eurokrem 160 Napisano Septembar 24, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko sipao u KLEa sintetiku Bardahl 15w50? Ako jeste, kakva su iskustva? Trebam da zamenim klincu ulje, pa se lomim . Citao sam negde da mu bolje prija 15w50 od 10w40. Sta vi mislite? Nije sintetika bas za KLE. Polusintetika da ali full sintetika ne. Inace nevezano od konkretnog modela motora ja sam od uljara dobio preporuku da je za nasu klimu ipak bolje 15w50 posto su leta jako topla a motor se ipak leti najvise vozi. Ako mislis da ti sin nece voziti pri nekim nizim temperaturama motor slobodno sipaj 15w50. Mislim da Silkolene ima cak i verziju 10w50 ulja pa ti je ona mozda i najbolji kompromis. Sa Bardahl-om nemam iskustva. Isto misljenje u vezi sintetike, sipao Motul 300v i nisam bio zadovoljan. Iskreno ne bih se složio,, već 3 sezone sipam SILKOLENE PRO 4 PLUS 10W-50 ,i više sam nego zadovoljan.Menjač je tih,precizan,besprekoran,,kao da nije od KLE-a Mnogo bolji nego sa polusintetikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 24, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko sipao u KLEa sintetiku Bardahl 15w50? Ako jeste, kakva su iskustva? Trebam da zamenim klincu ulje, pa se lomim . Citao sam negde da mu bolje prija 15w50 od 10w40. Sta vi mislite? Sipao sam ja u gpz-a, skoro ista masina. Ne vidim neku razliku od silkolene-a. Ali polusintetiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 24, 2015 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno Bardahl 15w50, pa da probamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Septembar 27, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Skidanje magneta Ciscenje karburatora 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Octobar 10, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozddrav,burazer vozi KLE 500 95.god.Kaže ima problem s menjačem,zaglavi po nekad kad hoće da šalta u nižu,pa kaže prešalta u višu pa onda spušta na dole,šta bi moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Octobar 17, 2015 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Asfalt mi je primarni, a da mogu ponekad i van njega, ali ne ekstremno nego zemljani put i sl. tako da gotovo sve ukazuje na Strom-a. Ja bukvalno svog KLE-a i vozim tako, 98% asfalt i 2% makadam. Za takvu vožnju sam mu stavio gume za asfalt i mislim da je to najbolja kombinacija. Sa enduro gumama sam imao malo proklizavanja po asfaltu pa sam ih zato i zamenio. Moja preporuka za sve koji najviše voze po asfaltu kao ja da stave gume za asfalt. Što se odluke u vezi motora tiče, najbolje bi bilo probati svaki ako postoji mogućnost, pa onda videti i odlučiti. Tako sam se i ja dvoumio oko KLE-a i par drugih motora (Pegaso, F650, FreeWind), ali kada sam seo na KLE-a posle par km sam definitivno odlučio. @jboban Druže, ako nemaš gde da probaš KLE-a, evo ja ti nudim svog, samo moraš da dođeš kod mene. Moj je ovaj drugi KLE na slici (sa crash barom)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 17, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan @jboban Druže, ako nemaš gde da probaš KLE-a, evo ja ti nudim svog, samo moraš da dođeš kod mene. Srle, hvala najlepše! Lepo reče moj prijatelj bajker iz CRO, pitaj bilo kojeg bajkera da probaš motor i daće ti jer bajkeri nisu pe*eri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 18, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Другари, да вас замолим, ко вози на КЛЕ-у већ целу сезону Мишелин Анаки 3, да каже каква је гума на хладнијем времену и сувом асвалту, и на хладнијем времену по мокром асвалту. За суво и топло су ствари јасне... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko trazi dobrog KLE-a, nek se javi na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 5, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam tolko smotan da nigde na internetu ne mogu da nadjem upustvo za 2000-o god.Ima li ko da mi pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3styleR 11 Napisano Novembar 5, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam tolko smotan da nigde na internetu ne mogu da nadjem upustvo za 2000-o god.Ima li ko da mi pomogne http://www.manualedereparatie.info/en/download/Kawasaki-kle-500-manual.html Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 6, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu ali vec imam ovaj noviji Kle, ali nigde ne mogu da nadjem za model pre njega sa jednim farom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 6, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedno pitanje. Obrtomer mi pokazuje manje okretaja nego sto jeste stvarno (uporedjivano sa drugim klepetalima). Kako radi obrtaljka i u cemu bi mogao biti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 6, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti ne pokazuje lose nego se neko igrao sa prenosom i menjao lancanike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 6, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma i na leru kada dam gas ono sto drugima ode u 10k meni ni do 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 6, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan neznam dali da kupujem obrtaljku ili neki drugi deo koji pobudjuje obrtaljku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Novembar 8, 2015 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Transplantacija ekstremiteta je uspešna, pacijent je u voznom stanju! Probna vožnja obavljena, kotrlja se kako treba. Zapažanja: vile koje sam montirao su verovatno sa starijeg modela KLE-a. Opruge su kraće i manjeg prečnika nego kod mojih originalnih. Distancer koji dolazi između opruge i poklopca viljuške je takođe kraći. Ukratko: nisu kompatibilne. Čudno rade, možda treba da se naviknem al' čini mi se da dosta više propadnu od originalnih... KLE upalio iz prve, još uvek je fabrički akumulator iz 2006. na njemu... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 9, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko nezna oko obrtaljke,i nema upustvo za 1996-2004 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 9, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ја имам за 2005. Ваљда је све исто око обртаљке... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 10, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma hteo sam da odstampam svih 400 stranica, ali bih vise voleo da je za model koji ja imam,tj sa jednim farom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 10, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan А што да штампаш, може и .пдф Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 10, 2015 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozda neko iz Smederevske palanke prodaje kle-a a da posecuje forum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 10, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa neznam.Cisto sam voleo da imam knjigu.Planiram da ga tokom zime kompletno sredjujem po svom ukusu.Od farbanja rama,pravljenja otvorenog auspuha,reparacije karburatora,stelovanje ventila,sediste,vizir,farbanje .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 11, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Хе, хе, хе, све то се спремам и ја да радим. Ај па да упоредимо лепотане на пролеће. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan haha dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...