dule26 16 Napisano Septembar 30, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Majesty 125,Majesty 250,suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim svojom kavom.Nedavno kupljena utisci super osim ovog cvrkutanja iz auspuha .Vecini se mozda svidja meni bas ne pa sam nabavio laser pro duro,nadam se da ga je neko koristio i da mi moze reci utiske pre ugradnje.Evo i slika 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule26 16 Napisano Octobar 2, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Majesty 125,Majesty 250,suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i koja slika ugradnje auspuha,punjaca .I da li neko zna da li je ovo prigusivac u njemu ili je inace tako i ako neko zna kako se vadi,cisto da vidim kako se cuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Octobar 2, 2020 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Po slici bi rekao da je ovo bez prigusivaca. Inace, prigusivac se ubaca u izduv i pricvrscuje srafom sa spoljne strane. Koliko vidim takvog srafa nema na slici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule26 16 Napisano Octobar 2, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Majesty 125,Majesty 250,suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Gastrorider said: Po slici bi rekao da je ovo bez prigusivaca. Inace, prigusivac se ubaca u izduv i pricvrscuje srafom sa spoljne strane. Koliko vidim takvog srafa nema na slici Pa i meni se cinilo ali se unutra vidi kao da je neko vadio,a i na netu sam nailazio na prigusivace za ovaj auspuh iste kao sto je ovaj dio unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Octobar 2, 2020 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je ruzan da bi bio prigusivac salim se, vise mi lici na kraj unutrasnje perforirane cijevi, mada mozda je neko ubudzio i nabio neki prigusivac home made Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Octobar 2, 2020 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan I naravno, srecna trgovina, lijepo izgleda kleka ja sam promijenio tri komada i opet mi ne da djavo mira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Octobar 5, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.9.2020. at 18:23, penumbra je napisao: Da li neko zna nesto o ova dva motora Kawasaki KLE 500 A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki KLE 500 A2, 2003. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 43700 km, Niš. Cena 2.650 € - Motori - Polovni Automobili Kawasaki KLE WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki KLE, 2007. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 43000 km, Čačak. Cena 2.900 € - Motori - Polovni Automobili (ocigledno nisam odustao od KLE-a ) Otisao bih da pogledam, pa mi trebaju neke informacije. Ovaj drugi sam vidjao po Cacku da se vozi, mislim da je čak jednom i bio ovde u oglasima. Motor je kao nov, često sam ga zagledao u prolazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 70 Napisano Octobar 6, 2020 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Koje ELF ulje točite u KLE? Koristim ga par godina, al sam zaboravio koje. Na Profaco-vom sajtu ima bar tri tipa ulja za 4-taktne mašine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano Octobar 6, 2020 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moto4Road beše naziv, 10w-40, polusintetika. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 596 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1362 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.10.2020. at 17:42, dule26 je napisao: Evo i koja slika ugradnje auspuha,punjaca .I da li neko zna da li je ovo prigusivac u njemu ili je inace tako i ako neko zna kako se vadi,cisto da vidim kako se cuje. Taj auspuh nije kao većina ostalih da ima samo perforiranu cijev i okolo vunu, to je u originalu refleksijski auspuh sa pregradnim komorama, ja sam svojevremeno rastavio jednog, dosta je složen iznutra. Ne diraj ništa, vozi tako kako je. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano Octobar 19, 2020 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/4/2020 at 3:55 PM, Nikola1112 said: Pozdrav, kod mene je poceo da slinavi na srafu desno-ispod od ovog koji je ovde na slici odvrnut. Rekao bih da antifriz curka, nisam siguran da li je pomesan sa uljem, ali mi je nivo antifriza definitivno opao. Deluje mi da je malo masno kad osetim na prstima, ali ne znam da ocenim. Pumpa za vodu nije menjanja do sad, presao motor 65-70k kilometara. Jel to znaci da je otisla pumpa? Treba da se menja? Motor ne dimi, mada sad na hladnom kad ga palim, upali na povucen sauk, al mu treba dobrih 5 minuta da se zagreje i da pocne da prima gas a da se ne gasi. Ranije je dovoljno bilo minut da radi i moze da se vozi. Svecice zamenjene i karbovi ocisceni pre dve nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano Octobar 19, 2020 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa mehanicarem, kaze da su semerinzi vodene pumpe, ali nije siguran koji su kod njega, da li gumeni, keramicki i da li su u standardu. Ako su u standardu, mogu da se kupe u radnji za semeringe, ako ne onda treba kit za reparaciju vodene pumpe da se uzme. Jel ima neko vise informacija koji su semerinzi... Googlam po internetu, al cenim da ce neko ovde pre odgovoriti. U sredu sam hteo da odem na put, on mi rece da mogu da teram tako, samo da pazim i proveravam tecnost i dolivam u cep od hladnjaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano Octobar 19, 2020 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nasao sam u temi, vec obradjeno, kolega @Plavšić sve vec objasnio, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drdamjan 67 Napisano Octobar 23, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/19/2020 at 6:13 PM, donadog said: ova rupa, ustvari provrt, jer rupe su sa dnom, je otvor uljnog kanala, tu se mjeri tlak ulja, dodaje manometar i slično, zatvara se šupljim vijkom, banjo bolt ga zovu, ispod vijka je bakrena pločica koju odžariš, ili ausgihaš, bilo novu bilo staru, na plinski plamen staviš kukicu od žice i pločicu zacrveniš pa brzo prebaciš u pripremljenu čašu vode. Sada pločica postane mekana, prstima je možeš savijati poput olovne. Od vibracija se ponovno stvrdne, kasnije. ispod pumpe ti vjerojatno slini antifriz sve do tog vijka. Ipak, upamti, bakrene pločice UVIJEK odžariti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavragavra 24 Napisano Decembar 12, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Decembar 17, 2020 (promenjeno) Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.12.2020. at 17:38, gavragavra je napisao: evo i mene Promenio Decembar 17, 2020 član Plavšić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Decembar 17, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo momci jel radi neko nešto oko motora, niko ne objavljuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Decembar 17, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam nešto pravio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Decembar 17, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tegovi kormana, evo kako je tekla izrada 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Decembar 17, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još koja slika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8363 Napisano Decembar 18, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Cao sektasi.. Interesuje me gde ste nabavljali vizire za model 05-07, naravno neke touring? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 229 Napisano Decembar 19, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan pravi odlicne vizire za motore cak mozes i da se dogovoris sa njim oko oblika moj je bio nesto drugaciji Evo broja 0642847847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Decembar 29, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 70 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Bacih pogled na Polovne automobile, slaba ponuda a cene "otišle" ili mi se čini? Da li je ovo sedište original ili je dorađivano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Decembar 30, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bi da je original. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...