noveski 150 0 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan neces il neznas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Januar 26, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini,loše sam se odrazio. ;D Ne znam gde možeš da nađeš branik, al' sam video tablice na tv-u i na netu. Evo ih Zlajini u ovoj temi: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16509.msg648130#msg648130 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan I nasta lice lebati ja nisam video, jel su slicne kao ove stare i od kad se primenjuju,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A zna li neko koliko moze da kosta ova moderna maska...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Januar 26, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda nova tablica, 15x15cm, mada sam neprovereno čuo da postoji još jedna varijanta 18x18cm... Izvinjavam se za off u temi, idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Crash bars Hepco&Becker meni je mnogo lepši i sasvim je dovoljan U prilogu je i crtež kako se kači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Skromanan i nekako diskretan i ja sam za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Skromanan i nekako diskretan i ja sam za. +1, posto li je...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste bre Klementine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan U garazi... > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan A znaci redi se dobroje, jos da prodje ovaj Februar pa da dodje polako nase vreme da nam sine nase drago Sunce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzuje vam se jos jedan fan ove makine Vlasnik sam tacno godinu dana,pa reko' da ne okasnim sa upisivanjem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Skromanan i nekako diskretan i ja sam za. Ma, naravno! To ionako sluzi da odbrani motor kada ga ispustis i za neke lakse padove. Nema potrebe za nekom velikom gvozdjurijom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se konacno provozao... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Jos, jos, jos, jos, jos.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Posle mesec dana, prvih 50km na Klementini... uopste mi ne smeta blokada za sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Februar 4, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dali si ti siguran da blokada nije skinuta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dali si ti siguran da blokada nije skinuta ? Poceo sam da se i ja pitam, danas sam na autoputu, uhvatio 140kmh, kao nista, imao sam pola gasa viska... :D Posle sam gledao u drugoj, i trecoj ide do 10.000rpm, kao da ce da se vrti do 20.000... ;D Malo sam ga vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom KLE-u su svjećice NGK DR 8EA a na manualu koji imam piše da idu DR 9EA. Manual je za malo novije modele a moj motor je '96. godište. Ima li bitnije razlike među ovim svjećicama i koje vi koristite (govorim o NGK) ? Idu li različite svjećice po godištima modela KLE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na mom KLE-u su svjećice NGK DR 8EA a na manualu koji imam piše da idu DR 9EA. Manual je za malo novije modele a moj motor je '96. godište. Ima li bitnije razlike među ovim svjećicama i koje vi koristite (govorim o NGK) ? Idu li različite svjećice po godištima modela KLE? kod mene NGK DR9EA KLE 96 godiste Mozete naci orginal Japanske u Autosportu na Vracaru Zicka 18 Ja jurim kljuc za svecice ako neko zna gde dase kupi neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Februar 22, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan @ zdravq NGK uvozi MASS company. Proveri cene i kod njih. Oni su u mirijevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas obrnuh opet 60-ak km... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Malo sam poceo da gledam u cajger, probao sam 3, 4, 5-om koliko hoce da se zavrti, kao iz pracke od 4-11.000 rpm, mislim da mu je davno ukinuta blokada, jel zna neko mozda gde i posto ima snagomer...? ;D ;D ;D [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki KLE 500 Srbija na Facebooku Pa ko voli nek izvoli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju evo mog ljubimca koji sada prede ;) koliko dugo vozis sa manuelnim spanerom i da li imas neke probleme oko lanca zbog spanera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju evo mog ljubimca koji sada prede ;) koliko dugo vozis sa manuelnim spanerom i da li imas neke probleme oko lanca zbog spanera? Pa nije kod mene manualni španer.Kod mene je takođe samodotezajući španer, ali je dosta drugačiji nego što je opisan u user manuelu, na drugačijem principu radi. Ima on oprugu koja automatski doteže lanac (španer). Evo slike kako to izgleda u dijelovima: http://cdn.bjbikers.com/images/imported/gb/aIpuz_dsc01547x.jpg a evo i videa kako funkcioniše španer: http://img109.imageshack.us/img109/900/mov01555.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda kad Explodira auspuh na KLE 500 Jbg to se desilo kad sam palio masinu na -12 pod saugom Kako su mi objasnili u auspuhu se nakupio kondez i zbok toga je doslo do Boooom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ali verovatno je bio pri kraju, a i mozda ti paljenje ili karburatri nisu u vinklu... Pre nekoliko nedelja sam ga palio na -10, malo saug, malo bez, upalio je bez pucanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...