Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki KLE 500

Recommended Posts

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 500

Ja drzim pritisak na 1 bar u viljusci,i za sada nemam zamerki na semeringe.Osecaj je bolji nego sa potpuno "izduvanom" viljuskom,bar meni,za druge ne znam ;)

Pozdrav svim drugarima iz Svedske,u koju nisam dosao motorom :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 45 postova

Pitanje dali onaj sprej za pumpanje guma funkcijonise za motore sa unutrasnjom gumom ili samo za tubales

sobzirom da KLE ima unutrasnju nece posluziti

• Zainteresovan, 648 postova
  • Motocikl: AFRICA TWIN RD 03

prije 10 dana sam napravio krug do mora i nazad, ja i supruga, ukupna duzina 1004 KM, motor KLE iz 1994 godine, Motor je savrseno radio, obzirom da nas je dvoje na njemu bilo i jedno 50-60 KG stvari, nece on ni osjetiti, glavni problem je sto ces dobiti spondilozu i ukocenje svega na sebi jer navedeni bajk je odvratno neudoban za duge puteve. Ja sam dolazio sebi 5 dana, guzica me i danas boli, Prodaj to i kupi AT, goni smece u p.m  ;D ;D ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

prije 10 dana sam napravio krug do mora i nazad, ja i supruga, ukupna duzina 1004 KM, motor KLE iz 1994 godine, Motor je savrseno radio, obzirom da nas je dvoje na njemu bilo i jedno 50-60 KG stvari, nece on ni osjetiti, glavni problem je sto ces dobiti spondilozu i ukocenje svega na sebi jer navedeni bajk je odvratno neudoban za duge puteve. Ja sam dolazio sebi 5 dana, guzica me i danas boli, Prodaj to i kupi AT, goni smece u p.m  ;D ;D ;D ;D ;D

Daaaa, a Afrika je bas putni motor, toliko udobaaan da nemam reci... Ajde smanji sarana kolega ;) Imate svoju temu o kojoj se lazete, pustite nas ovde da pricamo o realnim stvarima ;D

• Podržavam 1

Ljudi kupite ovciju kozu, sto puta sam ponovio. Leti hladi OO, zimi drzi toplotu, ne znojis se od lepljivog sedista. Plus podize udobnost sigurno za 30 procenata (izvor>zakarus :-)

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

Daaaa, a Afrika je bas putni motor, toliko udobaaan da nemam reci... Ajde smanji sarana kolega ;) Imate svoju temu o kojoj se lazete, pustite nas ovde da pricamo o realnim stvarima ;D

:P:D

Ajmo jedno pitanje> Sta rade Afrikanci u KLE temi....

PATE  ;D ;D ;D

Opa gosn Rusicu i vi ste tu ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Pa sve lepo pise ispod mog avatara. I ja sam bivski KLE-ovac, tako je ispalo (kupio sam udarenog KLE-a, hteo sam sto mladjeg za male pare i to me je mucilo sto znam da je bio udaren iako je bio perfektan i sadasnji vlasnik se slatko vozi, naravno nisam krio od njega da je bio udaren), ali KLE mi je i dalje jedan od omiljenih motora, zato i dalje pratim temu. U mnogim stvarima mi je bolji od Aprilije, cak su roditelji prokomentarisali ovo si kupio umestyo onog ozbiljnog motora, nekako je mali ovaj novi motor :).

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

Pa sve lepo pise ispod mog avatara. I ja sam bivski KLE-ovac, tako je ispalo (kupio sam udarenog KLE-a, hteo sam sto mladjeg za male pare i to me je mucilo sto znam da je bio udaren iako je bio perfektan i sadasnji vlasnik se slatko vozi, naravno nisam krio od njega da je bio udaren), ali KLE mi je i dalje jedan od omiljenih motora, zato i dalje pratim temu. U mnogim stvarima mi je bolji od Aprilije, cak su roditelji prokomentarisali ovo si kupio umestyo onog ozbiljnog motora, nekako je mali ovaj novi motor :).

:D :D :D :D

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

prije 10 dana sam napravio krug do mora i nazad, ja i supruga, ukupna duzina 1004 KM, motor KLE iz 1994 godine, Motor je savrseno radio, obzirom da nas je dvoje na njemu bilo i jedno 50-60 KG stvari, nece on ni osjetiti, glavni problem je sto ces dobiti spondilozu i ukocenje svega na sebi jer navedeni bajk je odvratno neudoban za duge puteve. Ja sam dolazio sebi 5 dana, guzica me i danas boli, Prodaj to i kupi AT, goni smece u p.m  ;D ;D ;D ;D ;D

Jeli druze, a ono plakanje u cini mi se nekoj drugoj temi kako se sama gasi, nece da ide, majstori pomozite i slicno kukanje

to si vec zaboravio c.c.c.c.c.c   :D :D

• prisutan, 1141 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

prije 10 dana sam napravio krug do mora i nazad, ja i supruga, ukupna duzina 1004 KM, motor KLE iz 1994 godine, Motor je savrseno radio, obzirom da nas je dvoje na njemu bilo i jedno 50-60 KG stvari, nece on ni osjetiti, glavni problem je sto ces dobiti spondilozu i ukocenje svega na sebi jer navedeni bajk je odvratno neudoban za duge puteve. Ja sam dolazio sebi 5 dana, guzica me i danas boli, Prodaj to i kupi AT, goni smece u p.m  ;D ;D ;D ;D ;D

Jeli druze, a ono plakanje u cini mi se nekoj drugoj temi kako se sama gasi, nece da ide, majstori pomozite i slicno kukanje

to si vec zaboravio c.c.c.c.c.c   :D :D

ma prodao meni mašnu paKLEnu kupio neku Ondu Aziju.ili šta već pa sad tu urinira po pravim nekvarljivim strojevima!!!  ;D  ;D  ;D

e moj Igore,ajmo na pivu više da sapereš svu tu ružnu priču o paKLEnim mašinama,sam sebe zavaravaš!!  ;D  ;D  ;D  ;D

• prisutan, 1141 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

zakaruse druze jesi li ti pravio sic kod onih momaka iz zemuna,imas li link u kojoj su temi,i koliko te je koštao? ne mogu da se sjetim u kojoj su temi e bem ti mozak!!

zakaruse druze jesi li ti pravio sic kod onih momaka iz zemuna,imas li link u kojoj su temi,i koliko te je koštao? ne mogu da se sjetim u kojoj su temi e bem ti mozak!!

Nisam kod njih, ja sam kod jednog drugog Bobana iz Zemuna, koji uglavnom radi copere. Ali nisam zadovoljan kako je odradio iskren da budem.

bolje idi kod Dekija i Bobana, imas temu SEDIStE, cini mi se negde tu u garazi, ili servisima.

Platio sam 50 evra

• prisutan, 1141 postova

ha !! dvije glave su pametnije od jedne,evo nadjoh i broj telefona,koji sam upisao,ali luda glava zapamtila da su samo iz zemuna i nista vise!!! hvala opet!!!

• Svrati ponekad, 433 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god.

Nedaj se Laki,pusti ove sveze afrikance-pogotovo Rusicija :P

Ja sam sebi rekao,jednog dana cu opet voziti Kle-a.Makar kao drugi motor.

Nedaj se Laki,pusti ove sveze afrikance-pogotovo Rusicija :P

Ja sam sebi rekao,jednog dana cu opet voziti Kle-a.Makar kao drugi motor.

Vidis kako ste vi Caponordisti posten svet, a ne ki ovi Afrikanci  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 433 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god.

Covek treba biti iskren i reci onako kako jeste,KLE je odlican motor i ko god ga je vozio slatko se navozao i nauzivao na njemu.

To je agregat koji te nikad nece izneveriti,pa nije dzabe pravljen 17 god.

Laki ili ti Zakarus kako te ovde znaju,pusti ove Afrikance da pricaju a ti lepo vozi motor ;D :P

• Zainteresovan, 648 postova
  • Motocikl: AFRICA TWIN RD 03

i pokvarena AT je bolja od novog KLE-a  :D :D :D :D :D

danijele, icemo na pivu, javi se! pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• prisutan, 1141 postova

ajd Igore u nedelju idemo u nedelju  Andreju u posjetu!! pa cemo kod njega ili prije njega na zagrijavanje!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja