Nimmin 6734 Napisano Decembar 3, 2015 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan ... Treba mi ona metalna "pločica" kojom se žmigavac fiksira na plastiku. Ako misliš na onu "jajastu" koja se umeće u gumeni deo nosača - nikakav problem, napraviću ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 4, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na volji i trudu. Iako ti je far rasturen "svetli pa ubija" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Decembar 4, 2015 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Probleme sređujem prema prioritetima. Higijena se ne kotira visoko al' doći će na red, odmah pre registracije Što se tiče fara ja svakako imam projektore unutra pa to što je staklo razbijeno ne utiče na kvalitet osvetljenja (oštećenje je u uglu, van snopa svetlosti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 5, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tebi onda kolko znam i ne treba far.Projektori jos lepse tada rade.Razmisljao sam da nekako preradim stari model fara i da nekako stavim dva projektora ali se neke stvari nikako ne uklapaju. Sada se razmisljam o totalnoj preradi cele maske koja ce da primi neki sasvim novi far sa dva svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 5, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga za za 2 h stender trenutno bez tockica od krsh materijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 5, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry ucim se za slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 5, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 5, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 11, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan race 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 11, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao ga prodajem a stalno ulazem u njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 12, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ... а кол'ко могу да видим, могла би и гума назад. Важно је. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Guma je skoro nova samo tako izgleda na slici.Prosla je svega 1000-2000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Decembar 19, 2015 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo slike ko ima najlepseg i najboljeg KLE-a ? Najljepsi nije, al je sigurno najlaksi Kolega, meni je ovo najbolje prerađen KLE koji sam video. Ima sigurno još toga da se radi ali kao koncept zaslužuje svaku pohvalu. Da imam KLE voleo bih da ovako izgleda. Inače vozim Yamahu XT600E ali sam morao da komentarišem ovu preradu jer je, po meni, posebna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Decembar 19, 2015 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo slike ko ima najlepseg i najboljeg KLE-a ? Najljepsi nije, al je sigurno najlaksi Prosto mi dođe da poželim KLE-a jednog dana Odličan scrambler Od čega su štapovi? Da li je trebalo mnogo posla da se upasuje sve to napred ? Rekao bih da je i pozadi spušten. Ima li negde još detalja o radovima (slike, link, tema)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 23, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan odlican rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Spreman za sutra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 27, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna vam svima nova godina i puno bezbednih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Januar 6, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,takodje kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub zeleni 4 Napisano Januar 14, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim kao novi ponosni vlasnik ovog vrhunskog motora. Od juče je u garažu ušao KLE 500 2002 g, čekam malko ljepše vrijeme pa javljam prve utiske. Pozdrav svim KLE - ovcima. Послато са SM-G7102 уз помоћ Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 14, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Е, нек' ти је на здравље и добро дошао у секту Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Januar 14, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Velko M. Puno bezbednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub zeleni 4 Napisano Januar 15, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, inače mi je ovo prvi motor. Послато са SM-G7102 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...