-60, али ... кад идем на пут, а нисам возио ауто-путем, то ми смор, кроз насељено 40-70, магистрала ван насељеног 80-130 и то агилне вожње - брзо убрзање, брзо успорење. При таквим режимима, по локалу троши 4,8-5,0, а на путу 4,5-4,7. Због тога сам одустао од озбиљне намере да уградим плински уређај, коју сам имао пре куповине овог мотора Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Brzo ubrzanje postoji al brzo usporenje malo teže jer kawa kle 500 ima lošije kočenje šta god da uradiš. Prema tome oprez.Kočnice, Podloga, put, guma faktori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 18, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Наравно да је лошија кочница у поређењу с другим моторима, мада ... чуда се догађају у комбинацији са шалтањем на ниже. Барем је такав мој утисак. Било је кад је требало бааааш "брзо" успорити. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Trosi mi preko 7 - 8 litra . Naselje 50 van 80 autoput 120km/h Ја сам "малкице живљи"... Градска, по локалу и БГ-у 50-60, али ... кад идем на пут, а нисам возио ауто-путем, то ми смор, кроз насељено 40-70, магистрала ван насељеног 80-130 и то агилне вожње - брзо убрзање, брзо успорење. При таквим режимима, по локалу троши 4,8-5,0, а на путу 4,5-4,7. Због тога сам одустао од озбиљне намере да уградим плински уређај, коју сам имао пре куповине овог мотора На плин се КУВА на нафту ОРЕ а на бензин се ВОЗИ !!!! Добро штеловање,добра потрошња,не би смео да пређе 5л Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 170 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Testiran moj motor od kad je kupljen 22.09.2015. godine, sipano ukupno 5000 dinara sat okrenuo 1012 km. pa vidi potrošnju. "91 godište. 80% je off road bez naglih kidanja i zatezanja ponekad čisto da probam. Inače se poštuju sva ograničenja, rastojanja. Naselje 50 van 80 autoput 120km/h. Nema naglih kočenja. Jedino grad kad idem na posao kad je gužva bude po neko trzanje. Inače zadovoljan uživam u svakom kilometru vidim sve ne žurim nigde. Kad stignem stigao sam. Reći ćete voziš ko baba al nema veze najsrećniji sam kad mogu na poljskom putu gde nema nikoga da povezem cisto da me želja mine jer nema rizika ako padnem sam pao sam se udario. A u saobraćaju sam jako disciplinovan iz razloga sto sam svestan da svest kod vozača automobila nije dovoljno razvijena i da nedovoljno vode računa o nama. Pa ja vodim računa i o njima i o sebi. Veliki pozdrav i puno bezbednih km. Ako ti voziš kao baba ,onda ja vozim kao deda ,šalu na stranu ,moja mašina je 2005 ,sve dovedeno u top stanje i potrošnja cele prethodne sezone mi se kretala oko 4,4 l ,uključujući bar 30% gradske vožnje. Na otvorenom retko kad preko 80 km/h,autoput 110 km/h(mada je to bila jedna kraća relacija i tad znam da je trošio više od 5,5l), S obzirom da dugo vozim dizela nešto mi ne ide da teram KLE-a u visoke obrtaje,mada bi trebalo. Verovatno sve to dolazi sa godinama 50% vožnji sam imao sa lepšom polovinom i nisam primetio neku bitniju razliku u potrošnji,možda zato što je tad vožnja još laganija. Pre detaljnog čiščenja,sinhronizacije i podešavanja karburatora potrošnja je bila oko 5 l i nije išao ni približno kao sad. Sa koferima potrošnja na otvorenom raste za nekih 0.3l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene ocekuje zamena lanca i lancanika zamena ulja obe gume oteracu ga kod lukaca u Bataju da mi to zameni i dihtung na poklopcu i da mi nasteluje ventile. Stose tice plastika okrpio sam zadnji kraj ceo bilo puno pukotina od prethodnog vlasnika. Prekosutra skidam prednji deo da okrppim i to onda ide na smirglanje sve to i farbamo se belo. Posto je ljubicanstven. Spremamo za sezonu samo da ode temp u + 15. Moze li preporuka za pomenute delove gde da kupim. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja to sve.lanac lančanike, imas i u komp ko u batajnici sve to da kupis, kod mene je besplatna ugradnja lanca i lančanika ako ih kupiš kod mene,ili 1500din ako ih doneseš,cena kod mene ti je kao u kompu mozda malo niža. Tu sam u novoj pazovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...