SHOKLA 1751 Napisano Novembar 28, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Znaci li to da, ipak nisam jedini koji vozi KLEpetusu Pratim temu, i razmisljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Transfagarasan varijanta izgleda opako!Sto se mene tice svakako cu imatu u planu ovu turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan za. Ma skup bolje u Alpima, taman da imamo izgovor da obidjemo i Alpe, a Rumunija kao odvojena tura. Tako je i sigurnije, ko zna da li severnjaci(Nemci,Cesi itd.) praktikuju beli luk kao preventivu od Rumunskih krvopija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zg.Ante 3 Napisano Decembar 1, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav paKLEni ... prijedlog Transfagarasan je svaku pohvalu .. nadam se da će te nas obavijestiti kad se definira i datum. a Alpe ... kao što je Kroko i napisao ...... meeting se polako ali sigurno dogovara .. Pozivam Vas da se priključite raspravi sa Vašim prijedlozima .. svejedno na kojemu forumu (ima ih dosta .. linkovi su navedeni u temi) http://www.motoforum...11-!!-rasprava/ http://www.motoforum...e-meeting-2011/ http://www.facebook....29231625&v=wall nadam se da se vidimo na KLE meetingu u Alpama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam procitao da je turu Transfagarasan najbolje planirati u periodu juni-juli zbog vremenskih prilika i da je sama deonica kao stvorena za soft enduro uzivanciju. "Dracula on KLE" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkic 3 Napisano Decembar 3, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: beograd-milosevac Motocikl: kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu, i mislim da je dobra ideja.Ja sam za! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, igrom slucaja (pas i macka koji se jure u garazi) oboren mi je KLE, i komplet se polomio zadnji levi migavac, jel moze negde da se naruci ogirinal, ili bilo koji pashe, naravno zamenio bih oba da ne budu razliciti hvala na savetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 5, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Proveri u Louisu. http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10033350&typ_id=LE500A&lang=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan POzdraw.Prosle nedelje sam kupio KLE-a ,i mislim da malo vishe trosi ....Sumnjam da neshto nije u redu sa diznama poshto mi vlasnik rece da su valjda sirene da bi bolje vuko ili shta vec....Da li neko zna gde mogu da ih narucim i koja je cena ,valjda se hvataju i od ostalih modela koji nose isti mottor????Inac emotor vuce kao lud i pali kao mina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Hm, igrom slucaja (pas i macka koji se jure u garazi) oboren mi je KLE, i komplet se polomio zadnji levi migavac, jel moze negde da se naruci ogirinal, ili bilo koji pashe, naravno zamenio bih oba da ne budu razliciti hvala na savetu! Imaju da se naruce u Guevara-i, ali je komad bio oko 2800rsd ako se dobro secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Decembar 16, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aj'mo sad,pomoc prijatelja! Potrebno sledece za KLEmpu 92.godiste: 1. Lanac bregaste 2. Spaner 3. Komplet lamela sa oprugama Gde i kod koga potraziti?Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Decembar 23, 2010 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zippo, jesi li nabavio dijelove? Ajde napiši gdje i koje su cijene (ako jesi, naravno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec u zimskom periodu, bez obzira sto je napolju i vise nego prijatno za voznju, jedno malo pitanje: da li ste sipali antifriz i ako jeste koliku kolicinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zippo, jesi li nabavio dijelove? Ajde napiši gdje i koje su cijene (ako jesi, naravno). Jos nista od nabavke druze,pokupio sam par (ocigledno neupotrebljivih)brojeva telefona dobavljaca delova . Verovatno cu pokusati preko e-bay-a.U svakom slucaju,cim nesto uradim po ovom pitanju- obavestavam.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 29, 2010 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Od avgusta meseca nisam uspeo da pronađem "korisničko uputstvo" (User manual) za KLE-a. Mislim isključivo na "korisničko uputstvo" i to bar na engleskom ako već ne na srpskom jeziku. Dakle ne treba mi "servisno uputstvo" (Service manual), njega imam. Imam i "korisničko uputstvo" ali na nemačkom jeziku . Pošto je napolju vreme kakvo jeste, ima li zainteresovanih da pomognu u prevođenju? Da se zanimamo preko zime. Sledeća strana je ova : Po mom mišljenju uz pomoć google prevoda nešto slično ovome: 12. Prednja viljuška 13. Prednje svetlo 14. Indikator pravca kretanja 15. Svećice 16. Slavina za gorivo 17. Filter vazduha 18. ??? 19. Akumulator 20. Posuda za rashladnu tečnost 21. Bravica za kacigu 22. Prednji kočioni disk 23. Prednje kočione pločice 24. Hladnjak 25. Zvučna signalizacija 26. Štelovanje ler gasa ???? 27. Menjač 28. Blokada ??? 29. Nogara 30. Pogonski lanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batakrca 10 Napisano Decembar 30, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: KLE, GS500E, JAWA 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko stavio filter za gorivo na KLE - u? Da li je uopste on predvidjen da se stavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Januar 3, 2011 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Od avgusta meseca nisam uspeo da pronađem "korisničko uputstvo" (User manual) za KLE-a. Mislim isključivo na "korisničko uputstvo" i to bar na engleskom ako već ne na srpskom jeziku. Dakle ne treba mi "servisno uputstvo" (Service manual), njega imam. Imam i "korisničko uputstvo" ali na nemačkom jeziku . Pošto je napolju vreme kakvo jeste, ima li zainteresovanih da pomognu u prevođenju? Da se zanimamo preko zime. Sledeća strana je ova : Po mom mišljenju uz pomoć google prevoda nešto slično ovome: 12. Prednja viljuška 13. Prednje svetlo 14. Indikator pravca kretanja 15. Svećice 16. Slavina za gorivo 17. Filter vazduha 18. ??? 19. Akumulator 20. Posuda za rashladnu tečnost 21. Bravica za kacigu 22. Prednji kočioni disk 23. Prednje kočione pločice 24. Hladnjak 25. Zvučna signalizacija 26. Štelovanje ler gasa ???? 27. Menjač 28. Blokada ??? 29. Nogara 30. Pogonski lanac Sa malim zakasnjenjem: 18. Kutija sa osiguracima 26. Ok je prevod, ukini upitnike 28. Prekidac bocne nogare (onaj sto sprecava da se krene sa spustenom nogarom) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Januar 3, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sa malim zakasnjenjem: 18. Kutija sa osiguracima 26. Ok je prevod, ukini upitnike 28. Prekidac bocne nogare (onaj sto sprecava da se krene sa spustenom nogarom) Već sam pomislio da nema ama ni jednog zainteresovanog, ili da ću bar iziritirati nekoga ko već ima ovo uputstvo na srpskom. Prepravio sam ovo što si mi sugerisao. Za sada imamo dve strane. Sledeća je ova... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Januar 3, 2011 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kad smo vec krenuli: 3. Saug? 4. Instrument tabla 8. Prekidaci za signalizaciju 9. Kontakt brava/zakljucavanje upravljaca 23. Kociona celjust (prednja) 26. Sraf za podesavanje ler gasa 27. Poluga menjaca 31. Svetlo za tablicu 32. Zadnja svetlosna grupa 33. Paktreger (gepek, ne znam ni sam koji bi nas izraz bio odgovarajuci ) 34. Auspuh 35. Sediste 36. Komplet alata 37. Rezervoar za kociono ulje (zadnji) 38. Karburatori 39. Rezervoar za gorivo 40. Poklopac rezervoara za gorivo 41. Zadnji amortizer 42. Prekidac stop-svetla (zadnji) 43. Poluga zadnje kocnice 44. Merac kolicine ulja 45. Filter za ulje Ja imam ovo upustvo na engleskom jeziku, doduse u papirnom obliku. Mogao bih da ga islikam (skener nemam) pa da ti posaljem??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Januar 4, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, samo mi pod brojem 45. filter za ulje nije jasno, piše tako ali nije filter na tom mestu. Pre bi rekao da je na tom mestu čep (poklopac) gde se sipa ulje. @Gliga - Kad stignu slike na engleskom prevešćemo ovo čas posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 4, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Zippo, jesi li nabavio dijelove? Ajde napiši gdje i koje su cijene (ako jesi, naravno). Jos nista od nabavke druze,pokupio sam par (ocigledno neupotrebljivih)brojeva telefona dobavljaca delova . Verovatno cu pokusati preko e-bay-a.U svakom slucaju,cim nesto uradim po ovom pitanju- obavestavam.Pozdrav Moj prijatelj ima celu masinu od 500s-a ispravnu, cini mi se da je deo struje vec prodao. Posalji mi pp ako mislis da nesto od delova uzmes polovno, pa cu ti dati njegov broj da nazoves i pitas vec sta ti treba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Januar 6, 2011 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze,saljem pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan LJudi crko mi je akumulator na KLE-u ....neznam koje snage akumulator trebam da kupim za njega poshto na ovom ne pishe nishta ,zna li neko ? Unapred Hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Januar 6, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Na našem KLE-u je ovaj, sad sam ga razmotao da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 7, 2011 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pre 2 god stavio 9 ah i radi ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...